Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lavian lukio.
Advertisements

10 hyvää syytä tulla Lavian lukioon.
Kokkolan yhteislyseon lukio
. Rauman freinetkoulu.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
2.-luokkalaisten kielisuihkutunnit Tampereen Yliopiston Normaalikoulussa 2.-luokkalaisille opetetaan oppitunneilla ranskaa ja saksaa osana normaalia lukujärjestystä.
Kokkolan yhteislyseon lukio
TERVETULOA TAMPEREEN LYSEON LUKION EUROOPPA-LINJALLE!
Sivistys antaa ihmiselle vahvat juuret ja kantavat siivet.
Turun normaalikoulu - opetussuunnitelmaa yhteisöllisesti
Nuorten peliohjelmointi 2011
Uuden yhteiskoulun lukio Sopiva sijainti Sopiva koko.
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
LUOKATON LUKIO OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
O PISKELU K ANGASALAN LUKIOSSA Opiskelijoiden mielipiteitä Lukion esittelyilta
Kangasalan lukio – monta linjaa KIELILINJA A-englanti 13 kurssia A-saksa, B2-saksa, B3- saksa B2-ranska, B3-ranska B2-venäjä, B3-venäjä B3-italia espanja.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Yksityisen järjestelmän hallinto. Yleistä N. 75 yksityistä yleissivistävää koulua Noudattavat samoja tuntijakoja sekä opetussuunnitelmia kuin kuntien,
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
Kurssivalinnat ykkösille
Teemana oppimisprosessin aktivointi – sulautuvan opetuksen mahdollisuudet Kati Vilonen Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulu.
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
Opetussuunnitelma uudistuu Syksy 2016 Perusopetuksen opetussuunnitelma (ops) uudistetaan noin 10 vuoden välein. Taustalla valtioneuvoston asetus, jossa.
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu. Opetuksen aikataulu Lukuvuosikalenteri Intossa oman korkeakoulun sivuilla Syyslukukausi I periodi 7 viikkoa.
Kielirikasteisen opetuksen ja toiminnan hanke Tampereen kaupunki.
Seppo Mentula ops-koordinaattori Tuusula 2016 Opetussuunnitelma uudistuu.
Suomen historia ja muu historia erotettu toisistaan erillisiksi kursseiksi kursseissa teemat 4 pakollista ja 2 valinnaista yo-kirjoituksiin tähtäävää.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
OPS 2016 Pedagoginen kahvila Porin kaupungin perusopetuksen tuntijako Sivistyslautakunta
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
LINNANKOSKEN LUKIO 8 lk - esittely. MITEN TOIMITAAN? 2-4 hengen ryhmät Kynä, kumi, paperi Yksi toimii kirjurina Valitkaa oikea/oikeat vaihtoehdot.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
Miksi lukioon? Saat hyvän yleissivistyksen monipuoliset kieliopinnot
Koulun kehittämisprojekti
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
LUKION OPETUSSUUNNITELMAUUDISTUS LOPS 2016
Katrina Vartiainen, Turun normaalikoulu
Lukion toisen vuoden kurssivalinnat
Opiskelijaksi lukioon?
MIKSI LUKIOON???.
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
LUOKATON LUKIO Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma
HS HS Onko koulunkäynti nyt pelkkää projektia ja teemapäivää Onko koulunkäynti nyt pelkkää projektia ja teemapäivää? Vai riittääkö yksi.
Kaakkurin koulun valinnaisaineet
Oulun normaalikoulun lukio
SUUNTANA TULEVAISUUS Tarjoaa laajan kansainvälisen toimintaympäristön aikuistuvalle nuorelle. Urheilulukiolaiset, latinan opiskelijat sekä yrittäjyyskurssilaiset.
Oulun normaalikoulun lukio
Opetussuunnitelma uudistui – mikä muuttuu?
Kotitalouden kurssit lukiossa
Ops-iltapäivä Raumanmeri
Kirjastoreitti Oulussa
KUVATAIDE Kuvataideopetuksen tarkoituksena on kehittää opiskelijan ymmärrystä yhteiskunnan ja ympäristön visuaalisista ilmiöistä ja niiden merkityksistä.
Lukio.
LUKIO-OPINNOT.
Lukio-opinnot ja miksi juuri Kuusankosken lukioon?
Huoltajakysely lukuvuoden opiskelijoille
Kiinnostaako lukio?
MIKSI LUKIOON???.
Lukion tehtävä antaa laaja-alainen yleissivistys
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
PORKKALAN MIKSI PORKKALAN LUKIO? LUKIO.
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
Toiselle vuosikurssille
Esityksen transkriptio:

Oulun normaalikoulun lukio

Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien lisäksi eri aineiden opetusharjoittelijoita. Hyvä opetuksen taso ja menetelmien monipuolisuus ovat Norssissa keskeisiä asioita. Norssi on moderni ja hyvin varustettu koulu, jossa on lisäksi viihtyisä kirjasto ja kahvila. Osa Oulun yliopistoa

Norssin lukio on pääosin luokaton. Opiskelija laatii ensimmäisen lukuvuoden aikana oman opinto-ohjelmansa ja lukujärjestyksensä valitsemalla haluamansa kurssit laajasta kurssitarjonnasta. Lisäksi vuosittain on tarjolla laaja Enorssin verkkokurssivalikoima.

Oulun normaalikoulun lukio on yksi maamme parhaista lukioista. Siitä todisteena ovat vuotuiset erinomaiset ylioppilaskoetulokset sekä Norssista valmistuneiden hyvä sijoittuminen korkeakouluopintoihin!

Eri kursseihin voi sisältyä opintomatkoja ja yhteyksiä ulkomaisiin kouluihin. Vuosittain norssi osallistuu kansainväliseen toimintaan myös eri hankkeiden kautta. Suositulla ANT-kurssilla puolestaan tutustutaan antiikin kulttuuriin muun muassa opintomatkalla Roomaan tai Ateenaan

Norssi on Unesco-koulu, jonka erityisinä painotusalueina ovat kansainvälisyys ja monikulttuurisuuden ymmärtäminen.

Norssissa on aktiivinen oppilaskunta, jonka ääntä kuunnellaan myös koulun asioista päätettäessä.

Norssi on sinulle oikea paikka, jos olet kiinnostunut...

monipuolisesta ja haasteellisesta opiskelusta

haluat hyvät eväät elämääsi ja jatko-opintoihisi,

olet valmis omaksumaan uusia asioita ja ajatuksia

sekä tekemään työtä tavoitteittesi saavuttamiseksi.

Norssissa saat päättää omista asioistasi ja vastata niistä, mutta sinusta pidetään myös huolta, saat ohjausta sekä tukea opetuksen ohessa.

monipuolinen ja turvallinen paikka opettajat ja oppilaat, kaikki mukavia kokonaisuus toimiva, hyvät ja rennot opettajat viihtyisä paikka opetusharjoittelijat tuovat vaihtelua hyvä kirjasto, jossa tietokoneita lukiolaisten käytössä Oulun paras kouluruoka! Lukiolaistemme mielestä hyviä syitä tulla Norssiin:

Linja-autoliikenne: 4,5,6,7,19,22,24 ja 39 norssi.oulu.fi (kaupungin monipuolisin koulun kotisivu) 2009 neljän pakollisen aineen pistemäärän keskiarvo Oulun paras! (HS ) Koulun omia erikoisuuksia:Tunturivaelluskurssi, Lukiolaiskurssi, Kotitalouskurssi, Biologian laborointi, Kuvataiteen työpaja, Taito- ja taideaineiden lukiodiplomit, Elokuvakurssi, Vapaaehtoistoiminnan kurssit, Yhteistyö muiden harjoittelukoulujen kanssa ja paljon muuta FAKTOJA NORSSISTA: