Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Olli Oppilas 100 vuotta suomalaisuutta ja seteliuudistus Eliel Saarisen suunnittelemat setelit otettiin käyttöön Eliel Saarinen oli muutakin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Olli Oppilas 100 vuotta suomalaisuutta ja seteliuudistus Eliel Saarisen suunnittelemat setelit otettiin käyttöön Eliel Saarinen oli muutakin."— Esityksen transkriptio:

1 Olli Oppilas 100 vuotta suomalaisuutta

2 1922 ja seteliuudistus Eliel Saarisen suunnittelemat setelit otettiin käyttöön 1922. Eliel Saarinen oli muutakin kuin setelien suunnittelija. Hän oli myös arkkitehti. Eliel syntyi vuonna 1873 Suomessa, mutta vietti viimeiset vuotensa ulkomailla. Eliel kuoli 1950 ulkomailla, Cranbrookin kodissaan. Lähde Kansallisbiografia 2015Kansallisbiografia Lähde on luotettava.

3 Tee muut diat samalla rakenteella.

4 Lähdeluettelo - aakkosiin http://www.kansallisbiografia.fi/kansallisbiografia/henkilo/3614http://www.kansallisbiografia.fi/kansallisbiografia/henkilo/3614, luettu xx.xx.xxxx. Tuo tänne jokainen linkki, josta olet hakenut tietoa. Lisää linkin jälkeen sana luettu ja päivämäärä. Linkit ovat aakkosjärjestyksessä, ainakin lopuksi.


Lataa ppt "Olli Oppilas 100 vuotta suomalaisuutta ja seteliuudistus Eliel Saarisen suunnittelemat setelit otettiin käyttöön Eliel Saarinen oli muutakin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google