Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Minä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana Teemu Viljamaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Minä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana Teemu Viljamaa."— Esityksen transkriptio:

1 Minä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana Teemu Viljamaa

2 Alan taitoja Työssä täytyy osata monenlaisia taitoja, joihin ei joka pojasta ole. Täytyy osata kuormata rekka huolellisesti ja turvallisesti lakia noudattaen. On tiedettävä paljon tarpeellista kuormien sidonnasta ja asettelusta. Ja täytyy osata käsitellä isoa kalua tienpäällä eri sääolosuhteissa.

3 Haasteita alaan liittyen
Alalta löytyy myös haasteita, monesti on kiire, täytyy lastata auto mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti. Rekka kulkee mitä kulkee ja silti pitäisi ehtiä perille ajoissa. Tauot on myös pakko pitää. Kuljettaja saa ajaa yhteen soittoon 4,5 h, jonka jälkeen on pidettävä 45 min taukoa, jonka aikana rekan on oltava parkissa. Välillä myös kalusto aiheuttaa ongelmia, auto saattaa yhtäkkiä hajota, kun sen pitäisi olla jo menossa, siinä sitten saakin ihmetellä, miten tavaran saisi mahdollisimman nopeasti liikkumaan ilman autoa.

4 Tulevaisuuden haasteet/muutokset
Tulevaisuuden muutoksia tulevat olemaan autojen tekniikan kehitys. Jossain vaiheessa Pitäisi tulla robotisoituja rekkoja liikenteeseen. Tekniikka kehittyy koko ajan ja ihmisten kehityttävä Siinä mukana, eikä niitä kohta enää tarvita.

5 Miksi hain alalle Hain alalle, koska se kiinnostaa minua, siinä saa ajaa, suunnitella ja lastata erilaisia kuormia. Koulutus tarjoaa kalliit ajokortit, siinä on yksi hyvä peruste. Lisäksi alalla on paljon Mahdollisuuksia jos ajohommat alkaa jossain kohti kyllästyttää. Tällä alalla eivät työt lopu Ikinä kesken tavaraa täytyy aina pystyä liikuttelemaan paikasta A paikkaan B.

6 Mitä osaan nyt Työskentelen tällä hetkellä terminaalissa, joten lastaus/purkuhommat on tullut Tutuiksi. Lisäksi osaan ajaa autoa ja kuorma-autoa. Joitain harjoituksia on koulussa Kuorma-autolla tehty, kontin vaihtoa ja kuormaamista. Mutta muuten koulun trukkituntien Ja työkoneiden käyttötuntien opetus on ollut aika heikkoa.

7 Opinnoissa tulevia taitoja ja tavoitteita oppimiselle
Osaan käsitellä hyvin yhdistelmää Olen tietoinen alan säännöksistä, kuormaamisesta ja muutenkin ammattitaitoinen alalla


Lataa ppt "Minä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana Teemu Viljamaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google