Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pyöräilyseminaari 11.5.2010.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pyöräilyseminaari 11.5.2010."— Esityksen transkriptio:

1 Pyöräilyseminaari

2 Niko Torvela Espoon ympäristökeskus
Pyöräilyseminaari Niko Torvela Espoon ympäristökeskus

3 Pyöräilyseminaari • Kilometrikisan esittely
• Pari sanaa turvallisuudesta, onnettomuustilastoja, kuinka välttää kolareita • Espoon uudet/hienot reitit. Mitä yhteyksiä on rakenteilla ja suunnitteilla • Pyörämatkailu suomessa ja ulkomailla on upea lomavaihtoehto • Esitellään pyöräretkiä, yhteislenkkejä, pyörätapahtumia, ym.

4 kilometrikisa Pyöräilykuntien verkosto on kehittänyt kilometrikisan, internetpalvelun, johon voi kirjata ajetut kilometrit.

5 kilometrikisa Pyöräilykuntien verkosto on kehittänyt kilometrikisan, internetpalvelun, johon voi kirjata ajetut kilometrit. Omien kilometrien kertyminen kannustaa ajamaan yhä enemmän, samoin vertaaminen työkavereihin ja muihin työyksiköihin.

6 kilometrikisa pate 5000 make 2000 liisa 665 ulla 660 mikko 500
Omien kilometrien kertyminen kannustaa ajamaan yhä enemmän, samoin vertaaminen työkavereihin ja muihin työyksiköihin. pate 5000 make 2000 liisa 665 ulla 660 mikko 500 tellervo 123 unto 88

7 kilometrikisa Km-kisa on kahtena aikaisempana vuotena kannustanut satoja espoolaisia ja tuhansia suomalaisia ja tänä vuonna mukaan toivotaan entistä useampaa joukkuetta.

8 kilometrikisa Km-kisa on kahtena aikaisempana vuotena kannustanut satoja espoolaisia ja tuhansia suomalaisia ja tänä vuonna mukaan toivotaan entistä useampaa joukkuetta. sivusto neuvoo ilmoittautumisessa, esittelee tuloksia jne.

9 Ilmoita oma joukkueesi
ottakaa asia esille toimistossanne, keskustelkaa päättäkää osallistua sopikaa joukkueen nimi alkuun EK (=Espoon kaupunki) yksi teistä ilmoittaa joukkueen, kertoo kaikille joukkueen osallistumiskoodin jokainen ilmoittaa itse itsensä

10


Lataa ppt "Pyöräilyseminaari 11.5.2010."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google