Good Karma = Hyviä Seurauksia

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajatuksia elämästä .....
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Moodlen ohje opiskelijoille
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
10 vinkkiä voimaantumiseen
Ajankäytön hallinta Ajankäytön hallinta
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
14 websuunnitteluvinkkiä!
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
NAISEN ITSETUNTO.
Työrauha ja haastavat tilanteet
Eemeli Pulliainen. 1.Käytä Internet Explorer-selainta 2.Menee sähköpostiisi ja etsi kyseinen kohta OHJEET.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Avaimia itsensä valmentamiseen
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
Pieniä hetkiä.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikkupoika kysyi isältään...
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Ajatuksia elämästä .....
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Esityksen transkriptio:

Good Karma = Hyviä Seurauksia Tässä lyhyt viesti luettavaksesi. Nauti siitä! Tämän viestin Dalai Lama on antanut tälle vuosituhannelle. Lukeminen vie vain muutaman sekunnin. Lähetä tämä eteenpäin 96 tunnin sisällä siitä, kun luit tämän. Saat iloisia yllätyksiä. Tämä sopii meille kaikille – myös meistä epäluuloisimmille - ja kaikkien uskontojen tunnustajille … (klikkaa hiirellä lisää)

E L Ä M Ä N O H J E I T A Ota huomioon, että Suuri Rakkaus ja Suuret Saavutukset sisältävät myös suuria riskejä. Kun koet tappioita, älä menetä oppia, joka niihin sisältyi. 3. Seuraa elämässäsi aina kolmea tähteä: Kunnioita itseäsi Ota vastuu kaikista toimistasi. Kunnioita toisia

4. Muista, että joskus se, ettet saa mitä haluat, voikin olla suuri onnenpotku. 5. Opi kunnolla kahlitsevat säännöt – silloin tiedät, miten ne voidaan perusteellisesti rikkoa. 6. Älä anna pienen riidan turmella tärkeää ihmissuhdetta.

7. Kun huomaat tehneesi virheen, ota heti askel taaksepäin ja korjaa se. 8. Vietä joka päivä hetki aivan yksinäsi. Avaa sylisi muutoksille, mutta älä anna arvojesi kadota. 10. Muista, että hiljaisuus on monesti paras vastaus.

Elä elämäsi hyvin ja kunnioittavasti. Kun sitten vanhempana muistelet sitä, voit silloin iloita siitä vielä toisenkin kerran. 12. Kotisi rakastava ilmapiiri on elämäsi perusta. 13. Kun joudut riitaan rakkaidesi kanssa, käsittele vain tämänhetkistä tilannetta. Älä vedä menneisyyttä esille.

14. Jaa tietämystäsi ja osaamistasi. Se tekee sinut kuolemattomaksi. 15. Ole ystävällinen ja hellä maalle. Käy kerran vuodessa paikassa, jossa et ole koskaan ennen käynyt.

17. Muista, että paras ihmissuhde on se, jossa rakkautesi määrä toista kohtaan ylittää tarvitsevuutesi määrän. Arvioi menestystäsi sillä, mistä kaikesta luovuit saadaksesi tavoittelemasi. 19. Antaudu rakkauteen ja ruoanlaittoon huimapäisen rohkeasti.

LÄHETÄ TÄMÄ SÄHKÖPOSTI-MANTRA EDELLEEN AINAKIN 5 IHMISELLE – ELÄMÄSI PARANEE SIITÄ. 0 - 4 ihmiselle: Elämäsi paranee hieman. 5 - 9 ihmiselle: Elämäsi paranee haluamallasi tavalla.. 9 - 14 ihmiselle: Saat ainakin 5 iloista yllätystä seuraavan 3 viikon aikana. 15 - ihmiselle: Elämäsi paranee merkittävästi ja kaikki, mistä olet unelmoinut, alkaa toteutua. Älä lopeta tämän viestin eteenpäin menoa. Lähetä mantra on eteenpäin 96 tunnin kuluessa. Saat iloisia yllätyksiä …