Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry23.6.2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Advertisements

Toimintavuoden 2011 keskeiset toiminnot. Epilepsialiiton strategia vuoteen 2010 • Avoin suhtautuminen epilepsiaan ja sen monimuotoisuuteen • Laadukas.
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
Harvinaisten neuvottelupäivät Jyväskylä.
Kumppanuusyhteistyö Hankefoorum Lahti Erityisasiantuntija Anne Astikainen SOSTE.
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Epilepsia: erillaista tositarinaa -kampanja.
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Raahen Psyyke ry.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Suomen latu ry Marina Tuura.
Yhdistyksen markkinointi
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
KR / helmikuu Luottamusmiesten info Ajankohtaista: Työllisyys- ja kasvusopimus:
Viestiupseeriyhdistys ry
PJM jäsenkirje Hallitus 2008 Puheenjohtaja Kimmo Ulvelin Vasamantie Siivikkala Sihteeri, rahastonhoitaja Tuomo Sivonen Vaakonkatu.
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
2009 Kansallista ja kansainvälistä verkostoa palveleva Vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen informaatio- ja kehittämiskeskus © Kansalaisareena 2010.
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen joensuun kaupunkialueilla kaupunginsihteeri Jari horttanainen
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
TutKoKe-toimintasuunnitelma Syksy 2014 Tutkoke-ryhmä järjestää yhteistyössä Joensuun normaalikoulun kanssa TutKoKe-symposiumin ja edeltävän.
Kokemuskoulutustoiminnan yleiset tavoitteet Kokemuskoulutuksella pyritään vaikuttamaan siihen, että pitkäaikaissairaan, vammaisen tai läheisen kokemustieto.
Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
2009 Kansallista ja kansainvälistä verkostoa palveleva Vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen informaatio- ja kehittämiskeskus © Kansalaisareena 2010.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Geriatria Lapissa Pohtimolampi Riitta Matero Geriatrian erikoislääkäri.
Geriatria erikoisalana Ritva Tikkamäki, geriatrian ylilääkäri.
Kokemusten vaihtoa ja keskustelua
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tieteellinen tutkimus
Hyvinkää 100 vuotta.
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Sataedun osuuden väliraportointi
Järjestö 2.0: Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Syömishäiriöliitto - SYLI ry, ALUESYLI
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Kuntoutusverkoston kokous
Vaikeavammaisten kuntoutus
Yhteistyötä ja kumppanuutta Salon SYTYn ja kaupungin välillä
Kansanterveyden edistäminen Lastensuojelu- ja nuorisotyö
ESPOON JULKISTEN JA TEKNISTEN ALOJEN TYÖNTEKIJÄT JHL RY
Yhdistysten toiminnasta
NV:n uusi viestintästrategia työseminaari
Allergia- ja Astmaliitto
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Esityksen transkriptio:

Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry

1 Yleistä 2 Edunvalvonta 3 Vapaa-ajantoiminta 4 MS-klinikka 5 Tiedotus 6 Kokemuskoulutus 7 Varainhankinta Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Yhdistyksen tarkoituksena on MS-tautia sekä muuta harvinaista neurologista sairautta sairastavien (HARNES) hoidon ja kuntoutuksen edistäminen sekä sairaudesta tiedottaminen.  Yhdistys toimii Keski-Suomen maakunnassa. Maakunnassa on 23 kuntaa, joista 6 kaupunkia.  Yhdistyksellä on n. 470 jäsentä, joista sairastavia on n  Yhdistys on Suomen MS-liiton jäsen. Yhdistyksellä on edustajat MS-liiton liittovaltuustossa sekä kaksi varajäsentä liittohallitukseen.  Yhdistys täyttää 40-vuotta. Juhlaa vietetään Juhlavuosi näkyy yhdistyksen toiminnassa läpi vuoden. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Yhdistys osallistuu jäsenen arkeen heti diagnoosin jälkeen. Olemme turvaamassa oikean tiedon saamista ja sopeutumista sairauteen. Lisäksi autamme heitä monipuolisesti työllisyys- ja etuusasioissa.  Edunvalvontatyötä tehdään monipuolisesti: - kuntien ja kaupunkien työntekijöiden kanssa - terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa - MS-liiton luottamustoimissa - useissa vammaisneuvostoissa - Yhdistyksellä on edustaja Keski-Suomen Sosiaaliturvayhdistyksen hallituksessa. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Keväällä järjestetään kylpylä-, tai risteilyretki, syksyllä teatteriretki. Myös ulkomaanretki on suunnitelmissa.  Alueellisia voimavaratapahtumia jatketaan.  Yhdistys osallistuu MS-päivään sekä Harnes-päivään  Kesän avaus – tapahtuma kesäkuussa.  Neurologiset Vammaisjärjestöt järjestävät yhteistyössä keväällä Aivoviikon tapahtuman Äänekoskella  Vesiliikunta- ja kuntosaliryhmät jatkuvat Jyväskylän kaupungin erityisliikuntaryhminä  Kausi päättyy 40-vuotisjuhlaan. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 MS-klinikka on yhteistyössä Suomen Terveystalon ja kanssa toteutettava yhteistoimintaorganisaatio.  Terveystalo vastaa sairauksiimme erikoistuneesta ammattikunnasta (neurologit ja MS-hoitajat, fysioterapeutit)  Keski-Suomen MS-yhdistys vastaa vertaistuesta ja kokonaisuuden markkinoinnista omassa tiedotusmateriaalissaan.  Tämä hanke on vielä suunnitteluvaiheessa. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Diagnoosin saaneille välitämme tietoa yhteistyössä Keski- Suomen Keskussairaalan neurologian poliklinikan kanssa.  Päivitämme myös tietoa harnes-sairauksista neurologian poliklinikalle.  Yhdistyksen toiminnasta jaetaan tietoa jäsenkirjein sekä yhdistyksen kotisivujen kautta sekä Avain-lehden välityksellä.  Toiminnasta tiedotetaan myös sähköpostitse sekä sosiaalisen median välityksellä. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Yhdistyksellä on MS-liiton kouluttamat kokemuskouluttajat.  Kokemuskouluttajat kertovat omasta sairaudestaan esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksissa.  Yhdistyksellä on kaksi kokemuskouluttajaa.  MS-liiton kouluttamat vertaistukihenkilöt antavat puhelimitse tärkeää vertaistukea.  Yhdistyksellä on kolme vertaistukihenkilöä. Keski-Suomen MS-yhdistys ry

 Varainhankinta tulee koostumaan pääasiassa jäsenmaksuista. Yhdistys osallistuu Eurovaalien lipaskeräykseen.  Isoissa tapahtumissa kerätään osallistujilta osallistumismaksu  Yritysyhteistyöllä katetaan toimistokuluja sekä jäsentiedotteiden postituksia.  Yhdistys on hakenut säätiörahoituksia aluetoimintaan  Ray:stä on haettu yhteistyöhanketta työllisyys- ja vertaistoimintaan. Hankkeen osapuolet ovat Sovatek-säätiö, Keski-Suomen Epilepsiayhdistys ja Keski-Suomen MS-yhdistys ry. Keski-Suomen MS-yhdistys ry