Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MONILUKUTAITO Monilukutaito on kyky hankkia, muokata, tuottaa, esittää ja arvioida tietoa erilaisissa oppimisympäristöissä ja -tilanteissa. Myös hahmottaa,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MONILUKUTAITO Monilukutaito on kyky hankkia, muokata, tuottaa, esittää ja arvioida tietoa erilaisissa oppimisympäristöissä ja -tilanteissa. Myös hahmottaa,"— Esityksen transkriptio:

1 MONILUKUTAITO Monilukutaito on kyky hankkia, muokata, tuottaa, esittää ja arvioida tietoa erilaisissa oppimisympäristöissä ja -tilanteissa. Myös hahmottaa, jäsentää ja ymmärtää erilaisia viestinnän muotoja.

2 Monilukutaito perusopetuksessa
Digitaalinen lukutaito 100 % Medialukutaito Kuvanlukutaito Kirjoitetun tekstin lukutaito Numeraalinen/ matemaattinen lukutaito 0 % Esi Tavoitteena ajatteluntaidot: Kyky hankkia, muokata, tuottaa, arvioida ja arvottaa tietoa

3 Muutoksen tuulet Tavoitteena: - Elinikäinen moni(teho)lukutaitoinen
monikriittinen moninaisin välinein lukemisesta ja tekstien tuottamisesta nauttiva yksilö

4 Eri tahojen toiveiden toteuttaminen
Kriittistä lukutaitoa tulee kehittää Siirryttävä monotonisesta viestinnästä polyfoniseen kommunikaatioon varioiduin välinein Luku-ja kirjoitustaito TVT-laitteiden käyttö ja hallinta Sosiaalisen median aakkoset Huumorintajua :-P :-D ;-)


Lataa ppt "MONILUKUTAITO Monilukutaito on kyky hankkia, muokata, tuottaa, esittää ja arvioida tietoa erilaisissa oppimisympäristöissä ja -tilanteissa. Myös hahmottaa,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google