Apua Averkey Pro:n mahdollisiin teknisiin ongelmiin Rami Rajala EP-Engineering Oy 23.2.2000.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Puimuri - kaava.
AverMedia Avervision 100 Käyttö ja asentaminen
AverMedia Avervision DL Käyttö ja asentaminen
Classnet Twist asennus ja toiminta 4 Esitys auttaa sinua löytämään mahdollisen vian Classnet Twist verkoista Classnet Twist purkki tai kortti mallit.
Käyttötavarat ja WS1 Sinfos
Paint Shop Pro X -kuvankäsittelyä alusta alkaen
Rami Rajala EP-Engineering Oy
Cruiser 100 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
Ilman jatkuvaa kehitystä ja muutosta tulevaisuus on epävarma Konkreettisia askelia, joilla saavutamme visiomme Arvot Missio Perustehtävä Visio Millainen.
Digitaalinen video Perusteet. Videokamerat • Analogiset VHS ja SHVS -kamerat • Digital 8 –kamerat –Digital 8 –kasetit tai 8 mm tai 8 Hi –kasetit • Mini.
Tietokone Koostuu keskusyksiköstä, näytöstä, näppäimistöstä, hiirestä sekä muista mahdollisista lisälaitteista. Pöytäkoneiden lisäksi löytyy myös kannettavia.
Oskari Ranta, Pekka Karppinen.  LVDS (engl. Low-voltage differential signaling)  Siirtonopeudessa päästään luokkaan Gbit/s.  LVDS-signaaleita käytetään.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Internet Maailmanlaajuinen tietokoneiden verkko
Tiedonsiirronperusteet
Cruiser 75/150 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
DVD koosto Multimediatyövälineet 2006 Leo Holsti ja Sirpa Kauppinen.
Äänen pakkaaminentMyn1 Äänen pakkaaminen •Äänen enkoodaaminen ja mahdollinen pakkaaminen on ratkaistava jotenkin monissa arkipäivän sovelluksissa ja tuotteissa:
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Musiikin ryhmäkoulutus
Classnet asennus ja toiminta 4 Esitys auttaa sinua löytämään mahdollisen vian Classnet verkoista Classnet opetusverkko D25 välijohdoilla (Paksummat mustat.
13. Pakkaukset.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Prosenttilaskua, tiivistelmä
Kirjoittakaa sana oikeaan esimerkkiin! 1. Kun kaksi autoa törmää toisiinsa, on kyseessä …..
Suunnitelma paperittomasta kokouskäytännöstä koko luottamushenkilöhallinnolle Kaupunginhallitus
Lions digiasennuksen elementit Koulutus Palvelukeskus Digiboksin asennus Sosiaalinen yhteys Tunnistus Asentajakortti Henkilötodistus Avustettava Digiasentaja.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Tietokone Koostuu keskusyksiköstä, näytöstä, näppäimistöstä, hiirestä sekä muista mahdollisista lisälaitteista. Pöytäkoneiden lisäksi on kannettavia tietokoneita.
Käyttöjärjestelmien käynnistyminen
Virtuaalisointi.
Väylät Mitä eri väyliä emolevyltä/tietokoneesta voi löytyä ja mitä ominaisuuksia niillä on?
Näytöt CRT LCD PLASMA TYKIT.
Windowsin Historia. Yleistä historiaa Windows kehitettiin alun perin MS-DOSin käyttöliittymäksi. Ohjelmalla pyrittiin helpottamaan IBM:n tietokoneiden.
Videosignaalin perusteet tMyn1 Videosignaalin perusteet Euroopassa televisiolähetyksissä kehyksiä lähetetään 25 kappaletta sekunnissa (frame rate 25 Hz).
WMware, Wine, Win4Lin & Bochs Voiko windows-ohjelmia käyttää Linuxissa ?
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
HDMI (High Definition Multimedia Interface) Pahkala Saukkonen.
VÄLINEET. MIKÄ MUUTTUU? VÄLINEET MATERIAALIT TYÖSKENTELY VUOROVAIKUTUS Mikä on olennaisinta...
Näytöt ja kirjoittimet Osa 7 Ahti Kare Ahti Kare 2 Näytöt CRT (Cathode Ray Tube) eli katodisädeputki- monitori: – vanha perinteinen kuvaputkinäyttö.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
DVI.
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Kovalevy-liitännät Ahti Kare.
Koneen kokoaminen. Emolevy Lisäkortit (esim. verkkokortti) NäytönohjainProsessori Virtalähde (P4-liitin) Mm. virtanapin liittimet SATA-väylät (kiintolevyt.
Moottorin kuluttama sähköenergia
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Televisiot.
Jobmate Slim näppäimistö
Moottorin kuluttama sähköenergia
Digitaaliset videokamerat
Koneen kokoaminen.
Mitä Opiskelijan tulisi tietää lukioon tullessaan
Esityksen transkriptio:

Apua Averkey Pro:n mahdollisiin teknisiin ongelmiin Rami Rajala EP-Engineering Oy

Kaapeleiden tarkistus • Ensimmäinen asia on tarkistaa että kaikki tarvittavat kaapelit on tilattu / toimitettu. • Averkey voi liittää monella eri tavalla, koska se kykenee tuottamaan kaikkia signaaleja yhtä aikaa. • Kun virtalaite on kytketty ja power valo palaa punaisena, liitä tietokoneen ja laitteen välinen VGA välijohto. Averkey PC / MAC TV, Video projektori VHS videot 230V virtalähde

Kaapelit osa 2 • Tämän jälkeen kytke mahdollinen tietokone monitori Averkey laitteeseen, VGA out liittimeen • Nyt sinulla on valittavissa kolme eri liitäntä tapaa: Komposiitti, S-Video ja RGB Signaalit. • Parhaimman tuloksen saat S-Video signaalia käyttämällä. Averkey PC / MAC TV, Video projektori VHS videot 230V virtalähde VGA / SVGA monitori

Kaapelit osa 3 • Signaali kaapelit ovat: • S-VIDEO - S-VIDEO, S-VIDEO signaalille. • RCA - RCA, Komposiitti signaalille. • S-Video / Composite video in. • D15 SCART RGB Sigaalille TV VHS Videot Video projektori SCART D 15 S-VIDEO RCA Esimerkki kytkentä Averkey Video sisään läpikytkentä

Erikois / ongelma tilanteita • On ymmärrettävä että kun kyseessä on signaalimuunnin ei kuvan laatu koskaan voi olla aivan sama kun se on esim. hyvälaatuisessa tietokone monitorissa. • Erilaisilla televisiovastaanottimilla on vaihtelevia tapoja valita SCART liitäntä, video kanava tai laajakuva suhde 16:9. Nämä asiat selviävät kuitenkin parhaiten käyttöoppaasta tai myyjältä. • Jos tehdään esimerkiksi ”ruutukehä” tyyppistä tiedotus ympäristöä, on tarkkaan harkittava fonttien koko ja resoluutio. Hyväkään esitys ei näytä hyvältä jos siitä eivät heikkolukuisimmat saa selvää. • Kannettavissa tietokoneissa on myös virransäästöllisistä syistä ulkoinen monitori lähtö usein valittava erikseen. Tällöin voi kannettavan tietokoneen ohjekirja olla avuksi. • Suurimman ongelma ryhmän aiheuttaa kuitenkin resoluutio ja virkistystaajuus nämä ovat asioita jotka kannattaa laittaa aluksi mahdollisimman pieneksi ja kasvattaa vasta kun esim. Televisiossa näkyy tietokone kuva. • Käyttöjärjestelmät kuten Windows 98 pyrkivät muuttamaan näitä asetuksia omin päin joten monitoriksi kannattaa valita Plug&Playn sijasta SVGA 1024x768 72HZ