Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Rovaniemi 26.5.2010 Jatkuvan kehittämisen ja osaamisen merkitys yrityksen tulevaisuudelle Pasi Pentikäinen / Pentik Oy.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Rovaniemi 26.5.2010 Jatkuvan kehittämisen ja osaamisen merkitys yrityksen tulevaisuudelle Pasi Pentikäinen / Pentik Oy."— Esityksen transkriptio:

1 Rovaniemi 26.5.2010 Jatkuvan kehittämisen ja osaamisen merkitys yrityksen tulevaisuudelle Pasi Pentikäinen / Pentik Oy

2

3 TULEVAISUUS on aikakäsityksessä se osa aikalinjasta, joka ei vielä ole tapahtunut. Tulevaisuuden vastakohta on menneisyys eli se osa lineaarisesta aikalinjasta, joka on jo tapahtunut. Näiden väliin asettuu nykyisyys, joka tapahtuu parhaillaan.

4

5 JATKUVUUS on funktioon liittyvä topologinen peruskäsite. Funktio on jatkuva, jos sen arvot eivät muutu äkillisesti minkään pisteen ympäristössä

6

7 OSAAMINEN on taidon soveltamista ja suhteuttamista sosiaaliseen ympäristöön. Osaamisessa opiskelulla ja kokemuksella hankittu tieto ja taito otetaan käyttöön.

8 Osaaminen Sitoutuminen

9

10

11 YRITYS on yhteisnimike yhden tai useamman henkilön harjoittamalle, taloudellista hyötyä tavoittelevalle, toiminnalle.

12 Jatkuvan kehittämisen ja osaamisen merkitys yrityksen tulevaisuudelleyks Yritys Yrittäjä Motivaatio

13 Tulevaisuus

14


Lataa ppt "Rovaniemi 26.5.2010 Jatkuvan kehittämisen ja osaamisen merkitys yrityksen tulevaisuudelle Pasi Pentikäinen / Pentik Oy."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google