Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tervetuloa tutustumaan Vuoden Kylään
Advertisements

Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2014
ALOITUSINFO TYÖKYKYVALMIUDET. JA ETTÄ MISTÄ OLIKAAN KYSYMYS..? • Laajuus 1ov • YV-valinnainen • Työkykypassin ”kolmososio” • Mikä ihmeen työkykypassi?
Kokemuksia toiminnan kehittämisestä työllistämisen avulla urheiluseurassa KUTSU YHTEISTYÖHÖN –seminaari Etelä-Pirkanmaa, Akaa TYÖHÖN KUTSU Kristiina.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -toimintamalli. Lähtökohdat • Itsenäinen ja avustettu ulkoilu kuuluu laadukkaaseen vanhuuteen • Kaikki eivät kuitenkaan pääse.
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Ammattiosaajan työkykypassi ja ALPO.fi
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
Plussa sponsorointi TURTOLAN Citymarket tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa rahaa TPV seuralle jalkapallotoiminnan tueksi Saat ihan normaalisti omat plussaetusi.
Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
TYÖHAKEMUS.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2013 Hae liikuntaluokalle, jos kaipaat: Samanhenkisiä kavereita Lisää kuntoliikuntaa Piristäviä lajikokeiluja.
usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA usala.swf.
Hei Sinä 60 + vuotias! Oletko kiinnostunut liikunnasta? Tule vapaaehtoiseksi vertaisohjaajaksi Woimanurkkaan! Lisätietoja: Erityisliikunnan suunnittelijalta.
VANHEMPAINILTA 8 lk Ke
PÄTKÄ MIKON KOULUPOLKUA NIVELVAIHEESSA – KUVITTEELLINEN ESIMERKKI PERUSKOULUSTA Sanna Multala
Työnohjauksen hallinta
Maanantai perehdytys Maanantai perehdytys Tiistai Matin ohjaaminen 7.6. Koulunkäyntiohjaa jan viikko 7.6. Koulunkäyntiohjaa jan viikko.
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Liikkuva koulu-alueseminaari Forssa. Aluejärjestöjen koulutukset Koulutukset: – Koulutoimijoille esim. Toiminnallinen oppiminen ja Liikunta.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
KAVERIKAHVILA Vertaisoppimisen menetelmiä kouluihin
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
ryhmä tiistaisin klo kerros
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
KAVERIKAHVILA Vertaisoppimisen menetelmiä kouluihin
Suomenkielinen ja ruotsinkielinen
Kehvon Koulu Ala-aste.
Työelämän tekstejä sähköposti.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2017
Valmentajakoulutuksen suunnittelu
KIINNOSTAAKO VETERAANITOIMINTA?
Sosioemotionaalinen kehitys
TYÖHARJOITTELU.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2016
MITÄ OPPILAANOHJAUS ON?
Tavoitteet Tarjota nuorelle myönteisiä kokemuksia, kivaa tekemistä ja kavereita Tukea nuoren kasvua ja vahvistaa luottamusta omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa.
Vaativan erityisopetuksen ja koulunkäynnin ohjaajien täydennyskoulutuskokonaisuus
Minä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana Teemu Viljamaa.
Vaalit
Sun Kerho Herttoniemen seurakunnalle
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
Maksuton koulutus, miksei!

8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Tiedot, taidot ja osaaminen – osaamisesta kertominen
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
IDÄN NUORET KEHITTÄJÄT
VERME - VERTAISMENTOROINTI
-Ole oma itsesi Löydä oma heimosi-
Liikkuva koulu- toimintasuunnitelma lv
Kirjasto palveluksessanne
Opiskeluhuollon palvelut
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
Tarjouspyynnön mallipohja
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Suomi.fi-viestit some-banneripohjat organisaatioille
Esityksen transkriptio:

Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden tulla tutustumaan siihen Sporttitetissä. Viikon aikana pääset: tutustumaan seuratyöhön tutustumaan ohjaajan työhön suunnittelemaan sekä ohjaamaan kouluille liikuntatunteja sekä välituntiliikuntaa tutustumaan liikunta-alan eri koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksiin Tule yksin tai kaverin kanssa tehotiiminä meille. Me emme halua sinua vain varaston siivoojaksi ja kahvinkeittäjäksi vaan meiltä saat aitoa kokemusta työelämästä. Jos yksikin kohta herätti kiinnostusta ota rohkeasti yhteyttä meihin ja niin kerromme lisää. Ota yhteyttä: Puhelinnumero Sähköpostiosoite Seuran logo