Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Minä kuljettajana Mikko Rautio.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Minä kuljettajana Mikko Rautio."— Esityksen transkriptio:

1 Minä kuljettajana Mikko Rautio

2 Miten päädyin kuljetusalalle
Olen pienestä pojasta asti tiennyt että minusta tulee rekkakuski Koska isäni on kuljetus yrittäjä. Olen viisi vuotiaana ollut ensimmäisen kerran töissä isäni mukana. Minua on aina kiinnostanut kuorma autot ja muut isot koneet. Olen nyt kempeleen osaolla opiskelemassa rekkakuskiksi. Haluan joskus perustaa kuljetus firman, koska haluan palvella ihmisiä ja tehdä työtä jota haluan

3 Mitä olen oppinut osaolla
Olen tähän mennessä oppinut ajamaan erilaisilla vaihteistoilla. Osan ajaa erin laisilla pyöräkuormaajilla ja käyttää niihin sopivia lisälaitteita. Opin miten kuorma sidotaan oikein ettei se pääse liikkumaan ajon aikana. Osaan simmakoida kuorma-autolla eli käyttää kuorma-auton ala-auraa. Odotan innolla että pääsen ajamaan liikenteeseen kuorma-autolla ja ajamaan ajokortteja. Haaveena minulla on suorittaa yhdistelmäkortti ja armeijassa bussikortin.

4 Haluan oppia vielä Ajamaan yhdistelmää, auraamaan kuorma- auton etu-auralla, käyttämään puuauton nosturia ja elintarvikekuljetukseen liittyviä asioita. Kuorma-auton huoltoa.

5 Kuvia Raskaasta kalustosta

6 Kuljetusalan haasteet.
Kuljettajan on osattava vaihtaa rengas liikenteessä jos on tarvetta. On osattava huoltaa kuorma-autoa ja pitää se kunnossa. Kuskin on taisteltava kelloa vastaan. Hyvä kunto ja omatoimisuus on plussaa. Hyvät käytöstavat pitää olla hallussa.

7 Uusia ekorekkoja Nykyään yhdistelmät ovat pitempiä kuin ennen koska uudet ja pitemmät yhdistelmät ovat taloudellisempiä ja tavaraa saadaan tuotua enemmän kerrallaan.

8 Erin laisia yhdistelmiä

9 Google, oma pää, suomen rekka kuvaajat, pottupelto ja wikipedia.
Lähteet Google, oma pää, suomen rekka kuvaajat, pottupelto ja wikipedia.


Lataa ppt "Minä kuljettajana Mikko Rautio."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google