Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

2lk vanhempainilta 13.9.2016. Luokka 2 b Oppilaita 23 (tyttöjä 11, poikia 12) Koulunkäynninohjaaja Terhi Lukkarinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "2lk vanhempainilta 13.9.2016. Luokka 2 b Oppilaita 23 (tyttöjä 11, poikia 12) Koulunkäynninohjaaja Terhi Lukkarinen."— Esityksen transkriptio:

1 2lk vanhempainilta 13.9.2016

2 Luokka 2 b Oppilaita 23 (tyttöjä 11, poikia 12) Koulunkäynninohjaaja Terhi Lukkarinen

3 Koulun muita aikuisia Erityisopettajat Saara Lehtola (äi 2h/vko) ja Irma Juvonen (ma 1 h/vko) Kuvataide Minna Heikkurinen Liikunta Mika Elo Käsityö Päivi Suhonen Terveydenhoitaja Katja Myllynen Oppilashuollonohjaaja Marleena Hoffren

4 Tuntijako Äidinkieli ja kirjallisuus7h Matematiikka 3h Ympäristöoppi 2h Kuvataide 2h Käsityö 2h Liikunta 2h Musiikki 1h Uskonto ja et 1h

5 Äidinkieli Säännöllinen lukemisen harjoittelu on edelleen tärkeää kaikille. Eläytyvä lukeminen! Lukuläksy luetaan aina kotona ääneen. Lukudiplomi! Käsialakirjoitusta ei enää ole. Virkkeiden tunnusmerkit Oikeinkirjoitusharjoitukset Luova, oma tekstin tuottaminen

6 Matematiikka Tavoitteena lukukäsitteen ymmärtäminen ja sujuva laskutaito lukualueella 0-100. Kymppiparit ja tuplat Kertotaulut (2,3,4,5 ja 10) ULKOA! Sanalliset tehtävät, pohdintatehtävät, päässälaskut Sanoma Pron verkkotehtävät

7 Läksyt Läksyjä annetaan joka päivä, myös perjantaisin Huolellisuus läksyjen teossa! Unohtunut läksy annetaan ”laiskanläksyksi” Toistuvista läksyunohduksista yhteys kotiin Jos läksy on tarkistettu kotona, laittakaa siihen oikeinmerkki. Jos on poissa, läksyt selvitetään kaverilta (ilmoittakaa opelle kenen kaverin mukana läksyt) tai opettajalta.

8 Arviointi Uusi OPS uudisti arviointia. Oppilaan oma itsearviointi on suuremmassa roolissa. Myös oppilas arvioi omaa työskentelyprosessiaan, ei ainoastaan lopputulosta. Tuntiaktiivisuus, vihkotyö, pienet testit ja kokeet Väliarviointi suoritetaan arviointikeskusteluna marras-joulukuussa. Lukuvuosiarviointi on sanallinen arviointi.

9 Poissaolot Jos oppilas on poissa, siitä ilmoitetaan opettajalle tekstiviestillä opettajan omaan puhelimeen puh. 050-4994444. Poissaoloviestejä ei kuitata. Poissaoloajan tehtävät ja läksyt tehdään kotona. Ylimääräiset vapaat anotaan loma-anomuksella. 1-3 pv myöntää oma opettaja. Vararehtori myöntää pidemmät lomat. Muistakaa, että yhdestäkin päivästä tehdään loma-anomus. Loma-anomuksen voi tulostaa koulun pedanet-sivulta tai pyytää opettajalta.

10 Tieto kulkee puolin ja toisin… Pääasiassa viestitämme Wilman kautta tai soittamalla. Kiusaamistapaukset ilmoitetaan puolin ja toisin välittömästi, jotta asioihin päästään heti puuttumaan. Ottakaa aina yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai ihmetyttää.

11 Jos oppilas ei voi osallistua koululiikuntaan, siitä tulee ilmoittaa opettajalle. Jos lasta on lääkittävä koulupäivän aikana, esim. särkylääkkeellä, ilmoittakaa siitä ja laittakaa lääke reppuun. Omin päin en voi lasta lääkitä.

12 Luokan käytänteitä Työrauhan kunnioittaminen ensiarvoisen tärkeää. Vastuu omasta työskentelystä, vaikkei aikuinen ole vieressä. Oppilaalle tarjotaan tarvittaessa tukiopetusta. Tilapäisesti ja sovitusti voi tulla opiskelemaan toiseen jakoryhmään. Yli luokkarajojen tapahtuvaa opetusta on päivittäin. Pidämme palkkitunteja matematiikassa ja äidinkielessä sekä kaikkien kakkosten yhteisiä tunteja. Kavereiden luo menot on sovittava etukäteen. Koulupäivän aikana puhelimet repussa.

13 Koulumatkat Turvallinen koulutie Vakuutus voimassa vain kuljettaessa suoraan koulusta kotiin. Linja-autossa asiallinen käytös!! Jos lapsi pyöräilee, hän käyttää kypärää!!

14 Luokalla on oma nettisivu https://peda.net/siilinjarvi/hamula Kiva koulu-ohjelma käytössä www.kivakoulu.fi www.kivakoulu.fi =kiusaamista vastustava ohjelma Versotoiminta =pienten riitojen ja kahnausten selvittelyä sovittelijaoppilaiden johdolla

15 Päivämääriä Koulukuvaus ma 26.9. Kodin ja koulunpäivä pe 30.9. Uinnit marras/joulukuussa 5 x

16 Ja vielä … nimet kaikkiin vaatteisiin ja varusteisiin vanhempainyhdistyksen yhdyshenkilö


Lataa ppt "2lk vanhempainilta 13.9.2016. Luokka 2 b Oppilaita 23 (tyttöjä 11, poikia 12) Koulunkäynninohjaaja Terhi Lukkarinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google