Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Www.tajuamut.fi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Www.tajuamut.fi."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kampanjaan osallistuminen/ohje:
Julkaise kuva tai video instagramissa tekstillä "Rohkeutta on uskaltaa pyytää apua" ja tunnisteilla - Voit myös ladata valmiin ”Rohkeutta on”-teemakuvan ja käyttää sitä kuvassa/videossa. Haasta mukaan muita! Voit ladata printattavan kampanja-kuvan täältä: atceyzfjYnYf9j 3. Haasta: Kerro kampanjasta omassa verkostossa ja haasta heitä mukaan osallistumaan kampanjaan! 4. Jaa kampanjavideo: Keravan nuorisopalveluiden keikkasomettaja Sara teki kampanjalle videon. Lisätkää se omiin kanaviinne: UD jatkuu  Rohkeutta on uskaltaa pyytää apua. Keravan nuorisopalvelut on mukana #lupakertoa –kampanjassa ja haastaa mukaan #nuorisokerava #kerava #järvenpää

3 Kampanjaan osallistumisohje:
5. Vastaa #lupakertoa? -asennekyselyyn: Linkki aukeaa tajuamut.fi sivustolla ja tiistaina Kokoamme vastaukset kampanjan päätyttyä tajuamut.fi -sivustolle kaikkien nähtäväksi. 6. Teetkö töitä nuorten kanssa? Ota heidät mukaan: Järjestäkää pop-up #lupakertoa nuortenne kanssa, jossa keskustelette heidän ajatuksistaan avun pyytämisestä. Apuna voi käyttää tiistaina julkaistavaa webropol-kyselyä, jonka voitte täyttää yhdessä nuorten kanssa tai pyytää heitä täyttämään sen itse. Olisi mahtavaa nähdä ja kuulla syntyneistä keskusteluista! eli post-it laput, kuvat kiteytykset tai muun materiaalin voi jakaa instagramissa tai facebookissa tunnisteella #lupakertoa. Tervetuloa mukaan arjen sankareiksi, kannustetaan yhdessä nuoria!

4 Kampanjatarjous: 10 uutta kuntaa saa nuoren yhteydenotto- pyyntö-palvelun ilmaiseksi käyttöön
Tarjoamme kampanjan yhteydessä 10 uudelle kunnalle mahdollisuutta ottaa Nuoren yhteydenottopyyntö-palvelu ilmaiseksi käyttöön. Tajua Mut! kansallisen levittämisen hanke on saanut Sitralta luvan rahoittaa palvelun käyttöönoton ja ylläpidon 1 vuodeksi. Mukaan mahtuu 10 kuntaa, joista aiemmin kiinnostuneet kunnat ovat etusijalla. Tarjous on voimassa saakka, jotta kunta ehditään liittää mukaan tajaumut.fi –sivustolle osaksi palvelua. Vinkatkaa oman lähiseutunne kunnille tästä mahdollisuudesta! Teemme yhteistyötä etsivän nuorisotyön osaamiskeskuksen kanssa, joka jatkaa toimintamallin ja siten myös Nuoren yhteydenottopyyntö-palvelun hallinnointia vuoden alusta lähtien. Palvelun käyttöönotto vaatii mukaan lähtevältä kunnalta ainoastaan yhteistyötä ja hieman aikaa käyttöönoton asennuksessa niin, että palvelusta saadaan tietosuojattu yhteys kunnalle luotavaan sähköpostiin, johon nuorien ilmoitukset saapuvat. Mukaan saa valmiin viestintämateriaalin palvelusta tiedottamisen tueksi. Lisätietoa:


Lataa ppt "Www.tajuamut.fi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google