Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
MITÄ KV-YHTEISTYÖ EDELLYTTÄÄ KOULUTUSOHJELMILTA JA OPETUSSUUNNITELMILTA? Ammattikorkeakoulutuksen kokonaisvaltainen kansainvälistyminen ja tuloksellinen.
Advertisements

Suomen koulutusjärjestelmä
Satu Helmi & Ismo Kantola
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
FUAS-liittouma – maan suurin ammattikorkeakoulukokonaisuus July 2,
LUOVUUS, OSAAMINEN, VERKOSTOT, RAHA Seudulliseen yhteistyöhön! -opetustoimen seutuseminaari Rehtori Yrjö Sotamaa, Taik
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta Kuinka rajata ja määritellä TKI-opintopisteet? Kaisu Piiroinen.
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
“Maistereita vai tradenomeja – kirjastoalan ylempi ammattikorkeakoulu-tutkinto” Yliopettaja Olli Mäkinen tel:
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Korkeakoulujen rakenteellinen kehittäminen Päivi Jokitalo Kirjastoverkkopäivät 2010.
VAMK pähkinänkuoressa (1/3)
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Ammattikorkeakoulukirjastojen monimuotoinen toimintaympäristö: Rikkaus ja haaste, osa 1 Maija Koponen Rovaniemen ammattikorkeakoulu FinELib kertoo ja kuuntelee:
Lapin ammattikorkeakoulu Oy
PETS Leppävaaran Laurea Tervetuloa – Välkommen – Welcome Rehtori Pentti Rauhala, Laurea.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Aikuiskoulutuksen yhteishaku syksyllä 2007 alkavan aikuiskoulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla – tutkintoon johtava aikuiskoulutus – ylempään.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Student Feedback RESPONDENTS BY DEGREE STUDIES, N=1303 D EGREE STUDIES N UMBER HEALTH CARE AND SOCIAL SERVICES DEGREE.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2010–2011.
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2012–2013.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Arjen kohtaamisia ja oppimisen oivalluksia - Kummiluokka-yhteistyö vammaisalalla Jyväskylä Marjaana Araneva Erityiskoulutus- ja päivätoimintayksikkö.
Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2009–2010.
SeAMK kehittämisohjelma Kehittämisseminaari Tapio Varmola.
Humanistiseen ammattikorkeakoulu. Humak on valtakunnallinen Verkosto- ammattikorkeakoulu.
Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.
Minustako BIOANALYYTIKKO?. Mikä ihmeen bioanalyytikko? terveydenhuollon ammattihenkilö kliinisessä laboratoriotyössä laboratoriotutkimusprosessin asiantuntija.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Terveisiä Lapista AMK-kirjastokokous Helsinki Susanna Parikka Lapin korkeakoulukirjasto.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) Multidimensional Tourism Institute.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI)
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Rakenteellinen kehittäminen, Lapin malli Rehtori Pentti Tieranta
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Lapin yliopisto Pohjoisen puolesta – maailmaa varten.
Esityksen otsikko Alaotsikko, ja/tai otsikkoa tarkentavaa tekstiä.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) Lapland Institute for Tourism Research and Education – the Multidimensional Tourism Institute.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
Kajaanin ammattikorkeakoulu Arto Karjalainen Rehtori Kajaanin ammattikorkeakoulu
Harjoittelukoulujen ja Opeko Oy:n yhteistyö. Agraarin perinteen kasvatuksen saaneet opettajat opettavat teollisissa rakenteissa postmoderneja nuoria jälkiteollisille.
Tavoitteena alueellinen osaamiskeskittymä – matkalla Lapin koulutuskonserniin Lapin korkeakoulukonsernin neuvottelukunnan Tulevaisuusseminaari
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Yhteinen tavoitteemme
Yhteistyöneuvottelu Rovaniemellä
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Restonomi (ylempi amk)
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Hanke
Esityksen transkriptio:

Antaa arvoa sinulle

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti maakunnan kehitystyöhön osallistuen. Koulutamme hyvinvointi-, liiketoiminta-, teknologia- ja kulttuuriosaajia hyödyntäen uusinta teknologiaa. Teemme alueen elinkeinoelämää ja hyvinvointia edistävää soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä. Koulutusalat Kulttuuriala | Liiketalous | Luonnontieteet Sosiaali- ja terveysala | Tekniikka

Arvot Osaaminen ja viisaus Luovuus ja rohkeus Luotettavuus ja luottamus Kemi-Tornion AMK osana Lapin korkeakoulukonsernia Lapin kolmen korkeakoulun muodostamassa korkeakouluyhteisössä osaaminen yhdistetään Lappia, Suomea ja globaalia maailmaa palvelevaksi korkeatasoiseksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Lapin korkeakoulukonserni LUC Lapin korkeakoulukonsernin (Lapland University Consortium, LUC) muodostavat kolme lappilaista korkeakoulua Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Lapin yliopisto Rovaniemen ammattikorkeakoulu Kansallisesti ainutlaatuinen yliopiston ja kahden ammattikorkeakoulun strateginen yhteenliittymä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti Pohjoisen kulttuuri-instituutti Tukipalvelukeskus Yhteinen innovaatio-ohjelma Koulutusyhteistyö

Vahvuudet Pätevä ja työhönsä hyvin sitoutunut henkilöstö Teoria ja käytäntö opetuksessa ja oppimisessa Sopiva koko mahdollistaa joustavan toiminnan ja kyvyn reagoida muutoksiin nopeasti Alueen hyvä tuntemus ja vastuullinen aluekehitystoiminta Kansainvälisyys opetuksessa ja tutkimus- ja kehitystoiminnassa Edelläkävijä verkko-opiskelusovellusten kehittämisessä ja käytössä Korkeatasoiset kirjasto- ja tietopalvelut OPM:n palkinnot kansainvälisyydessä, aluekehityksessä ja sukupuolten välisen tasa- arvon edistämisessä OPM:n kunniamaininta kielten verkko-opetuksen kehittämisessä UNESCO-palkinto verkko-opiskelun kehittämisestä OPM:n tuloksellisuuspalkkiot TKI-toiminnasta ja uudistumiskyvystä

Strategiset OSAAMISALUEET Teollisuuden Lappi Hyvinvoinnin Lappi Elämysten ja kulttuurin Lappi Liiketoiminnan ja yrittäjyyden Lappi Kansainvälisyys on kaikkea toimintaamme läpileikkaava osaamisalue.

Opetus ja oppiminen Opetuksen suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana ovat työelämän osaamistarpeet opetuksen ja tutkimus- ja kehittämistoiminnan integraatio jatkuva kosketus työelämään ja toimintaympäristön muutokseen joustava ja yksilöllinen oppiminen monipuoliset oppimis- ja opetusmenetelmät avoimet oppimisympäristöt Opetus- ja oppimisprosessien tavoitteena on edistää osaamista strategisilla osaamisalueillamme. AMK-tutkinnot Geronomi (AMK) Insinööri (AMK) Kuvataiteilija (AMK) Medianomi (AMK) Sairaanhoitaja (AMK) Sosionomi (AMK) Terveydenhoitaja (AMK) Tradenomi Bachelor of Business Administration Bachelor of Health Care Bachelor of Social Services Ylemmät AMK-tutkinnot Sosionomi (ylempi AMK) Insinööri (ylempi AMK) Sairaanhoitaja (ylemi AMK) Terveydenhoitaja (ylempi AMK) Fysioterapeutti (ylempi AMK) Tradenomi (ylempi AMK) / MBA

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Lapin korkeakoulukonsernin tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä ohjaavat alueen ja asiakkaiden tarpeet sekä korkeakoulukonsernin yhteinen innovaatio-ohjelma, jonka tavoitteena parantaa alueen elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun TKI- osaaminen tarjoaa pysyvän kehittämisvoiman ja kilpailuedun maakunnalle ja sen toimijoille. Toiminta saa sisältönsä vuorovaikutuksessa alueen muiden toimijoiden kanssa ja ohjautuu strategisten osaamisalueidemme mukaan.

Kansainvälisyys koulutuksessa Vieraskieliset koulutusohjelmat Business Information Technology Business Management Nursing Social Services Kansainvälinen liikkuvuus KOHDEALUEET Pohjoismaat l EU l Kiina l USA Kanada l Venäjä Ylempi amk-tutkinto englanniksi International Business Management, Master of Business Administration

Aikuiskoulutus AMK-tutkintoon johtava koulutus Ylemmät AMK-tutkinnot Avoimet AMK-opinnot Erikoistumisopinnot Työvoimapoliittinen koulutus Tilauskoulutus työpaikan tarpeiden mukaan Muu lyhytkestoinen koulutus Kyky oppia säilyy vanhuuteen saakka. Aikuinen ymmärtää opinto- jensa yhteyden omaan elämään ja ympäristön mahdollisuuksiin.

Opetustilat Mercuria Kauppakatu 29, Tornio Tekniikka & Liiketalous Digipolis, Kemi Minerva Kauppakatu 58, Tornio Sauvo Valtakatu 22, Kemi Terveysala Meripuistokatu 26, Kemi

KTAMK numeroin v Aloitusvuosi 1992 Viisi opetuspistettä Kemissä ja Torniossa Neljä kirjasto- ja tietopalveluyksikköä Opiskelijoita yhteensä 2870, joista – 670 aikuisopiskelijoina AMK-tutkinnoissa ja erikoistumisopinnoissa – 150 ylemmissä AMK-tutkinnoissa Avoimessa AMK:ssa suoritetut opintopisteet 1318 Henkilökuntaa 262 Liikevaihto 23,5 milj. €

Organisaatio