LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

Koulun urheiluiltapäivä Kiipeilypalatsi ja sirkuskoulu  8.10 – lukujärjestyksen mukaan  – ruokailu  11.20lainja-auto lähtee.
TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia.
T E A 50 vuotta Työpaikkaurheilua jo vuodesta 1962.
Lavian lukio.
P ENGUINS P97 JOUKKUEEN TIEDOTUSTILAISUUS T ALLINNAN MATKASTA Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on urheilujoukkue joka pelaa ja harrastaa Salibandyä.
Mekanisoitujen taisteluosastojen ja ilmatorjunnan koulutuskeskus
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
RPS.
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
Jussi (1) _______________ paljon urheilua.
Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.
CHEERLEADING Tiina Määttä.
PERUSASTE VARSINAIS-SUOMESSA
VLK-toiminta 2013.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
Kerro parille, mitä sinä ET tehnyt eilen!
VALMENNUSLUOKAT Kuninkaanhaan koulu, Pori
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
KOKE GOLF Tarvo Viita-aho.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
KERHOTOIMINTA VARISSUON KOULUSSA
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen
Harrastukset 6. l..
A VOIN PÄIVÄTOIMINTA K OIVUKYLÄN PALVELUTALOON Toimintataikurit Taija, Sari, Kati, Sini ja Hanna.
PARHAAT YHDESSÄ HYVISSÄ OLOSUHTEISSA perusteita keskittämiseen
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Leikki- kenttä Leikkikentällä ovat keinut, leikkipaikka ja kiipeilyteline. Leikkipaikassa leikitään usein hippaa ja linnanmörköä. Leikkikentällä on monesti.
Länsi-Eurooppa Tekijät: Laura, Oskari ja Lauri. Urheilu 2/3 pojista ja ½ tytöistä harrastaa vähintään yhtä urheilulajia Ranskassa. Alankomaat ja Ranska.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
VLK-toiminta Karjalan Prikaatissa. Vekarasta Karjalan prikaati on Suomen suurin varuskunta ja koulutamme lähes 4000 varusmiestä vuosittain Vekaralla on.
VLK-toiminta Panssariprikaati VMTK:n varapuheenjohtaja korpraali Lassi Sippola.
Nimi Työ Osasto VLK-toiminta Rannikkoprikaatissa
Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?
NORJA TIETOJA NORJASTA  Norjassa on paljon vuoria ja meriä.  Norjassa sataa paljon vettä.  Norjalaiset ovat hyviä talviurheilu lajeissa, koska siellä.
KOULUTUSPAKETTI
Sisältö Satakunnan Lennoston Suojauskomppania Yleistä
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
MAASOTAKOULU Lappeenranta Esikunta Koulutuskeskus (-) - SKOR
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
VARUSMIEHEN KÄYTTÖLIITTYMÄ
VLK-toiminta Kaartin jääkärirykmentissä
VaR-mallien toimivuuden testaus historian avulla (backtesting)
Kohtaamisia pelimaailmassa
Harkkapeliturnaus Halikossa lauantaina INFO!
VLK-toiminta Uudenmaan prikaatissa
Vuorovaikutus ja voima
Kesän Liikuntapassi Lukkari
Salibandy Niko Malm.
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
Tule ja kokeile! SINÄ PYSTYT
VLK-TOIMINTA PORIN PRIKAATISSA
VLK, JPR ROI SYKSY 2015 HEINÄKUU-JOULUKUU.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
Ilmasotakoulu Tikkakoski
Jääkäriprikaatin VLK-kertomus
X-breikki: SAKU ry SAKU ry.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Jalkapallo.
Selkärankareuma ja liikunta
Hyödynnä SAKU-toiminta opiskelijoiden liikuttamisessa
Tällaista väkeä koolla
Liikkuva koulu- toimintasuunnitelma lv
Mitä sinä harrastat?.
Pohjois-Karjalan rajavartioston VLK-toiminta
Selkärankareuma ja liikunta
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Opetus-ja kulttuuriministeriön Koululaiskyselyn 2019 tulokset neuvotteleva virkamies Iina Berden, opetus- ja kulttuuriministeriö varatoimitusjohtaja.
Esityksen transkriptio:

LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA

Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon valmistui uusi crossfit- teline ja monitoimiareena, jossa voi pelata mm. jalkapalloa,koripalloa ja tennistä. Kasarmialueella myös 3km pitkä pururata, 18. reikäinen frisbeegolfrata, kaksi beach volley -kenttää sekä iso nurmikenttä jalkapallomaaleineen. Sisäliikuntavälineet ovat hyvällä mallilla, mutta liikuntasali on auttamatta liian pieni.

Liikuntamahdollisuudet Varuskunta-alueen keskustanläheisyyden ansiosta liikuntakerhojen järjestäminen myös varuskunnan ulkopuolella on suosittua. Näistä esimerkkeinä mm. uintikäynnit Raision ulpukassa, keilailu ja kiipeily. Myös sulkapalloa ja salibandyä käydään usein pelaamassa Manhattan sport centerissä.

Suosituimpia lajeja Suosituimpia liikuntakerhojen lajeja ovat olleet salibandy ja jalkapallo. Moni Pansiossa oleva varusmies harrastaa jalkapalloa ja salibandyä myös siviilissä ja tulevat sen vuoksi hiomaan taitojaan liikuntakerhoihin. Myös beach volley on ollut todella suosittua kesäisin.

Liikuntakerhojen valvonta Liikuntakerhojen valvonnasta vastaa MSTK:n yksikköedustajat, jotka toimivat oman yksikkönsä MSTK vastaavina. Valvojan tehtävien lisäksi he tiedottavat yksikköään VLK -kerhoista, joten he ovat suuressa roolissa, sillä laivat saattavat olla merillä paljon. Jokaisella laivalla ja tukikomppaniassa on yksi tai kaksi yksikköedustajaa. Liikuntakerhojen valvojat ovat myös usein itse osallistuneet pelaamiseen jne.

Leimapolitiikka Pansion varuskunnassa on mahdollista ansaita leimoja liikuntapassiin osallistumalla valvottuihin liikuntakerhoihin, joita järjestetään kahdesti viikossa. Leimoja voi ansaita maksimissaan kaksi (2) kappaletta viikossa ja kahdellatoista (12) leimalla varusmies on ansainnut itselleen yhden kuntoisuusloman. Kuntoisuuslomia voi palvelusajasta riippuen ansaita seuraavasti; 347vrk 4xKL 255vrk 3xKL 165vrk 2xKL Upinniemessä alokas-kaudella saadut leimat käyvät myös Pansiossa.

Varuskunnan ulkopuoliset aktiviteetit Uinti Raision Ulpukassa. TPS-otteluihin lippuja. Keilaus Kiipeily Golf Vanhojen tanssit FC Interin kotipeleihin lippuja

KYSYMYKSIÄ?