Avaruus kilpa Rakettien ensimmäiset lennot alkoi muinaisessa kiinassa kun mandariinin päälle pistettiin rakettimotorisoitu penkki, raketit olivat varmaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Advertisements

Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Koulussamme aloitettiin tukioppilastoiminta helmikuussa MLL:n paikallisjärjestön toimesta. Mitähän se on?
Kertolaskusääntö Riippuvien tapahtumien kertolaskusääntö
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Lentokone Lentokone pysyy ilmassa sen kantopintojen, kuten siipien aiheuttaman nostovoiman ansiosta, mutta lentokoneet vaativat ilmassa pysyäkseen myös.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
7. Joulukuuta Yhdysvallat ja Japani kävivät rauhanneuvotteluja, mutta tuloksia ei tuntunut syntyvän. Japanilaiset alkoivat harkita yllätysiskua.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Kimble- game Intensiivikurssi.
Myyttinen planeetta, jossa on joskus uskottu olevan elämää.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Selitys Kiintotähdille on ainakin kaksi loogista selitystä. 1.Tähtien asema on todellakin muuttumaton toisiinsa nähden. Tämä käsitys on vallalla hyvin.
1. syyskuuta Tietojen päivä ensimmäinen koulupäivä
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Kylmän sodan kriisejä.
Kylmä sota – Yhdysvallat vastaan Neuvostoliitto
Kylmä sota Kahden valtion välinen valtataistelu, lähes sotatila, jossa ei käytetä suoria sotilaallisia toimia. Turvaudutaan propagandaan, vakoiluun, taloudellisiin.
» Venäjän kaksijakoisuus: rikkaat ja köyhät » Huono sotamenestys » Epäluottamus hallitsijaa kohtaan » Nälkä ja puute » Vaikutusmahdollisuuksien puute.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Kylmänsodan kiistoja Euroopassa
Kylmän sodan kriisit s
KYLMÄ SOTA KANSAINVÄLISET SUHTEET. USA NEUVOSTO- LIITTO NATO VARSOVAN LIITTO RAUTAESIRIPPU KAPITALISMI MEILLÄ MENEE HIENOSTI. USA SORTAA TYÖLÄISIÄ. APUA!
AVARUUDEN ”VALLOITUS” GE6 AVARUUS JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKIO MARI PETRELIUS.
Miten kylmään sotaan jouduttiin? Blokkien tunnusmerkit
Sodan alku Saksa hyökkäsi 1. syyskuuta 1939 Puolaan. Ranska ja Iso- Britannia julistivat 3. syyskuuta Saksalle sodan, joka tunnetaan toisen maailmansodan.
Kylmän sodan todellisuus. Kylmän sodan areenat – asevarustelu: konventionaaliset aseet ja ydinaseet  kauhun tasapaino.
- yhteisö, yhteistyö, tasa-arvo, tarpeiden tyydytys ja yhteisomistus
Toisen maailmansodan loppu ja kylmän sodan alku
Eden Hazard.
Jarkko Muhonen TeamProg
Välirauhan Suomi 1940.
Toinen maailmansota syttyy
Tutkielman teko-ohjeet
Venäjän sisällissota ja Leninin valtakausi
Kekkosesta Euroopan unioniin ( )
10 Hitler saa sotansa s. 72–77.
Paavo Nurmi Jenna & Venla.
Luokan OneNote -muistikirja
KYLMÄN SODAN KUUMAT KRIISIT
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
KYLMÄN SODAN SYTTYMINEN
Kartografian historia
Televisiot.
Viikonpäivät ja kuukaudet
15 Aseet vaikenevat s. 103–110.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Suomen suuriruhtinaskunta syntyy
Lentoliikenne luvulla
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Ensimmäisen maailmansodan seuraukset
Kylmä sota s. 92-.
Kylmän sodan kriisit Berliinin kriisit s
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Metsäteollisuuden työvoima
VENÄJÄN VALLANKUMOUS 1917.
Esityksen transkriptio:

Avaruus kilpa Rakettien ensimmäiset lennot alkoi muinaisessa kiinassa kun mandariinin päälle pistettiin rakettimotorisoitu penkki, raketit olivat varmaan ilotulitus raketteja. Lento päättyi siihen että raketti tuolin lentäjä kuoli. Surullisesti kuvia ei otettu tapahtuneesta. Rakettien oikeat lennot alkoi tapahtumaan toisessa maailmansodassa, milloin saksa valmisti v2 raketin, ei ainoastaan saksa rakentanut raketteja mutta myös neuvosto liitto teki raketit nimeltään kuin stalinin urut. Molemmat maat ottivat raketit sotilaalliseen käyttöön, mutta nämä raketit pidetään nykypäivänä ohjuksina eikä raketteina.

Rakettien ensi lennot Toisen maailmansodan jälkeen yhdysvallan ja neuvosto liiton välillä alkoi kylmä sota, ¨ja silloin yhdysvallat päätti että. – okei raketti tieteiliät! meillä alkoi kylmä sota ja me haluamme ylivoimaistaa meidän maatamme avaruus teknologialla, ja tehkää siitä raketista semmone että siihe mahtuu ydin kärki koska meiän täytyy pommittaa venäjä maan kartalta pois. Neuvosto liitto sen sijaan. – hei joo yhdysvallat haluavat pommittaa meiän vodka maata joten ehk pitäis rakentaa jotain. Ehkä raketti? (tämä puhe ei ole historiallisesti okein millään keinoilla halusin vaan tehdä tästä kivan ja hauskan.) elokuussa 1957 neuvosto liitto lähetti ensimmäisen ballistisen ohjuksen R-7, joka sisälsi ”sputnikin” (maailman ensimmäisen keinotekoisen sateliitin (koska muistakaa että kuu on maan luonnollinen sateliitti.) sputnik oli ainoastaan teknologiakokeilu, mutta aito sateliitti joka oli aina +AAA paristolla riippuva laite.

Ensimmäinen miehitetty avaruuslento Vuonna 1961 neuvosto liitto lennätti ensimmäisen ihmisen avaruuteen, arvaatteko kuka se oli? AIVAN OIKEIN, se oli majuri Juri Gagarin. Hän lähetettiin kiertoradalle 12 helmikuuta 1961. samana vuonna yhdysvallat lähetti john glennin avaruuteen. Mutta se ei ollut yhtä onnekas lento nimittäin se vain saatiin ballistiselle radalle. Vuonna 1963 neuvosto liitto lähetti Valentina Tereshkovan avaruuteen. Valentina oli ensimmäin naine jota lennätettiin avauuteen.

Yhdysvallat voittaa Vuonna 1969 yhdysvallat onnistui lähettämään henkilöä kuuhun ja takaisin TURVALLISESTI. Neuvosto liiton häviäämiseen liittyy useita syitä. Sergei koroljovin kuolema, koska ne olivat venäläisiä, VODKA. Mutta yhdysvallat voitti ja neuvosto liitto hävisi.