Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhteinen tavoitteemme

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhteinen tavoitteemme"— Esityksen transkriptio:

1

2 Yhteinen tavoitteemme
Vuoteen 2015 mennessä Oamk on ammattikorkeakoulujen keskinäisessä vertailussa: PARAS VERTAISTENSA JOUKOSSA* *Verrokkiryhmä: Metropolia, TAMK, TuAMK, Savonia, JAMK

3  Oamk-profiili Oamk profiloituu monialaisuutta hyödyntävänä vahvana osaajana ja alueen innovaatiotoiminnan aktiivisena kehittäjänä.

4 Painoalat – Internet- ja tietoteknologiapohjaiset innovaatiot ja palvelut, – kestävät tuotanto-, elinympäristö- ja energiaratkaisut, – terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen uudet toimintamallit, – kulttuurin uudet sisällöt ja elämykset.

5 Sisäiset kehittämiskohteet
– Kansainvälisyys, – yrittäjyys, – kestävä kehitys.

6 Strategiset päämäärät ja toimenpidekokonaisuudet
Oamk on ammatillisen asiantuntijaosaamisen kehittäjä, kansainvälisesti verkostoitunut alueellisen innovaatiojärjestelmän merkittävin uuden tiedon soveltaja ja välittäjä. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta ja aluekehitystyö on osa opettajien ja opiskelijoiden arkea ja oppimisympäristöä. Oamk yhdistää eri alojen osaamista uusien innovatiivisten mahdollisuuksien luomiseksi.

7 Strategian toimeenpano
Oamkin rakenteellisessa kehittämisessä sen toimipisteet ja hallinnollinen rakenne muokataan tarkoituksenmukaiseksi toiminnan tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden varmistamiseksi.

8 Strategian toimeenpano
Strategian toimeenpano rakentuu painoaloille laadittavista toimenpideohjelmista sekä strategiakaudelle laadittavista kehittämissuunnitelmia. KESUssa esitetään konkreettiset toimenpiteet sekä vastuut strategisten päämäärien ja niitä tarkentavien kehittämiskohteiden toteuttamiseksi. Strategiassa esiin nostetut ammattikorkeakoulun läpileikkaavat teemat otetaan huomioon edellä mainituissa suunnitelmissa ja ohjelmissa.

9 Strategian toimeenpano
Strategiaa toteuttavat ammattikorkeakoulun henkilöstö ja opiskelijat. Siinä onnistumisen edellytys on, että henkilökunta ja merkittävimmät sidosryhmät tuntevat strategian omakseen ja sitoutuvat strategian toteuttamisen edellyttämiin toimiin. Strategian toimeenpanoa, sen ohjausvaikutusta, tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta arvioidaan strategisten päämäärien kehittämiskohteiden arviointinäkökulmien kautta strategian toteutumakauden aikana.


Lataa ppt "Yhteinen tavoitteemme"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google