Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanh.ilta P03. Varusteet Peli, harjasu • Yhtenäinen harjoitusasu yhdistää joukkuetta/luo ryhmähenkeä • Harjoitusasu koostuu verkkareista ja collegepaidasta.
Advertisements

Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Juniorijoukkueen organisaatio
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
Jalkapallon Joukkueenjohtaja / Johtoryhmä koulutus - TEAM LKP
Tikkurilan Palloseura
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
PEPO E11 Kausi 2014.
JOUKKUEENJOHTAJAKOULUTUS Seuraversio. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
RaKen ja JoKin T99-02 joukkue järjestää aikuisharrasteturnauksen LA klo , Tervetuloa! Pelitapa ja aika (Järjestävä joukkue pidättää.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
PT09 Vanhempainilta
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
D1-00 White. TIETO – TAITO – TUNNE KAUDEN ALOITUSKOKOUKSEN ASIAT 4. JOUKKUEEN TOIMINTASUUNNITELMA –Joukkueen harjoittelu –Ottelut –Turnaukset –Valmennukselliset.
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso.
P09 Vanhempainilta Toimihenkilöt Joukkueenjohtaja : Ari Piiparinen Rahastonhoitaja: Kati Keränen Vastuuvalmentaja: Enni Leppälä Valmentaja:
EVU PiTa 03 Vanhempainkokous
VANHEMMAT MUKAAN Urheiluseurasta voi löytää monenlaista mielekästä ja palkitsevaa tekemistä. Aloittelijana vanhemmalla ei tarvitse olla minkäänlaista.
Tervetuloa P04 joukkueen vanhempainiltaan
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC Reipas C14 musta -03 syntyneet
Vanhempainkokous.
Iloa – Innostumista – Intohimoa
Jojot
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
P15 kausisuunnitelma Kausi
Eteläisen-alueen Aluemestaruus Turnaus HIK ja HIKU
TC15 Vanhempainkokous Joukkueen johdon valinta ja esittely
Terveitä Elämäntapoja
Suomen Jääkiekkoliitto / Teemu Vanhala
LePa P02 vanhempainilta
Komeetat B-jun B-jun- joukkuetta Joukkueenjohtajat
EPS T11 Vanhempainkokous
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
E
Joukkueenjohtajakoulutus Seura kouluttajan nimi pvm
FC Jazz jojo-opas.
GrIFK P
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2018
HPK-Juniorijääkiekko ry
Esityksen transkriptio:

Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV Harri Kumpulainen Hannu Kolmonen 2014

Joukkueenjohtajan tehtävät Toiminnan yleinen johtaminen: * Laatii yhteistyössä valmentajien kanssa joukkueen toimintasuunnitelman ja kausiyhteenvedon. * Laatii yhdessä valmentajien kanssa joukkueen pelisäännöt ja lähettää ne maaliskuussa piiriin: - http://www.palloliitto.fi/helsinki/pelaajakehitys-0/kaikki-pelaa-nuorisotoiminta/urheilun-pelisaannot * Laatii yhteistyössä rahastonhoitajan kanssa joukkueen talouslaskelman ja budjetin. * Ylläpitää kausitilastoja ja toimittaa ne seuralle kauden lopussa.

Joukkueenjohtajan tehtävät Tiedotus: * Toimii joukkueen yhteyshenkilönä vanhempien suuntaan. * Toimii joukkueen yhteyshenkilönä seuran johtoon, piiriin, muihin joukkueisiin ja yhteistyökumppaneihin. * Ylläpitää joukkueen yhteystietorekisteriä. * Osallistuu PPV:n internetsivujen päivittämiseen.

Joukkueenjohtajan tehtävät Ilmoittautumiset: * Ilmoittaa tammikuussa seuran puheenjohtajalle joukkueen ilmoittautumisesta kesän piirisarjaan. * Ylläpitää joukkueen pelaajaluettelon ajantasaisena piirin järjestelmässä: - http://www.splhelsinki.fi/taso/ohjeet/Joukkueille.pdf * Ilmoittaa joukkueen turnauksiin (futsal, Helsinki Cup ja muut turnaukset) ja organisoi harjoitusottelut (vastustaja, kenttä, erotuomari). * Neuvottelee talvi- ja kesäkauden harjoitusajat ja -paikat yhteistyössä junioripäällikön, valmennuspäällikön ja muiden joukkueenjohtajien kanssa. * Ilmoittaa piirin taitokisoihin osallistuvat pelaajat seuran valmennus- ja junioripäällikölle lokakuussa.

Joukkueenjohtajan tehtävät Toiminta otteluissa ja turnauksissa: * Tiedottaa otteluista vanhemmille ja pelaajille. * Toimittaa ottelupöytäkirjan piirisarjan otteluihin (kotijoukkueen vastuulla) ja pelaajaluettelon turnauksiin. * Tuo otteluun pelipallon (kotijoukkueen vastuulla). * Varmistaa, että otteluissa on mukana vaihtopelaajille liivit, joita voi myös käyttää vara-asuna, jos vastustajalla on samanvärinen pelipaita. * Tekee tulosilmoitukset otteluista PPV:n ja piirin internetsivuille.

Joukkueenjohtajan tehtävät Pelaajien edustus- ja pelioikeuden hallinta: * Ohjeistaa vanhempia ja on mukana pelaajien pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa: - http://www.palloliitto.fi/helsinki/jasenpalvelut/pelipassit-ja-vakuutukset/pelipassit-11-3112 * Hallinnoi pelaajasiirtoja PalloVerkossa: - http://www.palloliitto.fi/palloliitto/seurapalvelut/palloverkko/palloverkon-kayttoohje * Ylläpitää ja päivittää joukkueen pelaajaluetteloa piirin järjestelmässä: - http://www.splhelsinki.fi/taso/ohjeet/Joukkueille.pdf

Joukkueenjohtajan tehtävät Varojen hoito: * Hallinnoi taloutta ja kerää maksut yhdessä rahastonhoitajan kanssa. * Määrittelee joukkueen kuukausimaksun yhdessä rahastonhoitajan kanssa. * Huolehtii yhdessä rahastonhoitajan kanssa joukkuemaksuista, esim. tilavuokrista ja valmentajien kulukorvauksesta. * Tiedottaa vanhempia seuramaksun (65 euroa/vuosi) keräämisestä. * Informoi vanhempia pelipassi- ja vakuutusmaksuista: - http://www.palloliitto.fi/palloliitto/palloverkko/valitse-oikea-pelipassi

Joukkueenjohtajan tehtävät Hankinnat (seuran vastuulla): - pelipaidat (seuran omaisuutta) - pelisukat (uudet pelisukat hankitaan keväisin) Hankinnat (joukkueen omalla vastuulla): - shortsit - valkoiset pelipaidat - pallot - lääkelaukku ja sen sisältö - harjoitteluvälineet (esim. kartiot, aidat, tikkaat) - verryttelyasut, tuulipuvut ja harjoitusasut - harjoitusliivit - muut tarvittavat varusteet