Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Henri Kesti Myllytulli Mytlpt-09E 2010. ◦ Virus on haittaohjelma, joka on tehty tuhoamaan ja häiritsemään tietokonetta ja sen tiedostoja ◦ Jokaisessa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Henri Kesti Myllytulli Mytlpt-09E 2010. ◦ Virus on haittaohjelma, joka on tehty tuhoamaan ja häiritsemään tietokonetta ja sen tiedostoja ◦ Jokaisessa."— Esityksen transkriptio:

1 Henri Kesti Myllytulli Mytlpt-09E 2010

2 ◦ Virus on haittaohjelma, joka on tehty tuhoamaan ja häiritsemään tietokonetta ja sen tiedostoja ◦ Jokaisessa tiedostossa pystyy olla virus paitsi jos tiedosto on salattu kunnolla ◦ Erilaisia viruksia on mm. tiedosto virukset, makrovirukset, levykevirukset, madot, troijalaiset ◦ Virus tartunnan voi estää suojaamalla tietokoneen palomuurilla ja viruksen torjunta ohjelmalla. ◦ Jos virus kuitenkin iskee, kannattaa yrittää poista mahdollisia haittaohjelmia jos se ei kuitenkaan onnistu käyttöjärjestelmä kannattaa ladata uudestaan

3 o Viruksen torjunta ohjelman voi joko ostaa kaupasta tai ladata netistä ilmaisen version o Mato pääsee koneelle sähköpostin, Internetin, kovalevyn tai muistitikun kautta o Matoja voi estää pääsemään koneelle virustorjunta ohjelman, tietokoneen tiedostojen puhdistus ohjelmalla sekä käy vain luotettavilla sivulla  Erilaisia tietokone matoja on esimerkiksi Sobig, Lovsan, Welchi, Bugbear, Nimda, SirCam ja LoveLetter

4 ◦ http://appro.mit.jyu.fi http://appro.mit.jyu.fi ◦ www.wikipedia.org www.wikipedia.org


Lataa ppt "Henri Kesti Myllytulli Mytlpt-09E 2010. ◦ Virus on haittaohjelma, joka on tehty tuhoamaan ja häiritsemään tietokonetta ja sen tiedostoja ◦ Jokaisessa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google