Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Torstai 1. lokakuuta 2015 Ekberg Extra, Bulevardi 9 A, Helsinki Miten megatrendianalyysin avulla voidaan ymmärtää toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Torstai 1. lokakuuta 2015 Ekberg Extra, Bulevardi 9 A, Helsinki Miten megatrendianalyysin avulla voidaan ymmärtää toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia."— Esityksen transkriptio:

1 Torstai 1. lokakuuta 2015 Ekberg Extra, Bulevardi 9 A, Helsinki Miten megatrendianalyysin avulla voidaan ymmärtää toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia ja tunnistaa tulevaisuuden kasvumarkkinoita? Miten käydä avointa ja systemaattista keskustelua yritysten ja organisaatioiden strategisista vaihtoehdoista ja tehdä tarvittavia valintoja? Miten skenaarioita voidaan hyödyntää yrityksen strategisessa uudistumisessa, strategisen ajattelun kehittämisessä ja joustavien strategioiden luomisessa? Capfulin skenaarioaamupäivässä johtajat ja asiantuntijat esittelevät näkemyksiään ja kokemuksiaan skenaario- ja strategiatyöstä konkreettisten case-esimerkkien avulla. Torstai 1. lokakuuta 2015 klo 8.30 – 13.00 Kahvi 8.30 – 9.00 Megatrendit strategisessa tulevaisuustyössä Jaana Tapanainen, Project Manager, Strategic Foresight, Capful Terveydenhuoltoalan skenaariot ja Diacorin strategia Laura Raitio, toimitusjohtaja, Diacor terveyspalvelut Teknikumin strategiset kasvuvaihtoehdot Juha Martikainen, toimitusjohtaja, Teknikum Yhtiöt Q & A: Keskustelu ja aikaa kysymyksille Lounas 12.00 – 13.00 Ilmoittautuminen ja hinta Ilmoittautumisia vastaanottaa ja lisätietoja tilaisuudesta antaa Elina Järvinen puhelin: 050 517 6637 tai elina.jarvinen@capful.fi. Tilaisuuteen voi ilmoittautua myös nettisivuillamme www.capful.fi.www.capful.fi Skenaarioaamupäivän hinta on 150 euroa (alv 0 %). Hinta sisältää seminaariin osallistumisen, esitysmateriaalit, aamukahvin sekä lounaan. Ennakointi strategiatyön lähtökohtana Miten tunnistaa ja hyödyntää kasvun vaihtoehtoja? Skenaarioaamupäivä

2 "Scenario planning is a discipline for rediscovering the original entrepreneurial power of creative foresight in contexts of accelerated change, greater complexity, and genuine uncertainty." - Pierre Wack, Royal Dutch/Shell Megatrendit strategisessa tulevaisuustyössä Jaana Tapanainen, Project Manager, Strategic Foresight, Capful Jaana Tapanainen liittyi Capfulin tiimiin vuonna 2014 palattuaan 20 vuoden jälkeen Saksasta Suomeen. Hänellä on kattava kokemus strategisten ennakointiprojektien toteutuksesta yrityksissä ja julkishallinnossa. Jaana on vetänyt strategia- ja skenaario- hankkeita Saksan ja Euroopan suurimmille pörssiyrityksille mm. pankki-, kemian-, energia-, metalli- ja kaivosalalla. Hän on VNK:n asettaman ennakointiluotsin jäsen. Tapanainen esittelee Capfulin megatrendianalyysin yhtenä strategisen tulevaisuustyön lähtökohtana. Megatrendit ovat keskeisiä globaalin muutoksen ajureita, jotka luovat kysyntää uusille tuotteille ja palveluille. Esitys on kutsu strategiseen keskusteluun megatrendeistä ja toivomme, että se rohkaisee selvittämään tulevaisuuden liiketoiminta- mahdollisuuksia ja haasteita. Terveydenhuoltoalan skenaariot ja Diacorin strategia Laura Raitio, toimitusjohtaja, Diacor terveyspalvelut Laura Raitio on toiminut Diacorin toimitusjohtajana elokuusta 2014. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä Ahlstrom Oyj:ssä, jossa hän toimi viimeksi Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Raitio on muun muassa Neste Oyj:n ja Suominen Oyj:n hallituksen jäsen. Esityksessään Laura Raitio kertoo Diacorin ja Capfulin yhteistyönä vuonna 2015 toteutetusta skenaariolähtöisestä strategiaprojektista. Projektin tarkoituksena oli ennakoida terveydenhuoltoalan tulevaisuutta keskellä toimialan voimakasta murrosta, tunnistaa Diacorin välttämättömiä toimenpiteitä, strategisia vaihtoehtoja ja luoda organisaatiolle kasvustrategia. Esityksessään hän valottaa myös projektin hyötyjä ja merkitystä Diacorin muutosjohtamisessa. Teknikumin strategiset kasvuvaihtoehdot Juha Martikainen, toimitusjohtaja, Teknikum Yhtiöt Juha Martikainen on Teknikum Yhtöt Oy:n toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut liiketoimintayksikön johtajana Componenta Oyj:ssä sekä erilaisissa johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla Schneider Electric Oy:ssä ja ABB Oy:ssä. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisten organisaatioiden johtamisesta. Teknikum Yhtiöt hakee huomattavaa liikevaihdon kasvua lähivuosina. Keinoja kasvun saavuttamiseksi on monia. Puheenvuorossaan Martikainen kertoo kokemuksistaan strategisten kasvuvaihtoehtojen tunnistamisesta ja arvioimisesta. Lisäksi hän esittelee strategian toimeenpanon suunnittelua. Q & A Esitysten jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä esityksiin liittyen tai tulevaisuus- ja strategiatyöstä yleensä. Tilaisuuden puhujat ja Capfulin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin.


Lataa ppt "Torstai 1. lokakuuta 2015 Ekberg Extra, Bulevardi 9 A, Helsinki Miten megatrendianalyysin avulla voidaan ymmärtää toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google