Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LET’s kotisivun storyboard www.letsenterprise.eu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LET’s kotisivun storyboard www.letsenterprise.eu."— Esityksen transkriptio:

1 LET’s kotisivun storyboard www.letsenterprise.eu

2 Let’s  Let’s Projekti Let’s Projekti  Let’s Avaintaidot Let’s Avaintaidot  Let’s Kirjasto Let’s Kirjasto  Let’s Tuotteet Let’s Tuotteet  Let’s Partnerit Let’s Partnerit  Tervetuloteksti Tervetuloteksti

3 Tervetuloa!  Tervetuloa projektin kotisivulle. Projektimme on nimeltään LET’s - Seniorit opettavat aloitteellisuutta ja yrittäjyyttä kertomusten kautta.  LET’s on projekti, joka tarjoaa aikuisille sellaisia taitoja, joita tarvitaan ympäröivän maailman muutoksia, esimerkiksi taloustilanteen muuttuessa tai työtä hakiessa.  Projekti on rahoitettu Euroopan Komission Elinikäisen oppimisen ohjelman tuella Grundtvig-LLP. Grundtvig-LLP Nämä sivut ovat projektipartnereiden tuottamia, eikä Komissiota voida pitää vastuullisena näiden materiaalien käytön seurauksista.

4 Let’s Projekti  Globalisaation tuodessa uusia haasteita Euroopan Unioniin jokainen tarvitsee useita avaintaitoja sopeutuakseen nopeasti muuttuvaan maailmaan joustavasti.  Monilla aikuisilla, joilla on puutteellinen pohjakoulutus, on vaikeuksia ymmärtää koulutuksissa käytettyjä termejä ja kieltä.  Let’s –projektin tavoitteena on madaltaa niitä kynnyksiä, jotka saattavat estää aikuisia hyväksymään elämässä eteen tulevia muutoksia.  LET’S partnerit uskovat, että omaelämäkerralliset ja tarinanomaiset lähestymistavat helpottavat opitun siirtämistä luomalla luontevaa vuoropuhelua ihmisten välille. Nämä keinot ovatkin erityisen sopivia koulutusmenetelmiä luentojen ja lukemisen tilalla.  Projektin aikana kehitetään aloitteellisuuteen ja yrittäjyyteen liittyvä kurssi ja kerätään senioriyrittäjien parhaita tarinoita yhdeksästä maasta.

5 Let’s Avaintaidot  Aloitteellisuus ja yrittäjyys viittaavat yksilön kykyyn muuttaa ideat todeksi.  Se sisältää luovuuden, innovaation ja riskinoton sekä kyvyn suunnitella ja johtaa tavoitteellisia projekteja.  Tämä tukee yksilöitä sekä jokapäiväisessä elämässä kotona ja yhteiskunnassa että työpaikalla, niin että he tunnistavat työnsä kokonaisuuden ja pystyvät hyötymään uusista tilaisuuksista.  Yksilön avaintaitoihin kuuluu kyky tunnistaa henkilökohtaisia ja ammatillisia eteen tulevia tilaisuuksia. Lisaksi yksilön tulisi ymmärtää talouden toimintatapoja sekä oman organisaation mahdollisuuksia ja haasteita.  Avaintaitoja ovat myös projektin vetotaito, esiintymis- ja neuvottelutaidot sekä kyky arvioida ja tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja kyky arvioida ja ottaa vastaan eteen tulevia riskejä.  Yrittäjyyteen liittyvät aloitteellisuus, proaktiivisuus, riippumattomuus ja innovointi niin henkilökohtaisessa ja sosiaalisessa elämässä kuin työssäkin. Se sisältää myös motivaation ja päättäväisyyden päästä tavoitteisiin, olivat ne sitten omia tai yhteisiä muiden kanssa.

6 Let’s Kirjasto  Esimerkkejä eurooppalaisista hyvistä käytännöistä aloitekyvyn ja yrittäjyyden “aistin” opettamisesta aikuisille.  Viimeisimmät tiedot projektin edistymisestä löydät LET’s-projektin uutiskirjeistä.

7 Let’s Tuotteet  Monissa koulutusohjelmissa käytetään monimutkaisia termejä.  Oletko kouluttaja?  Haluaisitko tukea oppilaitasi:  ymmärtämään taloudessa tapahtuvia muutoksia ja toimimaan aktiivisina kansalaisina?  kehittämään itseään henkilökohtaisten tavoitteidensa saavuttamiseksi? Voit ladata netistä LET’s sähköisen kirjan, jossa on esimerkkejä parhaista koulutusohjelmista. Sisältö on konkreettisessa ja helpossa muodossa.  Tarinoiden avulla oppiminen tapahtuu kuin itsestään.  Oletko aikuinen oppija?  Haluatko:  oppia muuttamaan ideasi todeksi?  oppia suunnittelemaan ja hallinnoimaan projektisi luovasti saavuttaaksesi asetetut tavoitteet? Katso LET’s videot! Euroopan parhaat senioriyrittäjät kertovat omat tarinansa sinulle.

8 Let’s Partnerit  LET’s-projektissa on partnereita yhdeksästä eri maasta.  E.Ri.Fo. on projektin koordinaattori, italialainen tutkimus- ja koulutusorganisaatio, joka on erikoistunut eurooppalaisuuden kehittämiseen, erityisesti innovatiivisiin koulutusohjelmiin.  LPKKY on suomalainen ammatillista aikuiskoulutusta järjestävä ja kehittävä organisaatio.  SUPERACT on dynaaminen musiikkialan yritys Iso-Britanniasta.  TNB on saksalainen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteet liittyvät talouden ja työllisyyden kehittämiseen.  RCS on portugalilainen konsulttiyritys, jolla on vahva kokemus sekä työvoimakoulutuksesta että muusta ammatillisesta koulutuksesta.  BFE on bulgarialainen yhdistys, jonka tavoitteena on vahvistaa koulutuksen ja työelämän välisiä yhteyksiä.  SL on turkkilainen yhteiskoulu.  OPS on puolalainen julkinen organisaatio, jolla on vahva kokemus työskentelystä puutteellisesti koulutettujen ja syrjäytyneiden aikuisten parissa.  SEED on sveitsiläinen voittoa tavoittelematon yritys, joka työskentelee koulutuksen, teknologian ja kansainvälisen yhteistyön aloilla.


Lataa ppt "LET’s kotisivun storyboard www.letsenterprise.eu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google