Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ROVANIEMI. Rovaniemi  Rovaniemi sijaitsee lapissa 66,5 astetta pohjoista leveyttä, se kuuluu lauhkeaan/kylmään ilmastovyöhykkeeseen sekä havumetsä kasvillisuusvyöhykkeeseen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ROVANIEMI. Rovaniemi  Rovaniemi sijaitsee lapissa 66,5 astetta pohjoista leveyttä, se kuuluu lauhkeaan/kylmään ilmastovyöhykkeeseen sekä havumetsä kasvillisuusvyöhykkeeseen."— Esityksen transkriptio:

1 ROVANIEMI

2 Rovaniemi  Rovaniemi sijaitsee lapissa 66,5 astetta pohjoista leveyttä, se kuuluu lauhkeaan/kylmään ilmastovyöhykkeeseen sekä havumetsä kasvillisuusvyöhykkeeseen. Rovaniemi kuuluu länsimaiseen kulttuuripiiriin, ja alalajina eurooppalaiseen kulttuuripiiriin.  Rovaniemellä vetovoimatekijöitä matkailuun on esim. Revontulet, joulupukki, laskettelu, taidemuseo, lumi- ja jääkohteet, pororeki kyydit ja koiravaljakko kyydit, moottorikelkkailu ja avantouinti.  Jos kävisin Rovaniemellä kolmenpäivän lomalla, kävisin katsomassa revontulia ja kokeilisin laskettelua sekä moottorikelkkailua.

3

4


Lataa ppt "ROVANIEMI. Rovaniemi  Rovaniemi sijaitsee lapissa 66,5 astetta pohjoista leveyttä, se kuuluu lauhkeaan/kylmään ilmastovyöhykkeeseen sekä havumetsä kasvillisuusvyöhykkeeseen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google