Elekma Ky Esitys: Matti Lukkarila

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

CAN-VÄYLÄ AUTOISSA.
6 Digitaalisen materiaalin käyttöliittymästä
Koko: 10,7 x 9 x 2,2 (L x K x S) cm HUOM! Laitteeseen myös valittavissa suomenkieliset valikot.
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
Muistit, apumuisti, cd-, dvd-levyt ja asemat, USB-muisti
1 1.
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Tuoteen ominaisuudet. Voit luoda ratoja ilman pisteiden poimintaa Ei tarvetta robotin opettamiseen.
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Ville Hietikko Jorma Höyteinen
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Toimittaja – Sovellusarkkitehtuuritas on pilkkominen Kalle Launiala, ProtonIT Oy
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Internetin toimintaperiaate ja käyttötavat
Esitelmä YOUTUBE.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Pupesoft myyntireskontra
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
1 1.
Tietojenkäsittelyn osatekijät
Toimisto-ohjelmat Linuxissa
Mitä IT-miljonäärin tulee tietää Lyhyt oppimäärä.
Käyttöjärjestelmät Johdanto. Kurssimateriaalista 15 lukua, jotka vastaavat enemmän tai vähemmän 15 kahden tunnin pakettia Perustuu Gary Nuttin Operating.
Clojure – this one goes to eleven!. Antti Virtanen Software Architect // Clojure oikeassa projektissa.
Winpilot on pelkkä ohjelma. Windows ohjelman päivittäminen on helppoa ja laiteriippumattomuus pitää kustannukset kurissa. Numerot ja suunnat muuttuvat.
Tiedon esittäminen.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Vaasan yliopisto Tietojenkäsittely TiTe.1020 Ohjelmat.
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Tietokone Koostuu keskusyksiköstä, näytöstä, näppäimistöstä, hiirestä sekä muista mahdollisista lisälaitteista. Pöytäkoneiden lisäksi on kannettavia tietokoneita.
Käyttöjärjestelmien käynnistyminen
Väylät Mitä eri väyliä emolevyltä/tietokoneesta voi löytyä ja mitä ominaisuuksia niillä on?
Metsähallitus MOSS:in käyttöönotto Metsähallituksessa Luonnonvarat-tapaaminen Satu Sorjonen
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
HAJAUTTAMISEN IDEAA SEPPO RÄSÄNEN SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU TERVEYSALA, KUOPIO Ohjelmistotekniikka ja projektinhallinta, 4 op.
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
Toimisto-ohjelmat Linuxissa Mikael Hätinen & Antti Ukkonen OH2.
ME OLEMME KREATIVO. Tulostimet ja tarvikkeet Koulutus Konsultointi Tulostimemme Suomessa Asiakaslupaus.
Tervetuloa!Tervetuloa!. Introducing LabQuest Vernierin uudella tiedonkeräimellä voit mitata  itsenäisesti tai…  liittämällä USB –johdolla tietokoneeseen.
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Vaasan yliopisto Tietojenkäsittely TiTe.1020 Avoin lähdekoodi - Open Source.
VOIP &LINUX & SKYPE. VoIP Voice over Internet Protocol tekniikka jolla siirretään verkon yli reaaliaikaista ääntä ja kuvaa –internet tai lähiverkko.
Linux palomuurina Kimmo Karhu, EL0A
Merkistöstandardeista
Development Plan For AUTT-1 Robot Loppuraportti Juho Cederström, Riikka Liedes.
BIOS!. Tulee sanoista Basic input output system Valmistajan tehtaalla valmistettu ohjelma emolevyn flash-piirillä (ennen 1995 ROM-piirillä) Laitteiston.
Miika Kuusinen LTY/Tietoliikenteen laitos 2003
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
Kovalevy-liitännät Ahti Kare.
Tuotehinnoittelu -Perustana yrityksen hinnoittelustrategia: asiakkaat ja kilpailijat huomioitava -Kustannukset tiedettävä riittävällä tarkkuudella -Sopii.
Tietoturva. F-Secure Maksullinen ja melko kallis: vuoden lisenssi kolmelle tietokoneelle kustantaa 79.90€ Saatavilla yli 25 kielellä, myös suomeksi Sisältää.
Linux-käyttöjärjestelmä. Mitä Ubuntu tarkoittaa ? Mitä Ubuntu on ? ● Afrikkalainen sana → zulu- ja xhosa-kielistä ● Kuvaa yhteisöllisyyttä ● Voidaan suomentaa.
Oma Nimi Tilaisuuden nimi Pvm Paikkakunta. Mikä on VALO-CD? Kohderyhmä: tavalliset suomalaiset ihmiset Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista/7 Sisältää.
RASPBERRY PI Yhden piirilevyn tietokone.. SISÄLLYS  Yleistä tietoa  Teknistä höpinää  Käyttöjärjestelmät  Pelaaminen Raspberryllä  Yhteenveto  Kysymykset.

Tietoturva Tiedon turvaamisen ja suojaamisen menetelmät
Tietoturva internetissä
Linux Mint Heikkilä Visa.
GIMP ja muut grafiikkaohjelmat
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Tietoturva.
E-aineistojen saavutettavuus Mitä sisällöntuottajien pitäisi tietää?
Pahimmat 3 kilpailijaa pirkanmaalta
Esityksen transkriptio:

Elekma Ky Esitys: Matti Lukkarila X431-skanneri Elekma Ky Esitys: Matti Lukkarila

X431-esittely Laajenevissa ja monimutkaisissa autoteollisuuden tämänpäiväisissä elektroniikkajärjestelmissä täytyy olla aina yhden askeleen edellä koko ajan muuttuvaa teollisuutta. Launch X431 skanneri edustaa autodiagnostiikkateknologian terävintä kärkeä tarjoamalla laadukkaan ja helppokäyttöisen diagnosointilaitteen. Laite käsittää markkinoiden laajimman valikoiman eri ajoneuvoja. Se tekee laitteesta suorastaan välttämättömän ajoneuvoalan asiantuntijalle.

X431-esittely X431-pakkaus antaa mahdollisuuden laajentaa huollettavien ajoneuvojen valikoimaa sisältäen mm. Mercedes Benz, BMW, Audi, Volkswagen ja monet muut automerkit. X431 kykenee yli 20:n valmistajan ja 148:n ajoneuvon järjestelmiin. Parasta asiassa on kuitenkin se, että X431:n valikoima jatkaa kasvamistaan ja yksin- kertaisella internet-päivityksellä saat käyttöösi aina uusimmat päivitykset. Toisin kuin monissa muissa vastaavissa laitteissa, X431:n arvo jopa kasvaa, kun aika kuluu. Launch internet-tietokanta laajenee jatkuvasti ja uusia päivityksiä tulee lähes viikottain. Tämä sijoitus on ammattilais- autoteknikolle suorastaan välttämätön.

X431-tuotteen piirteet Euroopan ja Aasian ajoneuvot jälleenmyyjätasoisella kattavuudella Laajin ajoneuvokattavuus antaa parhaan arvon yksittäselle laitteelle Enemmän valmistajatasoisia diagnosointeja kuin millään muulla jälkimarkkinateollisuudella Paljon enemmän kuin pelkkä vikakoodien luku/poistolaite -tunkeutuu paljon syvemmälle Pääsee käsiksi koko ajoneuvoon sisältäen, voimansiirron, alustan, rungon ja tietoliikenne-/kommunikointimoduulit

X431-tuotteen piirteet Reaaliaikainen data ja graafiset kuviot Suorittaa käytöt ja adaptaatiot Helppokäyttöinen ja suora käyttöliittymä ilman ”piippauksia”, pääset suoraan käsiksi ongelmiin Helppokäyttöinen kosketusnäyttö Sisäänrakennettu miniprintteri, jolla voit tulostaa esimerkiksi vikakoodit paperille Jatkuvat päivitykset pitävät järjestelmän laiteteknologian terävimmässä kärjessä Yhden (1) vuoden ilmaiset päivitykset Kaikki tarvittavat adapterit sisältyvät pakettiin Sopii myös CAN-väyläisiin ajoneuvoihin mukaanlukien Volvon CAN-väylän.

X431-ohjelmisto X431:ssä on laajin jälkimarkkinoiden ajoneuvokattavuus ja laajin valmistajatasoinen ajoneuvokattavuus Uudet päivitykset ovat helppo ladata internetin välityksellä Kattavuus sisältää moottorin, alustan, rungon ja tiedonsiirron Lukee ja poistaa vikakoodit, näyttää järjestelmätiedot, aktivoi komponentteja, suorittaa järjestelmäadaptaation ja muuttaa yksikön erityiskohtia koodaamalla. Digitaalinen ja analoginen datan seu- rantamahdollisuus Diagnosoi 24:n ja ajoneuvovalmistajan yli 148 ajoneuvojärjestelmää Monikielinen käyttöliittymä. Tukee 11 eri kieltä

Eurooppa Japani Korea USA Mercedes Benz BMW Volkswagen Audi Skoda Seat Volvo Citroen Peugeot Fiat Opel Renault Landrover Porsche Ford Alfa Romeo Lancia Rover Saab Transporter&V- luokka (Sprinter, Vito, Vaneo)‏ Toyota Nissan Honda Mitsubishi Mazda Isuzu Suzuki Subaru Daihatsu Daewoo Hyundai Kia Ssangyong Ford GM Chrysler Yhteensopivat ajoneuvot X431

X431-laitteisto X431:n pääyksikkö mahdollistaa helpon liikkumisen ajoneuvon järjestelmissä kosketusnäytöllä SMART BOX- rajapinta ajoneuvon ja pääyksikön välillä lukee uudet päivitetyt tiedot CF -muistikortilta MINIPRINTTERI- tulostaa testin tulokset reaaliaikaisesti AJONEUVOADAPTERIT -jokaiseen autoon oma sopiva adapteri CF (Compact Flash) -muistikortti mahdollistaa helpot päivitykset tietokoneella internetin välityksellä Kahden vuoden valmistajan myöntämä takuu laitteelle

Päivitykset Päivitykset ladataan sivustolta www.x431.com ja siirretään X431:een. Yhden (1) vuoden päivitykset sisältyvät laitteiston hintaan. Päivitykset ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen ovat vapaaehtoisia. Vanhan ohjelmiston käyttöä ei ole rajoitettu. Päivityksen hinta on 999 USD / 1 vuosi (= n. 715 € / 1 vuosi). Päivityksen voi ottaa halutessaan esimerkiksi vaikka 5 vuoden välein.

X431-tekniset tiedot LINUX-käyttöjärjestelmä I/O: standardi rinnakkais-/sarjarajapinta Pääyksikön jännite: DC12V 9W Printteri: nopea lämpöminiprintteri standardilla rinnakkaisportilla Näyttö: 320 x 240 pixeliä (3.6” leveä x 4.8” korkea) kosketusnäyttö RAM: 16M CF -muistikortti: 128M

Kysy tarjous! sales@elekma.com X431 Kysy tarjous! sales@elekma.com