Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Advertisements

Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.
Mielenterveys Hakeutuminen kiireelliseen hoitoon Osoite: Puistokatu 4, 3.krs Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus: ma-to klo 8-15 ja pe 8-14, puh. 046.
ICF-luokitus Kelan vaikeavammaisen lääkinnällisen kuntoutuksen standardeissa Riikka Peltonen Pääsuunnittelija.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Mielenterveys on > mahdollisimman suurta fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ( >kokemus, suhteellisuus, kulttuurisidonnaisuus, kriteerit)
Etelä-Suomen Sote-alue (järjestämisvastuu) Etelä-Suomen neuvottelukunta Verkosto kaikkien eri toimijoiden kesken. 1-2 krt vuodessa puolen päivän työseminaari.
TYÖELÄMÄMESSUT MAAHANMUUTTAJILLE
Ohjeet digikasvion täyttämiseen, osa 1
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Pie huolta-koulutuspäivä
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
RYHMÄT SYKSY 2015 RENTOUTUSRYHMÄT Rentoutusryhmät järjestetään Kalevantien toimipisteessä syksyllä Ensimmäinen ryhmä pidetään ma 21.9., ja.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
KAAKKOIS-SUOMEN ALUE KOULUTUKSET 2017
Omaisen ABC-kurssi Rovaniemi
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
SEURAN VALMENTAJAKERHO
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!
Tervetuloa Innokylään
”Meidän opisto”.
Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN) on Pohjola-Nordenin nuorisoliiton (PNN) paikallisosasto Joensuussa PNN on valtakunnallinen, puoluepoliittisesti.
PedaBoss aamupalatilaisuudet
TUTORINA TOIMIMINEN TUTOR!
Instagram.
Kohtaamispaikan (nimi) Arki-info: Otsikko ja mahdollinen alaotsikko
PERHEEN TUKEMINEN RASKAUDEN AIKANA Yhdeksän kuukauden matka –road map
Verkostotapaaminen Tampere
Asiakaskyselyn tulokset
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
RYHMÄN NIMI? MITÄ RYHMÄ TEKEE? MISSÄ ? MILLOIN? YHTEYSTIEDOT ?
Työkokous - palkkatuki ja sen vaikuttavuus
Tervetuloa Innopajaan
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Some-ohje Pirkanmaa2019-valmistelijoille
Mikä Kykyviisari? Maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä työikäisille Perustuu vastajaan omaan arvioon tilanteestaan Arvioi suuntaa-antavasti.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Seudullinen työkokous
Kuntoutusverkoston kokous
Palveluohjaaja on tavoitettavissa arkisin
HYVINVOINTIKAHVILAT SYKSY 2018
OULUN NORMAALIKOULUN TAKSVÄRKKIKOHTEET
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
VERME - VERTAISMENTOROINTI
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN RYHMÄÄN – VERTAISUUDESSA ON VOIMAA!
Hankkeesta ja koulutuksista saa lisätietoja
klo , Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 313
Oma roolini osallistajana ja vuorovaikuttajana
Tervetuloa sosiaalisen kuntoutuksen kehittäjäverkoston ensimmäiseen tapaamiseen!
Vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä
Lohjan kaupungin ikääntyneiden palvelualue järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa palvelutoripäivän TURVALLISUUS KOTONA ASUMISTA TUKEMASSA.
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Yhdessä enemmän, hyväksyttiin FinFamin vuosikokouksessa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ja sen jäsenyhdistykset työstivät vuosien.
HyMinä – hyvinvoiva minä Porukalla hyvinvointia?
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä:
MIELI pt (personal trainer)
Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -koulutus
Miten tavoitamme vähävaraiset perheet?
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Kentän uudet nettisivut Kentän
Kirjoittajan nimi, arvo Työpaikka
Puheenjohtajan terveiset
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Esityksen transkriptio:

Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö FinFami Uusimaa ry on omaisyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää hyvinvointia tilanteessa, kun perheessä tai lähipiirissä on mielenterveyden pulmia. Yhdistys tarjoaa omaisille tietoa psyykkisistä sairauksista ja tukee omaisten jaksamista arjen haasteissa. Voit halutessasi liittyä myös yhdistyksen jäseneksi. Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa Mielenterveysomaisten keskusliitto - FinFamin julkaiseman Labyrintti-lehden ja kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän yhdistyksen toimintakalenterin, jossa on tietoa yhdistyksen tarjoamista palveluista. Jäsenmaksu on 20 € / vuosi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi/jasenyys ja maksamalla jäsenmaksun tilille 572411-243973. Muistathan laitaa nimi- ja osoitetiedot viestitietoihin. Aluetyö: Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö p. 050 534 8395 p. 050 576 8534 eija@finfamiuusimaa.fi petteri@finfamiuusimaa.fi Takakansi Tulostusohje: Tulosta --> Tulostimen ominaisuudet --> 1. Kaksipuoleinen: Käännä lyhyen reunan ympäri --> 2. Lisäasetukset --> Sivuja arkille: 2 FinFami Uusimaa ry Omaiset mielenterveyden tukena Jämsänkatu 2 C, 00520 Helsinki p. 09 686 0260 www.finfamiuusimaa.fi

Tervetuloa saamaan tietoa, tukea, toivoa ja virkistystä omaan elämäntilanteeseesi LOHJA SYKSY 2018 Etukansi

Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Mielenterveyskuntoutujan perheen ja läheisen arki on usein rankkaa ja vaatii sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja. Jotta arki sujuisi, on joskus hyvä pysähtyä pohtimaan omaa jaksamistaan. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Ryhmät ovat pääasiallisesti keskustelufoorumeita, mutta kauden ohjelmassa voi olla myös asiantuntija-alustuksia ja teemakeskusteluja. Tutustu myös muihin FinFami Uusimaa ry:n ryhmiin, kursseihin ja tapahtumiin osoitteessa www.finfamiuusimaa.fi Sisäsivu 1

Ryhmä on avoin ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä. Lohjan omaisryhmä on tarkoitettu mielenterveys-kuntoutujien perheenjäsenille ja läheisille. Omaisryhmässä on mahdollisuus keskustella toisten samantyyppisessä elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmä on avoin ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä. Aika: klo 17.30-19.00 Paikka: Lohjan seurakunnan takkahuone Sibeliuksenkatu 2 Kokoontumispäivät 21.8, 18.9, 23.10, 13.11 ja 4.12 Ryhmän ohjaajat Petteri Liikanen p. 050 576 8531 / petteri@finfamiuusimaa.fi Seija Peltonen p. 050 320 55 34 Ryhmä on maksuton ja avoinna kaikille mielenterveys- kuntoutujien läheisille. Tervetuloa niin uuden kuin vanhatkin kävijät! Sisäsivu 2