Opiskelijaksi Oulunsalon lukioon. Uusien opiskelijoiden valinta keväällä 2014  Oulunsalon lukiossa on 80 aloituspaikkaa kevään 2014 yhteishaussa  Lukioihin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Advertisements

Kokkolan yhteislyseon lukio
Yhteishaku 2013.
Kokkolan yhteislyseon lukio
Tervetuloa 9.Lk jatkokoulutusvanhempainiltaan. Aikataulu 2009 Elokuu –Ohjauskeskustelut alkavat Syyskuu –Työpaikan hankkiminen ja valmistautuminen työelämään.
Oulun aikuislukio 2014.
9.luokkalaisten yhteishaku 2013
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
Yhteishaku 2014.
YHTEISHAUN AIKATAULU 2012 HAKUAIKA OPINTOIHIN PÄÄSY-, SOVELTUVUUS- JA KIELIKOKEET
Kiinnostaako tekeminen ja lukeminen?
AJANKOHTAISTA LUKIOKENTÄLTÄ
Lukiolaisen opintopolut
Lukiokoulutus: Mihin lukioon?
Yhteishaku Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Yhteishaku 2015.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Uudistuuko kemian opetus? Marja Montonen MMO Kemian opiskelijat yleissivistävässä koulutuksessa Ympäristö ja luonnontieto (1- 4) opp.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
Kurssivalinnat ykkösille
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
 Rehtorin puheenvuoro Timo Kettunen  Yhteishaun aikataulu, käytännöt ja opiskelijavalinta  Opinto-ohjaaja Tuula Petäjäjärvi  Oulun Seudun Ammattiopisto.
OULUN AIKUISLUKION Aikuisten perusaste Kastellin monitoimitalossa Sairaalanrinne 5.
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
 Yhteishaun aikataulu, käytännöt ja opiskelijavalinta – Jokirannan koulun opot  Toisen asteen oppilaitokset esittäytyvät  Kiimingin lukio  Oulun seudun.
Kakkoset lähtökuntoon! Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
YHTEISHAKUILTA Huhtasuon yhtenäiskoulu ti Essi Riihinen ja Jyri Ylönen TERVETULOA!
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella.
Kiinnostaako tekeminen ja lukeminen? Tule ammattilukioon! 1.
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
Viherlaakson lukio 1. luokkien vanhempainilta Päivän ohjelma – Rehtorin puheenvuoro – Musiikkitervehdys – Opettajien.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
Lukiokaupunki Joensuu Anu Kotilainen, opinto-ohjaaja Lyseon lukio
Vanhempainillan ohjelma
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
Lukion toisen vuoden kurssivalinnat
Yhteishaku 2017.
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
Kahden tutkinnon suorittaminen - info-tilaisuus ti 15. 8
JÄMSÄN KRISTILLISEEN KANSANOPISTOON LUKUVUODEKSI ?
MIKSI LUKIOON???.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
Lukion tuntijakotaulukko 2016
VIITASAAREN LUKIO perustettu vuonna 1905
Yhteishaku 2018.
Enter - Sipoon lukio.
Kiinnostaako lukio?
MIKSI LUKIOON???.
Kahden tutkinnon polku
2. Luokan OPO1 osa 2.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
YHTEISHAKUILTA TERVETULOA! Huhtasuon yhtenäiskoulu ti
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Yhteishaku 2019.
Kurssivalinnat 2019  Tulevat abit.
Toiselle vuosikurssille
TURUN Lyseon koulun esittelyilta
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Esityksen transkriptio:

Opiskelijaksi Oulunsalon lukioon

Uusien opiskelijoiden valinta keväällä 2014  Oulunsalon lukiossa on 80 aloituspaikkaa kevään 2014 yhteishaussa  Lukioihin haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa  Oulunsalon lukioon haettaessa nettihaun lisäksi ( täytetään lukion oma ainevalintakorttiwww.opintopolku.fi  Ainevalintakortin saat omalta opinto-ohjaajaltasi, tai voit tulostaa valintakortin kotisivuiltamme tai tilata sen lukioltamme

Ainevalintakortin palautus  Palauta täyttämäsi ainevalintakortti omalle opinto-ohjaajallesi mennessä tai suoraa koulullemme  Päätös opiskelijoiden ottamisesta lukioon julkaistaan  Yhteishaun tuloksista ilmoitetaan hakijalle kirjeitse, jossa on tarkemmat ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Ohjeita lukiokurssien valintaan  Ainevalintakortin perusteella tehdään ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille alustavat työjärjestykset  Valintakortissa kysytään, mitä valinnaisia kursseja valitset itsellesi ensimmäiselle lukuvuodelle sekä valitsetko lyhyen vai pitkän matematiikan  Jos et ole varma, kumman matematiikan valitset, valitse pitkä, sen voi vaihtaa lyhyeen matematiikkaan myöhemmin  Pitkä kemia, fysiikka ja biologia ovat välttämättömiä lääketieteen opinnoissa

Ohjeet jatkuvat  Tekniikan ja luonnontieteen opinnoissa tarvitset pitkää matematiikka, fysiikka ja/tai kemiaa  Kieliä kannattaa opiskella, työelämässä arvostetaan yhä enemmän kielitaitoa  Lukiossamme voit aloittaa saksan ja/tai ranskan opinnot  Voit muuttaa valintoja lukio-opiskelusi aikana

Oulunsalon lukio  Sijaitsee Oulunsalon keskustassa Lentokentäntien varrella hyvien linja-autoyhteyksien päässä  Opiskelijoiden mielipiteitä lukiostamme: - pätevät opettajat ja laadukas opetus - hyvä työilmapiiri - hyvä ruoka, viihtyisät tilat ja hyvä sijainti