Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Turvapaikanhakijan oleskeluoikeus -KUN OLET TURVAPAIKKAA, SAAT OLESKELLA SUOMESSA NIIN KAUAN KUIN HAKEMUKSESI KÄSITTELY KESTÄÄ -KÄSITTELYN AIKANA ET VOI.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Turvapaikanhakijan oleskeluoikeus -KUN OLET TURVAPAIKKAA, SAAT OLESKELLA SUOMESSA NIIN KAUAN KUIN HAKEMUKSESI KÄSITTELY KESTÄÄ -KÄSITTELYN AIKANA ET VOI."— Esityksen transkriptio:

1 Turvapaikanhakijan oleskeluoikeus -KUN OLET TURVAPAIKKAA, SAAT OLESKELLA SUOMESSA NIIN KAUAN KUIN HAKEMUKSESI KÄSITTELY KESTÄÄ -KÄSITTELYN AIKANA ET VOI MATKUSTAA ULKOMAILLE -JOS MATKUSTAT, VIRANOMAISET VOIVAT HYLÄTÄ HAKEMUKSESI -SAAT JÄÄDÄ SUOMEEN, JOS SINULLE MYÖNNETÄÄN TURVAPAIKKA TAI OLESKELULUPA JOLLAKIN MUULLA PERUSTEELLA -JOS SYITÄ TURVAPAIKAN LÖYTÄMISELLE EI LÖYDETÄ, SINUT VOIDAAN KÄÄNNYTTÄÄ POIS -JOS TURVAPAIKKAHAKEMUS HYLÄTÄÄN, VOIT TEHDÄ VALITUKSEN PÄÄTÖKSESTÄ

2 Turvapaikanhakijan työnteko- oikeus -Saat tehdä ansiotyötä Suomessa, kun turvapaikan hakemuksesi jättämisestä on kulunut kolme kuukautta. -Jos sinulla on voimassa oleva matkustusasiakirja. -Jos sinulla ei oli matkustusasiakirjaa saat tehdä ansiotyötä suomessa kun olet oleskellut suomessa kuusi kuukautta.

3 Sosiaaliturva -Turvapaikanhakijoilla ei ole oikeutta Suomen sosiaaliturvaan -Tämä tarkoittaa, että he eivät voi saada Kelan etuuksia -Turvapaikanhakijat saavat vastaanottorahaa, niin kauan kuin käsittely kestää


Lataa ppt "Turvapaikanhakijan oleskeluoikeus -KUN OLET TURVAPAIKKAA, SAAT OLESKELLA SUOMESSA NIIN KAUAN KUIN HAKEMUKSESI KÄSITTELY KESTÄÄ -KÄSITTELYN AIKANA ET VOI."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google