Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty."— Esityksen transkriptio:

1 Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.

2 Hyvät käytänteet Eri luokka-asteille omat tehtävät yhteisten asioiden hoito (liikuntavälineet sisälle tmv.) Väriviikko Talentti - kisat Pääsiäisen aikaan munanpiilotusta Pukeutumiskilpailu teemalla tai ilman Joulukorttien tekeminen Kahvitus eri tapahtumiin Panini – ilta ja tuotto oppilaskunnalle Ystävänpäivä – sydän, halaamalla nimi sydämeen Runokisa, oppilaskunnan hallitus valitsi esitettävät, ja voittaja joulujuhlan yhteydessä

3 Ideoita Opettajat vaihtavat opetettavia aineita päiväksi, oppilaskunta arpoo Pukeudutaan tontuiksi ja mennään mäenlaskuun Kokkikilpailu tuomareineen päivineen Koko koulun yhteinen joulukalenteri Yhden päivän koulun lattiat olisi laavaa – siihen ei saa astua Pukeudutaan tontuiksi, ja yhteislaulutilaisuus koko koulun kesken, ja laulettavat laulut etukäteen äänestetty. Ja vanhuksia kutsuttaisiin kuuntelemaan. Opettajien Wilma nettiin – merkintöineen, edes viikoksi Näytelmätalentti, taikatempputalentti Lintubongaustalentti Nopeusrata välituntisin Jaloilla taidetta

4 Näihin kuviin, ja näihin tunnelmiin
- mukavaa talven alkua ja joulun odotusta!


Lataa ppt "Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google