Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut"— Esityksen transkriptio:

1 Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
Yliopistonlehtori Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos, käyttäytymistieteellinen tiedekunta

2 Oppituntien seuraaminen
Kouluvierailuihin kuuluu oppitunnin seuraamisen lisäksi tunnin esittely ryhmässä ja pienen (alle 100 sanaa) raportin kirjoittaminen oppitunnista. Raportissa tulisi olla joitain yleisiä huomioita (esim. oppilasryhmästä ja -aineksesta), kommentti tunnin tavoitteista ja sen kytkeytymisestä OPS perusteisiin, ET:lle ominaisista opetussisällöistä ja –menetelmistä, joita tunnilla käytettiin.

3 Kouluvierailumahdollisuudet
Viikin normaalikoulu, Kevätkatu 2, Viikki Alakoulu, yläkoulu ja lukio Töölön yhteiskoulun lukio, Urheilukatu 10–12 Taivallahden peruskoulu, Eteläinen Hesperiankatu 38 Latokartanon peruskoulu, Agronominkatu 22, Viikki Käpylän peruskoulu, Mäkelänkatu 93 Itse hankitut paikat mahdollisia (ja suositeltavia)! Huom: tunneilla pitää olla ajoissa! tunteja pitävälle opettajalle täytyy ilmoittaa tuleeko -> ilmoittautuminen sitova (tai peruttava ajoissa)

4 HY Viikin normaalikoulun lukio ja yläkoulu
Opettaja Eveliina Telkki pe asti: ti , to ja pe Et3 (lukio). (välissä ei tunteja, koeviikko) ke alkaen: ma , to klo ja pe : 9. lk et sekä ti , ke ja to luokan et. Kaikki ovat tilassa Ka2. Katsomussolu, 2. kerros, pihan ja bussitien puoleinen (=yläkoulun) pääty koulua.

5 Viikin normaalikoulu (alakoulu):
Opettaja: Pekka Ranta h (alakoulun pääty 3. krs.) ET 1 ti 13.15–14.00 (harjoittelija) ET 2 pe 9.00–9.45 (harjoittelija) ET 3 ti 8.00–8.45 (harjoittelija) ET 6 to 8.00–8.45 Opettaja: Katariina Stenberg et 4  tiistaisin 13.15–14.00 (harjoittelija) et 5 torstaisin 8.00–9.45

6 Töölön yhteiskoulun lukio
Opettaja: Olli Hakala 2 mahdollisuutta tulla seuraamaan vanhan opsin mukaisia lukion ET2-tunteja: to klo 8.00–9.30 ja ma klo 13.00– Luokkaan mahtuu hyvin. Paikka on Töölön yhteiskoulu, Urheilukatu Tunnit ovat luokassa 51, joka on 5. kerroksessa. Voin toki treffata opiskelijat vaikka ala-aulassa (maanantaina voisin myös tavata opiskelijat jo vaikka hieman ennen oppitunnin alkua ja briiffata, mitä olen ajatellut tunnilla tehdä). 

7 Taivallahden peruskoulu
Opettaja: Tiina-Elina Suvanto, MA klo lk TI   klo   lk KE  klo lk KE klo lk TO  klo lk PE  klo lk

8 Latokartanon peruskoulu Agronominkatu 22, Viikki
Opettaja: Veera Toivonen, elämänkatsomustietoa yseille tiistaisin 13:25-14:10 Latokartanossa. Tunteja saa tulla seuraamaan 1-3 kerrallaan, ja mieluusti saisin tiedon seuraajista hyvissä ajoin etukäteen.

9 Käpylän peruskoulu Opettaja Jari Tirkkonen, jari.tirkkonen@edu.hel.fi
Kolme et-ryhmää, joista paras olisi torstaisin klo oleva 8-luokan et. Keskiviikkoisin klo on 7-luokan et. Lisäksi tiistaisin on klo et:tä 4-luokkalaisille, joita on ryhmässä peräti 34 eli täyttä on jo valmiiksi. Kerrallaan voi tulla enintään kaksi opiskelijaa, ja haluan tiedon tulosta pari päivää aikaisemmin sähköpostitse. Samalla kun he ottavat yhteyttä, kerron, mihin tulla yms.

10 Muistakaa! Opettajalle pitää ilmoittaa etukäteen (Eerolle cc, että voin valvoa määrää ja tiedottaa, kun joku paikka täynnä). Tunnilla on oltava ajoissa. Tunnilla on keskityttävä seuraamiseen (ei meilien lukemista, päivitysten katsomista puhelimella tms.).


Lataa ppt "Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google