PTJ -käyttäjähallinta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Nettijäsenrekisterin käyttö
Advertisements

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Lapin korkeakoulujen ja kuntayhtymien tietojärjestelmien yhdistäminen
OHJEITA TARJOAJILLE TAMPERE Hankintapäällikkö Tanja Welin
Kirjaudu tunnuksillasi tai tilaa unohtuneet • tekstiviestillä • sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tai tilaa unohtuneet • tekstiviestillä • sähköpostilla.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
LanguageMaid Kielten oppimiseen ja opetukseen Itsenäiseen käyttöön Opettajan työvälineeksi.
For learning and competence Kuinka käytän sähköistä Optima- ympäristöä – perusteita tutkintotoimikuntien Optima- työskentelylle Tim Lamminranta
2.8.3 Abstraktit tietotyypit
Ohjelmistotuotanto- miniprojekti Suunnittelu. Ohjelman toiminnot  Kurssin tai tapahtuman  Lisäys  Poisto  Muokkaus  Viikon lukujärjestyksen tarkasteleminen.
Forestcluster Research Portal Cost Reporting
Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä.
Vektorit MA 05 Mihin lukiolainen tarvitsee matematiikkaa
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Kurssiseittijärjestelmä Kurse1 Aapo Mäkelä
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat työyhteisön arjen tarkasteluun.
Laitosneuvojien tapaaminen Opetusohjelmaprosessi, vaihe mennessä –Päivitetyt moduulisisällöt ja moduulien vastuuhenkilöt –Kurssien päivitetyt.
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Projektisuunnitelma Big Slick. Uudet dokumentit Uusien käyttötapausten mallinnus (UML- kaavio & selitys) Vanhojen dokumenttien päivitys (UML- dokut kuntoon)
Ydinpalveluiden (käyttäjä, potilas).NET-asiakassovellus: PatientCoreClientDemo PlugIT-loppuseminaari Koulutustyöpaja 1: Avoimet ohjelmistorajapinnat.
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Rekisteröidy jäseneksi Rekisteröitymissivu Kirjautumattomille käyttäjille Sähköpostiosoite (toimii käyttäjätunnuksena) Salasana Salasana uudelleen Nimi.
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy CSC – IT Center for Science Ltd. Federoidun identiteetin hyödyt Tieteen tietotekniikan keskus CSC.
Ohjelmistotuotanto- miniprojekti Suunnittelu. Ohjelman toiminnot Kurssin tai tapahtuman  Lisäys  Poisto  Muokkaus Viikon lukujärjestyksen tarkasteleminen.
1) Elbit Skills –sovellukseen kirjautuminen
PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
JOPOX YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin.
Lakitieto LAPSEN OIKEUDET. SUKUNIMILAKI Jos ei toisin ilmoiteta, lapsi saa äidin sukunimen. Jos ei toisin ilmoiteta, lapsi saa äidin sukunimen. Jos vanhemmilla.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Yhteystiedot –palvelun käyttöönotto
Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki.
Toimittajaportaalin pikaohje
Käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen / KE & AR & JRy
Kuvien siirto nettigalleriaan
SaTu tehtävät Juniori Hermes.
VARUSMIEHEN KÄYTTÖLIITTYMÄ
Palkintopokaali.
Ministeriömuutokset ja PTJ-asioiden siirron tarve
Wilman käyttäjätunnukset
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Käyttäjähallinto Helsingin yliopistossa
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Peda.netin oma tila Luo peda.netin omaan tilaasi sivu Hiekanpään koulu 7-9lk Lisää sivun lukijoiksi kaikki sinua opettavat opettajat Tee sivun alle uusi.
Lomake-editori Käyttöönottokoulutus
Voimapari Kappaleeseen vaikuttaa kaksi yhtä suurta voimaa joilla on vastakkainen suunta Voimaparin aiheuttama momentti minkä tahansa pisteen suhteen on:
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
IT-järjestelmät Teija Kaltio-Rein Projektipäällikkö, Kirkkohallitus
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Hero-Henkilöroolirekisteri
Ohjausjärjestelmä yhdellä kuvalla
<Hankkeen nimi>
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Tee pohjaan haluamasi muutokset. Nämä ovat vain malliksi helpottamaan
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Massaviestinnän toimintatavan automatisointi
Sähköinen välitysjärjestelmä
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ
Esityksen transkriptio:

PTJ -käyttäjähallinta

Kaksi eri käyttötapausta käyttäjät jotka siirtyvät uuteen ”TEMiin”. käyttäjät jotka siirtyvät toisiin ministeriöihin.

Miten siirrot tapahtuvat? tunnuksia ei siirretä, vaan luodaan uudet käyt-täjät uuteen ministeriöön sekä vanhat ja uudet tunnukset ovat aktiivisia VNTHY passivoi ja poistaa vanhat tunnukset sitten kun se on turvallista passivointi/poisto ja uusien tunnusten lisäys tehdään MASSA-AJONA Fujitsun ja VNTHYn toimesta.

Ministeriön IM-ylläpitäjän tehtävät 1. tee lista kokonaan poistuvista tunnuksista. - pelkkä käyttäjätunnus riittää. tee lista niistä käyttäjistä jotka siirtyvät toiseen ministeriöön. - käyttäjätunnus (alle 15 merkkiä), etunimi, sukunimi, virkanimike, sähköpostiosoite, puhelinnumero. 3. uusien tunnusten PTJ-oikeuksien muokkaus. Huom! jätä vanhat käyttäjätunnukset aktiiviseksi!!

VNTHYn tehtävät valmistaa hakemiston TEMiä varten (ryhmät ja IM-ylläpitäjän tunnukset). passivoi ja poistaa hakemistosta kokonaan poistuvat käyttäjät ylläpitäjien lähettämien listojen mukaan. lisää hakemistoon uuteen ministeriöön siirtyvät käyttäjät ylläpitäjien lähettämien listojen mukaan. passivoi ja poistaa siirtyneiden käyttäjien vanhat tunnukset hakemistosta sitten kun passivointi ja poisto on turvallista!!

Huomioitavaa PTJ-oikeuksien default: PTJ-käyttäjä joka kuuluu ryhmään ptj_esittelija_org. Ministeriön IM-ylläpitäjän on muokattava erikseen Valtioneuvoston esittelijöiden, PTJ-ylläpitäjien ja esittelyavustajien oikeuksia. Listat voivat olla Excel-taulukossa. Ei saa unohtaa Eutorin ja Älypuhelinpalvelun olemassa oloa.

Ministeriöiden IM-ylläpitäjät saavat tarkemman ohjeistuksen parin viikon sisällä. Listat ovat lähetettävä vastuuhenkilölle VNTHYssä eli Tanja Rönn p. 160 32198 tanja.ronn@vm.fi