Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SOSIONOMI (AMK), 210 op Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia sekä ennakoida tulevaisuuden muutoksia. Hän osaa tuottaa ja kehittää asiakaslähtöisiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SOSIONOMI (AMK), 210 op Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia sekä ennakoida tulevaisuuden muutoksia. Hän osaa tuottaa ja kehittää asiakaslähtöisiä."— Esityksen transkriptio:

1 SOSIONOMI (AMK), 210 op Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia sekä ennakoida tulevaisuuden muutoksia. Hän osaa tuottaa ja kehittää asiakaslähtöisiä ja yhteisöllisiä palveluja ja työmenetelmiä. Hän osaa ohjata ja tukea asiakkaita ja heidän läheisiään kasvun, kehityksen ja oppimisen eri vaiheissa. Hän osaa toimia asiantuntijana ja/tai yrittäjänä sekä kehittämis- ja johtotehtävissä. 4 Ammatillisen osaamisen soveltaminen 30 op Kriittinen yhteiskuntaosaaminen Työyhteisötaidot Kohti asiantuntijuutta Varhaiskasvatuksen ja palveluohjauksen osaamisen syventäminen ja opinnäytetyö 3 Varhaiskasvatuksen osaaja Palveluohjauksen osaaja Ammatillisenosaamisen syventäminen 60 op Työyhteisö- ja esimiestaidot Hankeosaaminen Opinnäytetyö Syventävä kehittämistyön harjoittelu 3 Syventävä kehittämistyön harjoittelu 3 2 Asiakaslähtöinen työ sosiaalialalla 60 op Asiakaslähtöiset työmenetelmät Toimintaympäristön kontekstit asiakastyössä Asiakkaan ja ryhmien ohjaaminen ja sosiaalinen tuki Asiakaslähtöiset sosiaalipalvelut Ammatillisen asiakastyön työmenetelmät –harjoittelu 2 1 Asiakastyön perusteet, asiakastyön harjoittelu 1 ja eettinen toiminta Sosiaalialan osaamisen perusteet 60 op Sosiaalialan tietoperusta ja viestintätaidot


Lataa ppt "SOSIONOMI (AMK), 210 op Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia sekä ennakoida tulevaisuuden muutoksia. Hän osaa tuottaa ja kehittää asiakaslähtöisiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google