Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Advertisements

Ilmeuudistus & yritysyhteistyön käytännöt
Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
Hiv ja aids.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä?
SUOMEN KULTTUURIRAHASTON KIRJATALKOOT SKR. Kirjatalkoot -Suomen Kulttuurirahaston kaikkien aikojen suurin tukihanke, johon Svenska litteratursällskapet.
Joensuun Alue-Fidan syyskuu: Kauneutta ja rentoutumista sekä Syyskokous.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Ei hätää, jos sinä autat. Operaatio Nälkäpäivä 2012.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Roosa nauha -kampanja 2012.
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Samba Tervetuloa tutustumaan samban maailmaan.
10 hyvää syytä opiskella ranskaa
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Dynaamista kristinuskoa Afrikassa Auli Vähäkangas
Sanoma Lehtimedia / Tiina Eskelinen
ARKIONNELLISUUS. OLI OLTAVA TARPEEKSI VAHVA TUNNUSTAMAAN TODELLISUUDEN.
Hallitusohjelman arviointi Juha Kettunen.
DEMENTIAN HOITOKUSTANNUKSET KAINUUSSA 1998
MAMMOGRAFIA Mammography, mammografi, rinnan röntgenkuvaus
AVUN KETJU ALKAA SINUSTA Nälkäpäivä 15. – Sinä voit auttaa! Kuva: Leena Koskela Nälkäpäivä 15. – 17.9.
Suomen Jääkiekkoliitto1 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN.
Laitetaan syövälle piste. 1. Mikä on Syöpäsäätiö? Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Syöpäsäätiö on suurin.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
1. SUOMALAISET KANSANTAUDIT TERVEYSTIETO 9. MITÄ SAIRAUKSIA MUISTAT? KIRJOITA TAULULLE  Millä eri perusteilla sairauksia voidaan ryhmitellä?  Missä.
Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume.
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Mielenterveyden häiriöt
ETwinning eTwinning on Euroopan komission vuonna 2005 perustama ohjelma, joka kuuluu Erasmus+ -ohjelmaan. eTwinning on eurooppalaisten opettajien yhteistyöfoorumi.
Mielenterveyden häiriöt
24 Hintojen vakaus on tärkeää s
Kansainvälinen Varia tsemppiä tulevaan syksyyn!
”ompeluseurat” kouluissa 2017
Tupakan haittavaikutukset
IHOSYÖPÄ.
Syövän riskitekijät.
HIFK FOTBOLL Roosa nauha –teemaottelu
SYÖVÄLLE ALTISTAVAT MIKROBIT
Syöpä.
Keuhkosyöpä Keuhkosyöpä syntyy, kun keuhkoputken tai varsinaisen keuhkokudoksen solut muuttuvat pahanlaatuisiksi. Keuhkosyöpä on maailman yleisin syöpä.
Syöpätaudit Miikka, Lintu, Eele.
RINTASYÖVÄN LIITÄNNÄISHOIDON SIVUVAIKUTUKSET
Roosa nauha.
Kansainväliset suhteet Uutistapahtumien seuraaminen
Roosa Nauha Roosa, Eetu, Henri.
Syöpä.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Lääkehoidon päivä 2018 Teemana järkevä lääkehoito Vuonna 2018 Lääkehoidon päivä toteutetaan osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman laajaa.
Hankeviestintää - miksi ja miten?
Pk-toimintaympäristökysely
Elämässä mukana – muutoksissa tukena
Mammografiaseulontojen psyykkiset hyödyt ja haitat
Kuntoutusverkoston kokous
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Seulonnan merkitys rintasyövän toteamisessa
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Tutkimus- ja kehittämistoiminta Raahen seutukunnassa 2001–2017
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys Vapaaehtoiseksi lähelle avun tarvitsijaa
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti
Fysioterapeutit kouluille
Esityksen transkriptio:

Roosa nauha 2015

Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö on ollut mukana vaikuttamassa siihen, että yhä useampi voittaa vaikean sairauden. Kun toiminnan alussa vain kolmannes syöpään sairastuneista voitiin parantaa, nyt jo kaksi kolmesta paranee. Roosa nauha on Syöpäsäätiön tunnetuin ja suurin keräyskampanja. Vuonna 2014 kampanjalla kerättiin 1,15 miljoonaa euroa. Vuonna 2014 Roosa nauha -rahastosta jaettiin tutkimusapurahoja yhteensä euroa. Keräyksellä tuetaan myös Syöpäjärjestöjen valtakunnallista, maksutonta neuvontapalvelua ja maakunnissa tehtävää neuvontaa. Syöpäjärjestöjen neuvontahoitajat auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Vuonna 2014 neuvontapalvelun tuki oli euroa.

Pink Ribbon – Roosa nauha Kansainvälinen rintasyöpäkampanja sai alkunsa 1990-luvun alussa Yhdysvalloissa. AIDSin vastaisesta kampanjasta innostuneet Evelyn H. Lauder ja Alexandra Penney halusivat kiinnittää huomiota rintasyövän yleistymiseen ja kerätä varoja rintasyövän tutkimukseen. Rintasyöpäkampanjan symboliksi valittiin vaaleanpunainen silkkinauha (pink ribbon). Kampanja levisi nopeasti ympäri maailman ja lokakuu vakiintui kansainväliseksi rintasyöpäkuukaudeksi. Roosa nauhalla on kerätty varoja Suomessa vuodesta 2003 alkaen. Tänä syksynä keräys starttaa 13. kerran Suomessa. Roosa nauha toteutetaan tänä vuonna Nauhan design vaihtuu vuosittain. Roosa nauha -design ja nauhasuunnittelija paljastetaan keräyksen alkaessa. Nauhasuunnittelijoina on vuosien varrella nähty Maija Louekari (2008), Hanna Sarén (2009), Jukka Rintala (2012) ja Minna Parikka (2014).

Rintasyöpä Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Rintasyövän ennuste on parantunut, koska syövät todetaan aiempaa varhaisemmassa vaiheessa ja hoitomenetelmät ovat kehittyneet. Tällä hetkellä noin 90 % potilaista on elossa viiden vuoden kuluttua sairauden toteamisesta. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa ja että jokainen voi saada tarvitsemansa tuen sairauden eri vaiheissa.

Keräyskohde Roosa nauha kerää varoja: kotimaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän tutkimukseen asiantunteviin neuvonta- ja tukipalveluihin sekä sairastuneille että heidän läheisilleen syövän ehkäisyyn Roosa nauha -rahastosta on jaettu apurahoina syöpätutkimukseen vuosien 2005 – 2014 aikana kaikkiaan €.

2015 teemat Kampanjan tämänvuotinen teema ”Käsi sydämellä” kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa - ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa. ”Käsi sydämellä” -teema näkyy erityisesti tämän vuoden Roosa nauhan designissa. Terveysteema on arkiliikunnan merkitys. -> Viestinnässä halutaan korostaa arkiliikunnan merkitystä ja passiivisuuden, erityisesti istumisen, vähentämistä.

Roosa nauha –kasvot haastatteluihin -Roosa nauha -kampanjapäällikkö Tuuli Lahti -Syöpäsäätiön pääsihteeri Sakari Karjalainen -Syöpäsäätiön ylilääkäri Riikka Huovinen -Syöpätutkija Juha Klefström -Vuoden 2015 nauhasuunnittelija (paljastetaan 22.9)

Miten osallistua? Osta nauha 3 € Jälleenmyyjät: jäsenyhdistykset, Lindex, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC Market, Yliopiston Apteekki sekä Taito Groupin käsityömyymälät Osta Roosa nauha –tuote Yhteistyökumppaneiden myymät tuotteet ilmestyvät kauppoihin syys-lokakuussa ja niiden hinnasta lahjoitetaan osa Roosa nauha –keräykseen. Katso tarkemmat tiedot

Miten osallistua? Perusta oma keräys osoitteessa: oma.syopasaatio.fi Lahjoita roosanauha.fi Seuraa Roosa nauhaa somessa : Facebook.com/roosanauha Instagram.com/roosanauha Twitter.com/roosanauha

Tärkeät päivämäärät  Roosa nauha –pressitilaisuus ti klo 9.00 tapahtumatalo Bankissa. Ilmoittaudu osoitteeseen  Roosa nauha päivä  Kampanja-aika ja Roosa nauhojen myyntiaika –