Puheen teksti osoitteessa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Rukous JEESUKSEN nimessä.
• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •
Raskaustestin pikkuinen plussa, Ei vielä höyhenkään.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
matka ykseyteen, yhteyteen ja ystävyyteen
ELÄMÄN LÄHDE JA PARANEMISEN MAHDOLLISUUDET
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
1. Tim 2: 1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 2. luvussa Paavali antaa käytännön ohjeita oikeaan jumalanpalveluksen viettämisen. Kysymyksiä,
Paavalin kirje Filemonille
Mission Impossible? - kestävä parisuhde luvulla Majakka Markku ja Virve Pellinen.
puheemme uudistava voima
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
SAIRAAN IHMISEN KOHTAAMISESTA 1/5
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
RUKOUS JA PAASTO OSA 2.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Rukouksessa sekä MÄÄRÄLLÄ JA LAADULLA on merkitystä Eri asioita varten tarvitaan eri määrä rukousta ja voimaa. Mark. 9:28-29 "Tätä lajia ei saa lähtemään.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Yhteisen rukouksen voima
Pieniä hetkiä.
Rukous Hengessä Osa 2.
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
”Neljä grillikoipea!” ”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta.
Mitä asenne tarkoittaa?
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Baha’i.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
Katumuksen sakramentti
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Viisaus- eli opetuskirjat
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Raamatun mukaan on olemassa vain yksi Jumala, joka on luonut kaiken ja joka hallitsee kaikkea: Isä, Poika ja Pyhä Henki => Kolmiyhteinen Jumala.
Vaihtoehdot session 12 oph 1 Vauvan pitäminen Sijaisvanhemmuus Adoptio Abortti.
Usko ja tieto Kysymys Jumalan olemassaolon todistamisesta - Tuomas Akvinolainen s Mestari Eckhart s. 78 -> miten Jumalan olemassaoloa on filosofisesti.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
Usko ja riippuvuudet Pekka Lund Mistä puhumme, kun puhumme riippuvuuksista? Pekka Lund
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Pekka Lund Usko ja riippuvuudet.
Nokian seurakunnan strategia
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Luku 23 – Paavali ja hänen kirjeensä
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Enkeli-Klubi.
Kristinuskon harjoittaminen ja elämäntavat
Lähetysopetus rippikoulussa
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
Mikä/kuka on kristitty?
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Lähetysopetus rippikoulussa
:,: Kaikki, joita Henki johtaa, saavat nimen: lapsi Jumalan. :,:
Esityksen transkriptio:

Puheen teksti osoitteessa www.rukous.net Rukous on rakkautta Mitä tarkoittaa rakastaminen? Miten rakkautta voi mitata? - Ja miten se liittyy rukoukseen? Puheen teksti osoitteessa www.rukous.net

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu. Jumalan rakkaudellinen mielenlaatu on hyväntahtoinen, epäitsekäs ja toisen hyvää etsivä, armahtava ja jalo aina uskollinen ja luotettava. riippumaton olosuhteista ja vastarakkaudesta, se ei muutu eikä heikkene. 

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu. Rakkautta voi mitata sillä, kuinka paljon ajattelemme toisia, aikaa annamme, näemme vaivaa, kiellämme itseämme uhraamme mukavuuttamme annamaan omaamme toisten hyväksi

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu. Rakkaus on syvää kiintymyksen tunnetta. lämmintä yhteenkuuluvuuden tunnetta henkistä läheisyyttä ystävyyttä lempeyttä herkkyyttä

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu. Rakkaus on syvää kiintymyksen tunnetta. Rakkaus on sopusoinnussa totuuden kanssa.

Millaista on rakkaus? Rakkaus on itsensäkieltävä mielenlaatu Rakkaus on syvää kiintymyksen tunnetta Rakkaus on sopusoinnussa totuuden kanssa. Rakkaus on puhdasta ja pyhää aina yhteensopiva oikean, kauniin ja jalon kanssa.

Millaista on rakkaus? Kolmiyhteinen Jumala haluaa sulkea ihmisen omaan rakkauteensa. Joh. 17:26 Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä.

Millaista on rakkaus? Rakkaus on myötätuntoa, hyväntahtoisuutta ja kiintymystä toimivassa muodossa. osallistumista muiden elämään itsensäkieltävällä tavalla Jumalan tahdon mukaan.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Rukous ilmentää epäitsekästä huolta toisista Rukous ilmentää lämpöä, ystävyyttä, yhteenkuuluvuutta, herkkyyttä toisten tarpeille Rukous ilmentää Jumalan totuuden ja tahdon etsimistä.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Esirukous vaatii itsensäkieltämistä:

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Esirukous vaatii itsensäkieltämistä: On vaikeaa keskittyä hengellisiin asioihin. Rukousajan järjestäminen vaatii itsekuria Esirukous on henkisesti vaikeaa ja liittyy kipeisiin asioihin Rukous vaatii nöyrtymistä Rukous vaatii kärsimättömyyden voittamista ja uskoa.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Askel pitemmälle rakastamisessa – paasto Sekä rukous että paasto ovat Jumalan säätämys, Jumalan ja ihmisen yhteistyön muoto.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Askel pitemmälle rakastamisessa – paasto Sekä rukous että paasto ovat Jumalan säätämys, Jumalan ja ihmisen yhteistyön muoto. Paastossa on kysymys luvallisten, jopa hyödyllisten asioiden alistamisesta hengellisten tavoitteiden alaisuuteen.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Mitä ilmaisemme Jumalalle paastolla? Ilmaisemme, että olemme tosissamme. Ilmaisemme nöyrtymisemme, riippuvuutumme Jumalasta. Ilmaisemme murheemme siitä, että asiat eivät ole Jumalan tahdon mukaisia.

Rukous heijastaa Jumalan rakastavaa mieltä Rakkaus on ainoa kelvollinen vaikutin niin rukoukseen kuin paastoon. Rukouksen ja paaston kautta etsimme epäitsekkäästi toisten ihmisten todellista parasta, että heidän elämässään toteutuisi Jumalan tahto.

Rakkaus, lämpö, into – mistä sitä voi saada? Jeesus haluaisi, että hänen seuraajansa koko sydämestään rakastaisivat Jumalaa ja ihmisiä, tahtoisivat Jumalan asioita, ja että tämä rakkaus saisi heidät rukoilemaan palavasti. ”Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.” (Room. 5:5)

Rukous ja paasto ovat yhteistyötä Jumalan kanssa Tahdomme samoja asioita kuin Jumala, ja rakastamme ihmisiä yhdessä Jumalan kanssa Hänen itsensäkieltävällä, lämpimällä rakkaudellaan.