 Perustettu v.2003  Toimii kaikissa PC / MAC / LINUX koneissa  Yhteensopiva kaikkien yleisimpien Internet- selainten kanssa :Internet Explorer, Firefox,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tutustu tablettiin (taulutietokone)
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Tietokoneen käyttöjärjestelmä
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
OSAAMISEN OSOITTAMINEN
Moodlen ohje opiskelijoille
OLET UNIIKKI® - uravalmennusohjelma Esittely Olet uniikki. Loista! Etsitkö uutta urasuuntaa? Kaipaatko työhösi lisää mielekkyyttä? Haluatko elää itsesi.
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Internetin palvelut Matti Meikäläinen. Internet-sivut (WWW) •Internetin suosituin palvelu •Sivujen selailuun tarvitaan WWW-selain –Mozilla Firefox –Internet.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Internetin ilmaisohjelmat
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Tietokone Koostuu keskusyksiköstä, näytöstä, näppäimistöstä, hiirestä sekä muista mahdollisista lisälaitteista. Pöytäkoneiden lisäksi löytyy myös kannettavia.
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Mediatekniikan seminaari Paula Sanaksenaho Voice over Internet Protocol Paula Sanaksenaho
Työskentely verkoissa Jaana Holvikivi EVTEK Tietojenkäsittelyn historiaa luku 2001 Ensimmäiset tietokoneet PC:t Suuret tietokoneet laskentaan,
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
Samba seminaari. Historiaa  Ensimmäinen versio 1992  Kehittäjä Andrew TridgellAndrew Tridgell.
RAKENTAJAN KURSSI Kangasverhoilu
Verkkotaitokoulutus Aloitus. Koulutuksen sisältö Verkonkäytön perustaitoja (3.11.) Tiedonhaku verkossa (10.11.) Työnhaku verkossa (17.11.) Asiointi ja.
Jakaminen ja yhteistyö
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Vapaa aihe Kysymykset.
Henri Kesti Myllytulli Mytlpt-09E ◦ Virus on haittaohjelma, joka on tehty tuhoamaan ja häiritsemään tietokonetta ja sen tiedostoja ◦ Jokaisessa.
Tietokone Koostuu keskusyksiköstä, näytöstä, näppäimistöstä, hiirestä sekä muista mahdollisista lisälaitteista. Pöytäkoneiden lisäksi on kannettavia tietokoneita.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Lync 2013 Päivän ohjelma ja ohjelinkit
Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia
CSS3 Teppo Räisänen
Skype & TeamSpeak RäsSe, Skype Skype Out  Soittaminen lanka- tai matkapuhelin.
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Linuxissa pelaaminen TEEMU KOIKKALAINEN. Yleistä PC-Pelejä dominoivalla Windowsilla pyörii oikeastaan kaikki tietokonepelit. Mutta myös Linuxille on saatavilla.
WMware, Wine, Win4Lin & Bochs Voiko windows-ohjelmia käyttää Linuxissa ?
 MODx on julkaisujärjestelmän ja sovelluskehyksen risteytys, jonka lisenssinä on kaikille ilmainen avoimen lähdekoodin GNU GPL. MODx on suunniteltu ammattilaisten.
RSS Teppo Räisänen
VOIP &LINUX & SKYPE. VoIP Voice over Internet Protocol tekniikka jolla siirretään verkon yli reaaliaikaista ääntä ja kuvaa –internet tai lähiverkko.
Connect Pro -verkkokokouksia käyttäviä etäopetusmalleja peruskoulussa VIRTA-hanke Turun opetuspalvelukeskus 2010.
SAMBA..(Rumba bueno) Linux kurssin semonaartityö By Tauno Henttu.
PDF –dokumentit Adobe Acrobatilla Taina Joutsenvirta Valtiotieteellinen tiedekunta
SUSE Jyrki Heinonen OH4 Linux A Historiaa ja nykypäivää – S.u.S.E – Software- und System-Enwicklung Unix-konsultointi, SLS + Slackware saksaksi.
Silverlight Expression Blend 3 työkaluna. Mikäs on Silverlight? (1/2) Pääasiassa teknologia webbiin –Internet Explorer –Mozilla –Opera –Safari.
Linux-järjestelmät (A271227) Gentoo Linux -käyttöjärjestelmä Petri Keltanen TI07.
CT30A LÄHIVERKOT - ERIKOISTYÖKURSSI Samba Linux-työ Ville Mälkiä
Internetin palvelut Matti Meikäläinen. Internet-sivut (WWW) Internetin suosituin palvelu Sivujen selailuun tarvitaan WWW-selain –Mozilla Firefox –Internet.
Silverlight Expression Blend 3 työkaluna. Mikäs on Silverlight? (1/2) Pääasiassa teknologia webbiin –Internet Explorer –Mozilla –Opera –Safari.
Tietoturva. F-Secure Maksullinen ja melko kallis: vuoden lisenssi kolmelle tietokoneelle kustantaa 79.90€ Saatavilla yli 25 kielellä, myös suomeksi Sisältää.
Linux-käyttöjärjestelmä. Mitä Ubuntu tarkoittaa ? Mitä Ubuntu on ? ● Afrikkalainen sana → zulu- ja xhosa-kielistä ● Kuvaa yhteisöllisyyttä ● Voidaan suomentaa.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Ville Liljeqvist oh Linuxin toimisto-ohjelmat.
Lukiolaisen itc.
Kuvasarja – kunnan liittyminen palveluun
Varhaiskasvatuksen verkkoasiointi
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
WAVE Web Accessibility Tool
Riku Heino ja Milo Hakalahti
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Nuori ja netti | kasvaminen mediakulttuurissa
Lukiolaisen itc.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Google Docs Teppo Räisänen,
Digiopastus kirjastossa – googlen kaikki mahdollisuudet
Esityksen transkriptio:

 Perustettu v.2003  Toimii kaikissa PC / MAC / LINUX koneissa  Yhteensopiva kaikkien yleisimpien Internet- selainten kanssa :Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari ja Opera  Maailmanlaajuinen, kieli valittavissa  Keskustelu headsetin/ mikrofonin avulla  Kahdenkeskiseen keskusteluun ja useamman osallistujan konferensseihin MegaMeeting/ Terhi H. & Santeri V.

 SSL-salattu  Ääni, videokuva ja teksti lähetetään turvallisesti tietokoneesta toiseen  Konferenssit pystyy nauhoittamaan/ tallentamaan  Tiedostot koneesta saa näkyviin kaikille ilman, että niitä tarvitsee ladata etukäteen  Ilmainen demo, vaatii nimen ja yhteystietojen ilmoittamisen MegaMeeting/ Terhi H. & Santeri V.

 Webinar  Professional  Enterprise Tuotteiden hinnat riippuvat siitä, monenko osallistujan ”paketin” haluaa hankkia. Tarkat hinnat riippuvat ostajan valitsemista osallistujamääristä, lisäpalveluista (esim. live help, tiedostojen jakaminen…) ym. MegaMeeting/ Terhi H. & Santeri V.

 Voi ladata ilmaiseksi iTunesista ja Android Marketista. Puhelinversiosta löytyy kaikki samat ominaisuudet kuin tietokoneversiostakin. MegaMeeting/ Terhi H. & Santeri V.