Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TYÖELÄMÄN VIESTINTÄTAIDOT. Millaisia taitoja tarvitsee 1)esimiestehtävissä, 2)suunnittelijana, 3)projektityöntekijänä tai 4)markkinoititehtävissä toimiva.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TYÖELÄMÄN VIESTINTÄTAIDOT. Millaisia taitoja tarvitsee 1)esimiestehtävissä, 2)suunnittelijana, 3)projektityöntekijänä tai 4)markkinoititehtävissä toimiva."— Esityksen transkriptio:

1 TYÖELÄMÄN VIESTINTÄTAIDOT

2 Millaisia taitoja tarvitsee 1)esimiestehtävissä, 2)suunnittelijana, 3)projektityöntekijänä tai 4)markkinoititehtävissä toimiva insinööri? Entä alan opiskelija? Huomioikaa niin kirjalliset kuin suullisetkin taidot!

3 Tiedottaminen, viihdyttäminen, ohjaaminen ja vaikuttaminen  Työelämän kirjoittamisessa tietokoneet ja tekstinkäsittelyohjelmat jokapäiväisiä työkaluja  Tekstit poikkeavat opiskeluaikojen teksteistä; yleisimpiä ovat muistiot, liikekirjeet, käyttöohjeet, projektisuunnitelmat ja raportit  Keskeinen piirre on lukija- ja asiakaskeskeisyys  kohdentaminen ja lukijan rooliin asettuminen on tärkeä taito  Usein kirjoitetaan ryhmässä, kiireessä, vaiheittain  rutiini tarpeen  Ammattikieli ja asiatyyli on hallittava, jotta voi kirjoittaa vakuuttavasti ja täsmällisesti.

4 Tiedottaminen, viihdyttäminen, ohjaaminen ja vaikuttaminen  Työelämän puhetilanteissa tarvitaan sujuvasanaisuutta, puhetekniikkaa ja rohkeutta MUTTA MYÖS puhua vakuuttavasti ja ymmärrettävästi ammattiin liittyvistä asioista  On hallittava erilaiset tilanteet, kuten työhaastattelut, palaverit, kokoukset ja juhlatilaisuudet  Menestyvä insinööri esiintyy täsmällisesti mutta kohteliaasti, harkiten ja tilanteen huomioon ottaen.


Lataa ppt "TYÖELÄMÄN VIESTINTÄTAIDOT. Millaisia taitoja tarvitsee 1)esimiestehtävissä, 2)suunnittelijana, 3)projektityöntekijänä tai 4)markkinoititehtävissä toimiva."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google