Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETÄ MINUT säv. Outi Rossi & Elina Forsberg San. Outi Rossi.
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Onneni on olla Herraa lähellä
Kirka – Alku kaiken kauniin
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Sytytä parisuhteen rukouskynttilä
KANSAINVÄLINEN KAVERIVIIKKO Monet kaverit vain kävelevät sisään ja ulos elämästämme.. Mutta vain tosiystävät jättävät jalanjäljet sydämihimme..
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
Runokokoelmasta 2 Lumivalkoinen © Jorma Piippo
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ajatuksia elämästä..
Paavalin kirje Filemonille
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Hepr. 2:1 Arvoisa Sisärengaslainen, Kirjeen toisessa luvussa kehotetaan pitämään kiinni evankeliumista ja opetetaan Jeesuksen pelastustekoa. Kysymyksiä,
Jumala tuntee minut; Jeesus – Sana tuli ihmiseksi
Kiitos sulle Jumalani.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla
Lakitieto ASUNNON VUOKRA. VUOKRALAIT Pakottavaa oikeutta vuokralaisen hyväksi Pakottavaa oikeutta vuokralaisen hyväksi Vuokrasopimus tehtävä kirjallisesti.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. Tanssimme lapaduu, lapa-dapa-duu - HEI! Tanssimme lapaduu.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Ikäihmisten surutyön erikoispiirteet ja arjen keinoja eteenpäin : Tampere Surukonferenssi Liisa Salmenperä TtT, työnohjaaja,
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Anselm Cantenburylaisen ontologinen todistus etenee seuravaasti:
Mitä Raamattu opettaa oikeasta ja väärästä
PARIKKALAN ESIOPETUSSUUNNITELMA
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Ajatuksia elämästä .....
Luku 18 – Viisautta, runoutta ja tarinaa
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Tervetuloa.
MOTTO, VISIO, MISSIO TAI MUU VASTAAVA OTSIKKO
PELASTUS Luku 4 – Opetusvinkki 1.
Hitausmomentti Lauri Nuuttila.
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Joulu saapuu jokaiselle
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
RAAMATUN PUNAINEN LANKA
Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. lapa-dapa-duu - HEI!
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
Murheen kantaa yksinnii, vuan illoon pittää olla kaks.
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan. lasken tappioksi, kaikki tyhjää on sen rinnalla. Tuntea sinut, Jeesus, ei oo mitään suurempaa, paras oot. Kaikkeni, ilo, vanhurskauteni, sua rakastan.    

Tahdon tuntea sinut, Jeesus syvemmin ja olla omasi Tahdon tuntea sinut, Jeesus syvemmin ja olla omasi. Uskon kautta saan kaiken lahjana, vanhurskautta en voi ansaita. Tuntea sinut, Jeesus, ei oo mitään suurempaa, paras oot. Kaikkeni, ilo, vanhurskauteni, sua rakastan.    

Tahdon tuntea sinun voimasi, kärsimyksesi ja kuolemasi Tahdon tuntea sinun voimasi, kärsimyksesi ja kuolemasi. Tulla kaltaiseksesi, Herrani. Ikuisuuden jaan mä kanssasi. Tuntea sinut, Jeesus, ei oo mitään suurempaa, paras oot. Kaikkeni, ilo, vanhurskauteni, sua rakastan.