Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oppimisen sykli ja kokemuksellisen oppimisen malli 3. Pohdinta ja tulkinta 4. Käsitteellistäminen (ja uuden tiedon hakeminen) 5.Kokeilu ja tiedon soveltaminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oppimisen sykli ja kokemuksellisen oppimisen malli 3. Pohdinta ja tulkinta 4. Käsitteellistäminen (ja uuden tiedon hakeminen) 5.Kokeilu ja tiedon soveltaminen."— Esityksen transkriptio:

1 Oppimisen sykli ja kokemuksellisen oppimisen malli 3. Pohdinta ja tulkinta 4. Käsitteellistäminen (ja uuden tiedon hakeminen) 5.Kokeilu ja tiedon soveltaminen 6.Opitun jakaminen yhteisölle 1. Aikaisempi tietämys 2. Kokemus ja havainto

2 Aikaisempi tietämys Mitä oppilaat jo tietävät opiskeltavasta aiheesta

3 Kokemus ja havainto Mikä on se havainto/kokemus, joka konkretisoi opiskeltavaa aihetta

4 Pohdinta ja tulkinta Mitä on havaittu/koettu? Mitä tapahtui?

5 Käsitteellistäminen Havainnon/kokemuksen yhdistäminen opiskeltavan aiheen käsitteisiin. –Yksittäisestä tapauksesta yleistykseen Aineen oppimismenetelmien harjoittelu –Miten oppia tiettyä ainetta parhaalla mahdollisella tavalla apuvälineet, tekstin avaaminen ymmärrettäväksi, olennaisen tiedon löytäminen, vieraiden sanojen selittäminen, omat muistiinpanot, ajatuskartta parikeskustelut, toiselle opettaminen

6 Kokeilu ja tiedon soveltaminen

7 Opitun jakaminen yhteisölle arviointi


Lataa ppt "Oppimisen sykli ja kokemuksellisen oppimisen malli 3. Pohdinta ja tulkinta 4. Käsitteellistäminen (ja uuden tiedon hakeminen) 5.Kokeilu ja tiedon soveltaminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google