Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Huumori TK s. 37 A. Huumorilla voi korostaa yhteenkuuluvuuden tunnetta toisten kustannuksella sekä voi kyseenalaistaa asioita, kun niitä tarkastellaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Huumori TK s. 37 A. Huumorilla voi korostaa yhteenkuuluvuuden tunnetta toisten kustannuksella sekä voi kyseenalaistaa asioita, kun niitä tarkastellaan."— Esityksen transkriptio:

1 Huumori TK s. 37 A. Huumorilla voi korostaa yhteenkuuluvuuden tunnetta toisten kustannuksella sekä voi kyseenalaistaa asioita, kun niitä tarkastellaan yllättävistä näkökulmista. Kuinka monta ruotsalaista tarvitaan vaihtamaan kattolamppua? b. Ironiaa ei välttämättä ymmärrä, koska sen ymmärtäminen vaatii taustatietoa tai jokin ilmaus voidaan ymmärtää ironiseksi, vaikkei se sellainen olekaan. Tosi vauhdikas meno täällä!

2 Satiiri Lue Särmästä s. 134

3 TK s. 44 teht. 2. Nenäpäivä: Pienet arjen sattumukset kasvavat isoiksi, jos miettii jatkuvasti, mitä muut ajattelevat. Veitikka: Diktaattorille. Huumori perustuu tietoon siitä, kenelle puhutaan. Magian väri: Vuorovaikutusvaikeuksille. b. Nenäpäivä: Huumori näyttää ahdistuksen ja tuo siihen toivoa. Veitikka: Julma vallanpitäjä tehdään pieneksi esittämällä hänet helposti turhautuvana, kyvyttömänä lapsena. Magian väri: Huumori näyttää ongelmat kommunikoinnissa ja sitä kautta henkilöiden luonteenpiirteet.


Lataa ppt "Huumori TK s. 37 A. Huumorilla voi korostaa yhteenkuuluvuuden tunnetta toisten kustannuksella sekä voi kyseenalaistaa asioita, kun niitä tarkastellaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google