Joulujuhla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Muistoissa....
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Onneni on olla Herraa lähellä
Heijastuksia elämästä
Kirka – Alku kaiken kauniin
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
JOULUSANOJA JOULUK = ADVENTTI adventtikynttilät
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Niin kaunis on maa.
TERVETULOA SUKUKOUKSEEN 2007 Alustava ohjelma
Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.
Kunnon joulukortti.
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Onko huono päivä??.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
501 Kuule, Isä taivaan Kuule, Isä taivaan, pyyntö tää: Auta, ettei kukaan yksin jää. Katso, Isä, lasta kärsivää. Siunaa koko maailmaa.
KANSAKOULULAULUJA.
Napapiirin Pajakylä.
Tapahtukoon sinun tahtosi
JEESUKSEN LAPSUUS.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdestoista etappi
1 Kielioppi Ssu112 Harjoitustehtäviä ) Etsi seuraavasta tekstikatkelmasta kaikki tapaukset, joissa sanavartaloon on liittynyt suffiksin i.
Matkalla.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. Tanssimme lapaduu, lapa-dapa-duu - HEI! Tanssimme lapaduu.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Perhekirkko Viljandissa Viljandi-nimisessä pikkukaupungissa Keski-Virossa on Jaanin eli Johanneksen kirkko, jossa pidetään kerran kuukaudessa perhekirkko.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Reformaatio ja pyhäkoulu
Kevätjuhla Varissuon koulu.
Joulu Suomessa.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Enkeli-Klubi.
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
JOULU SAAPUU JOKAISELLE
Juutalaiset ja joulu.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.
Lapsuuden Usko.
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Luciadagen Lucian päivä.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Joulujuhla

Piparin tuoksua, tonttujen juoksua. Siinäkö joulu on Piparin tuoksua, tonttujen juoksua. Siinäkö joulu on? Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta. Siinäkö joulu on?

Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle. Sydämiimme joulun taika, seimen luona annetaan. .

Tähti ja kuusi, lyhtykin uusi, siinäkö joulu on Tähti ja kuusi, lyhtykin uusi, siinäkö joulu on? Lapsenko juhlaa, paljon kun tuhlaa. Siinäkö joulu on?

Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle. Sydämiimme joulun taika, seimen luona annetaan.

Sinivuorten yö

Sinivuorten yö, siellä uuras työ se on päättynyt, jo on juhla nyt Sinivuorten yö, siellä uuras työ se on päättynyt, jo on juhla nyt. Lalalallalla, helikellot soi, tulla tonttuset voi ilomielin.

Ilta joulun on, käymme joukkohon kevytkengin vain sipisipsuttain Ilta joulun on, käymme joukkohon kevytkengin vain sipisipsuttain. Lalalallalla, helikellot soi, tulla tonttuset voi ilomielin.

Pajan tuottehet, somat antimet kukin tonttu tuo hyvän lapsen luo Pajan tuottehet, somat antimet kukin tonttu tuo hyvän lapsen luo. Lalalallalla, helikellot soi, tulla tonttuset voi ilomielin.

Sinivuorten taa, pian kiiruhtaa tontut uinumaan taas rauhassaan Sinivuorten taa, pian kiiruhtaa tontut uinumaan taas rauhassaan. Lalalallalla, helikellot soi, mennä tonttuset voi ilomielin.

Hei tonttu-ukot hyppikää

Hei, tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika Hei, tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika. Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika.

Hetken kestää elämä ja sekin synkkä ja ikävä Hetken kestää elämä ja sekin synkkä ja ikävä. Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika.

Kilisee, kilisee kulkunen

Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen. Kilisee, kilisee kulkunen loistehessa nietoksen.

Käy yli harjanteen, kulku reen hiljalleen, poikki suon ja laidunten, halki niittyjen.

Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen. Kilisee, kilisee kulkunen loistehessa nietoksen.

Joulua juhlii maa, välkkyvät kynttilät Joulua juhlii maa, välkkyvät kynttilät. Riemuin kellot kuuluttaa, juhlaa korkeaa.

Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen. Kilisee, kilisee kulkunen loistehessa nietoksen.

Maa on niin kaunis

Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen toiviotie Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen toiviotie. Maailman kautta kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie.

Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan. Kirkasna aina sielujen laulun taivainen sointu säilyy vaan.

Enkelit ensin paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi: Kunnia Herran, maassa nyt rauha, kun Jeesus meille armon toi.