YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) ERITYISJÄRJESTELYT.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
KEVÄÄN 2011 YO- KOKEET Lisätietoja Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta www. ylioppilastutkinto.fi.
Ylioppilaskirjoitukset
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
TYTTÖJEN ALUEVALMENNUS Lounais-Suomi
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
Viherlaakson lukio, Jussi Rekilä
VANHEMPAINILTA ABIEN.
AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Tervetuloa!.
Ylioppilastutkinto.fidigabi.fi ERITYISEN TUEN TARPEESSA OLEVAT KOKELAAT YLIOPPILASTUTKINNOSSA SURE:n koulutustilaisuus Kuopio Tiia Kiuru ylioppilastutkintolautakunta.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Abiturientin aikatauluja lukio-opinnot Ylioppilaskirjoitukset Jatko-opintoihin hakeminen.
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
Kurssivalinnat ykkösille
YLIOPPILASTUTKINTO.
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
YLIOPPILASTUTKINTO VANHEMPAINILTA
TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN!. OHJELMA Ilmoittautumismenettely syksyn 2015 yo- kokeisiin (rehtori Toni Uusimäki) Päättötutkinnon hajauttaminen.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
Rehtori Tuula Tervonen. * Tervetuloa, rehtori Tuula Tervonen * Ajankohtaista, rehtori * LOPS2016 – vararehtori Arto Hekkanen * Yleistä ylioppilastutkinnosta,
HUOLTAJAILTA. TUTKINNON SUORITTAMINEN Tutkinnon voi hajauttaa kolmeen perättäiseen kertaan Osallistumisoikeus kirjoituksiin  kirjoitettavan aineen pakolliset.
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
YLIOPPILASTUTKINTO. YLIOPPILASTUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET AINEET (4 KPL) * VÄHINTÄÄN YKSI A-TASON AINE! Äidinkieli tai S2 (kaikille pakollinen) Lisäksi.
Tietoja ja taitoja 1) Erityisjärjestely t 2) Ilmoittautumin en 3) Osallistumisoik eus 3) Tutkinnon rakenne 4) Valmistuminen 5) Arviointi Kypsyyttä 1) Vastuu.
Opon esitys Tiistai Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.
TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN! Vanhempainilta kakkosten huoltajille
ABIT RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät: Jokainen ryhmä kirjoittaa nyt.
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) YLEISTÄ.
Rehtorin ja lukion rooli ylioppilastutkintoon liittyvissä asioissa
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Opinnäytetyöprosessi ja valmistumisen aikataulu
YHTEISHAKU 2015 Aikataulut Valintaperusteet
ABISTA YLIOPPILAS Tiedotekirje kokelaille YTL:n sivustolla
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
YLIOPPILASTUTKINTO.
Tervetuloa vanhempainiltaan!
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-info Syksy 2017.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Abiturientin ohje syksy 2017
3. oppitunti.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Ylioppilaskirjoitukset ylioppilastutkinto
(SUURI) KANDIKYSELY Syksyn kysely on auki
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
Opetussuunnitelmatyö
Kevään 2018 ylioppilaskirjoitukset
YO- JA JATKO-OPINTOINFO HUOLTAJILLE
Kevään 2018 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Toiminnan suunnittelu TSPK tavoite
Lukiokoulutus murroksessa
Vuosaaren lukio vanhempainilta to
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Esityksen transkriptio:

YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) ERITYISJÄRJESTELYT

ERITYISJÄRJESTELYT Kaikki anomukset tehdään YTL:n verkkopalvelussa olevan sähköisen asioinnin kautta. Tarvittavat henkilökohtaiset toimintaohjeet ja vaadittavat liitteet saa vain rehtorilta.

ERITYISJÄJESTELYT aikataulut ehdottomat selvitykset opiskelijan vastuulla Kevään kirjoitukset Syksyn kirjoitukset Anomus vireille viimeistään elo-syyskuussa oltava YTL:ssa viimeistään 23.11. Täydentäminen mahdollista 20.1. mennessä Anomus vireille viimeistään tammikuussa oltava YTL:ssa viimiestään 23.4. täydentäminen mahdollista 20.8. mennessä

ERITYISJÄRJESTELYT luku- ja kirjoitushäiriöiset kokelaat kuulovammaiset kokelaat sairaat ja vammaiset kokelaat vieraskieliset kokelaat lääkärinlausunnot anomukset ja puoltolauseet (rehtori tai asiantuntija) äkilliset sairaustapaukset (koetilanteessa)