Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mikä Kykyviisari? Maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä työikäisille Perustuu vastajaan omaan arvioon tilanteestaan Arvioi suuntaa-antavasti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mikä Kykyviisari? Maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä työikäisille Perustuu vastajaan omaan arvioon tilanteestaan Arvioi suuntaa-antavasti."— Esityksen transkriptio:

1 Mikä Kykyviisari? Maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä työikäisille Perustuu vastajaan omaan arvioon tilanteestaan Arvioi suuntaa-antavasti vastaajan koettua työ- ja toimintakykyä, osallisuutta ja hyvinvointia Mahdollistaa työ- ja toimintakyvyssä tapahtuneen muutoksen tarkastelun, jos mittaus toistetaan Kykyviisari-kyselyn voi täyttää paperilla tai verkkopalvelussa Kattava, kannustava ja helppo käyttää Työväline toiminnan vaikutusten arviointiin Kehitetty Työterveyslaitoksen ESR-Solmu -koordinaatiohankkeessa ( ) KOKEILE KYKYVIISARIA

2 Kykyviisarin osa-alueet
ESITIEDOT (mm. ikä, sukupuoli) HYVINVOINTI (mm. yleinen toimintakyky, koettu työkyky) OSALLISUUS (sosiaalinen toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus) MIELI (psyykkinen toimintakyky) ARKI (arjesta selviytyminen) TAIDOT (mm. kognitiivinen toimintakyky, osaaminen) KEHO (fyysinen toimintakyky) TAUSTATIEDOT (mm. koulutustausta) TYÖ JA TULEVAISUUS (mm. työllisyystilanne, muutostoiveet)

3 Kykyviisarin verkkopalvelu tuottaa tulosraportteja toiminnan suunnittelun ja arvioinnin tueksi
Kykyviisari on monikäyttöinen, sitä voi hyödyntää esimerkiksi: Terveys-, työelämä-, sosiaali-, kuntoutus- ja koulutuspalveluja tuottavat julkisen, yksityisen ja järjestösektorin toimijat. Kykyviisari-kyselyn saa käyttöön tilaamalla tunnukset Kykyviisarin verkkopalveluun osoitteesta Kykyviisarin verkkopalvelussa voi tarkastella kyselyjen vastauksia sekä tuottaa yksilö- ja ryhmäkohtaisia tulosraportteja. Kykyviisarin toimintamalli ohjaa Kykyviisarin avulla kertyneen tiedon systemaattiseen hyödyntämiseen yksilö- ja ryhmätasolla sekä päätöksenteon tukena.

4 Kykyviisarin tuottaman tiedon raportointimahdollisuudet
Vastaajan henkilökohtaisen palautteen ja muutostiedon raportoinnin lisäksi Kykyviisarin verkkopalvelu tuottaa tulosraportteja ryhmätasolla. Kaikki tulostiedot ovat saatavilla myös Excel-tiedostoina. Vasemmalla on esimerkkikuva ryhmän poikkileikkausraportista. Verkkopalvelusta saa myös ryhmän muutosraportin. Kykyviisari kerää ja tarjoaa valtakunnallisesti vertailtavaa tietoa työ- ja toimintakyvystä. Tämä anonyymi- ja ryhmätasolla esitetty data on hyödynnettävissä

5 Ota yhteyttä: kykyviisari@ttl.fi
#kykyviisari


Lataa ppt "Mikä Kykyviisari? Maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä työikäisille Perustuu vastajaan omaan arvioon tilanteestaan Arvioi suuntaa-antavasti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google