Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oma roolini osallistajana ja vuorovaikuttajana

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oma roolini osallistajana ja vuorovaikuttajana"— Esityksen transkriptio:

1 Oma roolini osallistajana ja vuorovaikuttajana

2 > Lisää > alatunniste: lisää oma nimi
Iltapäivän työskentely 13:30-14:30 Päivässä luodaan Uudenmaan ikäihmisille ja perheille suunnattujen palveluiden osallistavaa toimintakulttuuria. Kuulemme esimerkkejä palveluista joissa edistämme osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukevaa toimintakulttuuria ja pysähdymme pohtimaan omaa rooliamme osallistajina ja vuorovaikuttajina. > Lisää > alatunniste: lisää oma nimi

3 Mieti ensin kysymyksiä hetki itseksesi ja kirjoita ajatuksesi post it lapuille, jonka jälkeen järjestäydy kaverin tai pienen ryhmän kanssa istumaan. Kalusteita saa järjestellä uudelleen. Käyttäkää hetki aikaa keskustellen oheisesta teemasta. Kirjoittakaa uusia yhdistyneitä ydinajatuksianne post it lapuille. Voitte hakea kahvia joustavassa järjestyksessä. Käsittelemme parin kanssa tai pienessä ryhmässä neljä eri teemaa. Jokaisesta voitte koostaa 1-4 post it lappua. Työskentelyn päätteeksi viedään laput tauluille ja järjestäydytään keskustelemaan näistä yhdessä kahteen ryhmään.

4 KLO 13:30-14:00 Osallisuus A: Millaisessa tilanteessa olen itse kokenut, että minua on osallistettu? Miten sain ääneni kuuluviin? Osallisuus B: Minkä asioiden uskoit vaikuttavan tähän kokemukseen? Mikä mahdollistaa aidon osallisuuden omassa asiassaan? Yhteisöllisyys A: Onko sinulla jokin epätavallinen yhteisöllisyyteen liittyvä muisto tai kokemus? Tai oletko kuullut jostakin poikkeuksellisesta kokemuksesta? Millainen? Yhteisöllisyys B: Millaiseen yhteisöön halutaan liittyä ikään tai sukupuoleen katsomatta? Villitkin ja uudet ideat on tervetulleita!

5 Osallisuus Yhteisöllisyys Kaksi keskustelun teemaa ja ryhmää:
KLO 14:00-14:30 Kaksi keskustelun teemaa ja ryhmää: Osallisuus Yhteisöllisyys Keskustelkaa ja kuunnelkaa Puolivälissä vaihdetaan.


Lataa ppt "Oma roolini osallistajana ja vuorovaikuttajana"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google