Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miten verkko-opetuksen laatua mitataan? VOPLA-työpaja VVYOP´06 29.3.2006.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miten verkko-opetuksen laatua mitataan? VOPLA-työpaja VVYOP´06 29.3.2006."— Esityksen transkriptio:

1 Miten verkko-opetuksen laatua mitataan? VOPLA-työpaja VVYOP´06 29.3.2006

2 Työpajan ohjelma 13.20-13.50Asiantuntija-alustus (verkko- opetuksen) laadun mittaamisesta Jari Rantamäki, Sampo Koivula, JY 13.50-14Työpajatyöskentelyn ohjeistus 14-14.45Työpajatyöskentely 14.45-15.15Tulosten kokoaminen

3 Työpajatyöskentelyn tavoite Tavoitteena on määritellä verkko- opetukseen liittyviä arviointikohteita ja ideoida niiden laadunarvioinnissa käytettäviä mittareita. Työpajan tuloksia hyödynnetään VOPLA:n laatupalvelun sisällön kehittämisessä.

4 Työpajatyöskentelyn ohjeistus Määritelkää ja kirjatkaa keskeisimpiä laadun arviointikohteita - verkko-opettamisen - verkko-oppimateriaalien - verkko-opetuksen tukipalveluiden näkökulmista (kullakin ryhmällä/ pöydällä oma näkökulmansa)

5 Työpajatyöskentelyn ohjeistus Miettikää ja kirjatkaa mittareita, joilla voidaan saada tietoa arviointikohteen laadusta - esim. kysymyksiä palautekyselyyn

6 Yleisohjeistus Tehtävä on haastava ja monisyinen, mutta keep it simple Vähemmän on enemmän laatutyössä: mieluummin vähän keskeisiä ja realistisia arviointikohteita ja mittareita kuin paljon kehnosti perusteltuja. Erityisesti verkko-opetuksen näkökulmassa kannattaa keskittyä miettimään, mitä erityistä termi ”verkko” tuo tuohon kenttään. Kirjatkaa arviointikohteet ja mittarit fläpille.

7 Ryhmiinjako Tilassa on 9 pöytää, joissa 3 x 3 teemaa  Verkko-opetus  Verkko-oppimateriaalit  Verkko-opetuksen tukipalvelut  osallistujat valitsevat mihin pöytään menevät, kuhunkin pöytään max. 3 osallistujaa.

8 Työpajan tulosten kokoaminen Kaikki ryhmät tuovat omat fläppinsä seinälle, josta niitä lopuksi yhdessä tarkastellaan.


Lataa ppt "Miten verkko-opetuksen laatua mitataan? VOPLA-työpaja VVYOP´06 29.3.2006."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google