Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HeNKILÖKOHTAINEN BUDJETOINTI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HeNKILÖKOHTAINEN BUDJETOINTI"— Esityksen transkriptio:

1 HeNKILÖKOHTAINEN BUDJETOINTI
Keski-uudenmaan sote

2 Potentiaaliset asiakasryhmät
Ikääntyneet Vammaiset ja kehitysvammaiset Uudet kotihoidon asiakkaat Omaishoidon asiakkaat Tehostetun palveluasumisen asiakkaat Asiakkaat, joilla on henkilökohtainen avustaja Aikuissosiaalityön tai päihde & mielenterveys asiakkaat Lapset ja perheet Nuoret (18-25 v.) päihde- ja mielenterveyspalveluiden asiakkaat Perheet, joissa on huollettavia lapsia ja päihde- ja mielenterveyspalveluiden asiakkuus Kotipalvelua saavat perheet (tilastoitu toisen vanhemman mukaan)

3 HB-prosessin mallinnus Tiedän mitä tahdon! -projektissa
HB määritettiin niiden palvelujen tiimoilta, joihin päämiehet ilmaisivat haluavansa muutosta. Budjetti se mukaan mikä on kunnalle kohdistuva keskimääräinen vuorokausi- tai yksikköhinta päämiehen käyttämistä palveluista tai niistä palveluista, joita hän olisi avun ja tuen tarpeidensa perusteella oikeutettu käyttämään. Kriittistä hb-prosessissa oli päämiehen oma ehdotus ja suunnitelma siitä, millaiset tuen ja palvelujen ratkaisut hän kokee oman elämänsä näkökulmasta hyödyllisinä, toimivina, mielekkäinä ja omia tavoitteitaan tukevina. Päämiehet työstivät tukiryhmiensä tai työntekijöiden tukemana toiveensa ja ehdotuksensa niin sanotun tukisuunnitelman muotoon

4 Workshop kysymykset Mitä mieltä ollaan valituista asiakasryhmistä?
Miten tuottajien hyväksymisprosessi olisi mahdollisimman yksinkertainen, mutta varmistaisi samalla korkean laadun? Mitä asioita tulisi erityisesti huomioida palveluohjausta järjestettäessä?

5 KIITOS!


Lataa ppt "HeNKILÖKOHTAINEN BUDJETOINTI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google