Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Advertisements

Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä – Laskuttajan uudet vaihtoehdot kuluttajalaskutukseen
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
OSTA LÄHELTÄ – KEHITÄ KUNTAASI
Vähennykset Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Toimittaja.
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Reeta Rönkkö, Maaseudun Sivistysliitto. • Laajakaista kaikille 2015 – mutta miten? • Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallinnoima • Maaseudun Sivistysliiton.
Finvoice-verkkolasku yritysten välillä
”Yrityskauppa myyjän ja ostajan näkökulmasta!”
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
Antti Harju, Ilari Leskinen ja Eetu Tyster
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
Käsiteanalyysi Käsiteanalyysi on työskentelymenetelmä
Asiakkuudet luovalla alalla
Pupesoft myyntireskontra
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Kirpparitietokanta Jouni Huotari ja IDM12S1-ryhmän opiskelijat *) IIZO3030 Tietokannat.
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Hakeminen Päivähoidon laatukriteerit
Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
LÄHELLÄ AVOIMIA TYÖMARKKINOITA – Palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluihin liittyvät vastuut Punaisen Ristin Tampereen Kontti-kierrätystavaratalon näkökulmasta.
1 Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
1 OHJEET ULKOMAISIIN KILPAILUIHIN LÄHTEVILLE LASKUVARJOHYPPÄÄJILLE KK
Työssäoppiminen eli TOP
Asenteet.
Liikeidean esittelyohje
Asiakkuusmallit liikunta-alalla murroksessa
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
Joulukampanja Vuoden 2015 kampanjan ”uutuudet” Nettimyynti Avainlippu Tilausjärjestelmä Kuksan kautta.
YHTEISTYÖ VANHEMPIEN KANSSA Erityisopettajien koulutus HyLa2/Kaste Marja Hämäläinen puheterapeutti, FM Hyvinvointitoimiala Turun kaupunki
Yrittäjyysasennetta, työelämävalmiuksia, talouslukutaitoja – tekemällä oppien. NY V UOSI YRITTÄJÄNÄ 2. ja 3. tunti – Tiimit, ideariihi ja neuvonantaja.
Toimi koulullasi vaikka näin Kerro muille hallituksen/valtuuston jäsenille kaupunkikokouksen valmisteluista eli käy saamasi materiaali läpi Yhteistyössä.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
Yrittäjyyskasvatusprojekti Veera Sonninen ja Kaisa Kosola Kevät 2015 Yhteyshenkilö: Ilkka Kinnunen, Pohjanlammen koulu.
Mitä parempi vedoksia voi yksi etsittävä o nnistuneen kiinteistöjen yritys kuin se on t ehnyt todellista myyntiä? Sato näyttää ist utus. Ja kun tulokset.
Vaatteiden kierrätys Inka Leskelä. Sisällys Korjaa Tuunaa Myy kirpputorilla Vaihda Kaverin kanssa Lahjoita hyväntekeväisyyteen Vie tekstiilikeräykseen.
14 Markkinointi houkuttelee kuluttamaan s
Automaattisten toimitusten palkkiot (ADR)
Käsityötoiminta 2017.
19 Yritys tavoittelee voittoa s
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
”ompeluseurat” kouluissa 2017
Microfleece - takki Logo rinnassa Naisten ja miesten malli ja koko
Pilvipalveluna – kuinkas muuten…
Katrin on aina käsillä, kaikilla, kaikkialla.
Katrin on aina käsillä, kaikilla, kaikkialla.
EmCen käyttöönotto.
CableX YRITYS LYHYESTI.
Lentopalloa sarjajoukkueessa
Lattialista, kuminen T y ö h v i n o t a s A j e l
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
ELÄMÄNPUU RY.
Osto- ja myyntiprosessi
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Tulkit välitysjärjestelmän käyttäjinä
Mitä kokeessa pitää osata? 20 pistettä max = 20 % arvioinnista
TERVEYSTIETO 8 Aloitus.
Osto- ja myyntiprosessi
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
TOIMINNAN TILASTOINTI
Esityksen transkriptio:

Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä varainhankinnassa. Olemme toteuttaneet jo yli 1000 onnistunutta varainhankintakampanjaa! Työllistämme tällä hetkellä 10 henkilöä Oulussa sekä Karkkilassa. Oulussa yritysasiakkaita palvelee tukkumyymälä, josta löytyy tuotteita mm. puhtaanapitoon ja hierontaan. Wc-paperi- ja pesuainemyynti on helppo tapa tehdä varainhankintaa. Näiden tuotteiden tarvetta ei tarvitse perustella, sillä kaikki käyttävät paperia ja pesuaineita päivittäin kotona ja työpaikalla. Lisäksi ne kuluvat koko ajan ja hetken päästä niitä ostetaan taas lisää.

Tuotteet Wc-paperi Talouspaperi Siivousliina Laudesuoja Pyykinpesuaine Konetiskitabletit Tuulilasinpesuneste Karkit Koko tuotevalikoima ja tarkemmat tuotetiedot Tuotteemme ovat laadukkaita pakkaukset riittoisia. Tuotteet on hinnoiteltu järkevästi ja ryhmän tuotto on kannustava, jotta niitä on mukava myydä ja kauppa käy. Esim. Paperitukkuri wc-paperi 40 rullaa 3-kerroksinen, valkoinen ja pehmeä. Rullassa 180 arkkia, eli 15 % enemmän paperia. Hinta 22 €, josta tuotto 7 €

Esimerkki tuotosta Ryhmässä on 20 jäsentä, joista jokainen myy 5 sk wc-paperia ja 5 sk talouspaperia. Tällä myynnillä ryhmän ansaitsee 1300 €. Paperitukkuri laskuttaa ryhmältä ainoastaan tuotteiden tukkuhinnan. Tuotto jää käyttöönne heti, kun olette keränneet maksut asiakkailta. Tunnetko sinä 5 henkilöä, jotka käyttävät wc-paperia ja talouspaperia?

Varainhankinnan ABC A Myynnin aloitus: Valitkaa myytävät tuotteet ja asettakaa tavoite myynnille, esim tuotetta/perhe. Tilatkaa tuotekuvastot ja tuotenäytteet Paperitukkurilta. Perheet aloittavat myynnin ja keräävät tilauksia myyntilistalle esim. sukulaisilta, tuttavilta ja työkavereilta. Sopiva myyntiaika on 2-4 viikkoa. B Tilaus: Kun myynti on saatu päätökseen, yhteyshenkilö kerää myyntilistat yhteen ja tilaa tuotteet Paperitukkurilta. Ennakkomyyntinä toteutettu varainhankinta on turvallinen. Näin tuotteita tulee tilattua riittävästi ja kenenkään ei tarvitse varastoida myymättömiä tuotteita. C Joustava toimitus: Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. Toimitus voidaan sopia esim. harjoituksiin tai vanhempainiltaan, jolloin tuotteiden jakaminen on helppoa, eikä varastoa tarvita tuotteille. Tuotteet toimitetaan pakettiautolla ja toimitus on rahtivapaa. Laskulla on maksuaikaa 14 vrk toimituksesta.

Tuumasta toimeen.. Varainhankinnan aloittaminen on helppoa! Tilatkaa ilmainen aloituspaketti osoitteesta Paketti sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen varainhankinnan tueksi: Tuotekuvastoja, tuote- näytteitä ja varainhankintaoppaan. Tai ottakaa yhteyttä varainhankintatiimiin: Paperitukkuri.fi Hajottamotie 11, Oulu Asiakaspalvelu ark