HELSINGIN ALZHEIMER-YHDISTYS RY

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Advertisements

Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Rauhaisaa Joulun aikaa Ja Menestystä Uudelle vuodelle 2014 Toivoo Happy Tiles:in väki.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
Henkilökohtaisen avun keskus Pääkaupunkiseudulla
Etelä-Pirkanmaan yhteistyötilaisuus
AV 1. 2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien.
JYVÄSKYLÄN VAMMAISPALVELUT
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Raahen Psyyke ry.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
ASUKASISÄNNÖINTI ASUMISEN TUKENA Asumisneuvojakoulutus, YM
Topeliuksenkatu 17 C Helsinki p
Muistelua kissakampanjan taipaleelta Säätytalo Merja Söderholm, STM.
A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen.
Helsingin Invalidien Yhdistys ry
Tietoyhteiskunnan kehittämisen tavoitteet ja edellytykset Turku
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Alzheimer-yhdistys ry
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Sisäilmayhdistys ry Sisäilma-asiantuntija Mervi Ahola
Koulutusvienti Skills Finlandin näkökulmasta Ammatillisen koulutuksen viennin kehittämishanke Aloituspaja ja –kokous Eija Alhojärvi.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
HALLINTOKUNNAT JA ESTEETTÖMYYDEN TARVE - HANKE Niina Kilpelä, Kynnys ry.
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kirkou – käynnistystilaisuus Maria Repo Helsingin kaupunginkirjasto.
RIDKE Riitta Uronen 1 RIDKE Riihimäen seudun dementiatyön kehittämisyksikkö- hanke
Erityisasiantuntija Teija Mikkola Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset vuonna 2008 Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu,
Tampereen Ateria liikelaitos Liikelaitosten johtokuntien koulutus tj. Tarja Alatalo.
COLLIE Collierodun historiaa 4 Alkuperästä ei varmaa tietoa, collien esi- isistä monia teorioita. 4 Todennäköisesti collie on syntynyt vanhoista.
HELSINKI KAIKILLE Hallintokunnat ja esteettömyyden tarve -hanke luotu työmenetelmä, jonka avulla saadaan kattavat ja yksityiskohtaisemmat ohjeet siitä,
Yritysesittely. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen Luottamus.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Nettomuutto henkilön äidinkielen mukaan. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Terveiset Lestijärveltä Lestijärvi Lukeutuu Suomen pienimpiin kuntiin. Yleistä liikennettä ei ole Maakuntajärvi ja noin 450 kesämökkiä Asukkaista noin.
Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen.
OULUN KAMERASEURA RY Yleisesittely. SISÄLTÖ Historia Visio Toiminta.
Muuttajien äidinkieli. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Käytännön harjoitus 1.1. Kartalla kulkeminen
LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN
sähköposti: internet:
Kilpailijat Teemu ja Niko.
YHDISTYKSEN PIKKUJOULUT PUOLISOINEEN KLO alkaen
Kokkaus- ja askartelukurssi kerho-ohjaajille sekä kerholaisille
Lohjan sairaalan JHL 134 järjestää kaikille avoimen kylpylämatkan
Jalkapallo Leiri Hiihtolomalla 2015
LIIKUTA MINUA-tapahtuma! LIIKUNNALLINEN ILTAPÄIVÄ IKÄIHMISILLE
Postin myynnin tilaisuus
Verkostotapaaminen Tampere
Tervetuloa ! Kontiolahden Omakotiyhdistys ry
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Minna Lahnalampi-Lahtinen Palvelupäällikkö Hoiva-asumisen palvelut
Yhteistyötä ja kumppanuutta Salon SYTYn ja kaupungin välillä
Palveluohjaus hyvän kohtaamisen varmistaminen
Espoon työllisyyden kuntakokeilu rekrytointiväylänä
MATKAMESSUT   SFC Kouvolan Seutu ry järjestää matkan Helsinkiin matkamessuille. Matkan hinta 30,00 €/henkilö, joka sisältää matkan ja pääsylipun.
HETKONEN IKÄÄNTYNEILLE JA HEIDÄN OMAISHOITAJILLEEN
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
Liikkumista helpottavat apuvälineet
Henkilökohtaisen avun keskus Helsingin ja Kauniaisten alueella
Esityksen transkriptio:

HELSINGIN ALZHEIMER-YHDISTYS RY Topeliuksenkatu 17 C 25 00250 Helsinki Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

Muistineuvola Anita Pohjanvuori Yhdistys ⇨ Helsingin Alzheimer-yhdistys (HAY) on Helsingissä toimiva dementoituneiden ja heidän omaistensa tukijärjestö. ⇨ HAY:n kattojärjestö on Alzheimer-keskusliitto Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

Muistineuvola Anita Pohjanvuori Historiaa ⇨ HAY on perustettu vuonna 1986 ⇨ Sen historia on samalla Suomen dementoituneiden hyväksi tehdyn työn historiaa Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

Muistineuvola Anita Pohjanvuori Toiminta ⇨ Tiedonvälitys ⇨ Päivätoiminta ⇨ Toimintakeskus ⇨ Dementianeuvonta ⇨ Projektit ⇨ Vapaaehtoistyö Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

PÄIVÄPAIKKA dementoituneille ⇨ 12 – 14 paikkaa ⇨ Koulutettu henkilökunta ⇨ Tavoitteena tukea omaista sekä tarjota dementoituneille virikkeellistä yhdessäoloa, rauhallista oleilua ja yksilöllistä hoivaa kodikkaassa turvallisessa ympäristössä. ⇨ Päiväpaikka auki maanantaista perjantaihin 8-17. ⇨ Päivämaksu 12 euroa henkilöltä ⇨ Päiväpaikalla oma keittiö Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

Päiväpaikan viikonlopputoiminta ⇨ Vuoden 2002 syykuussa lähtien viikonloppuhoitoa dementoituneille ⇨ Auki lauantaisin klo 12.00 - 20.00 Lauantai-iltapäivän hinta 17 €. Hintaan sisältyy ateria, välipala ja vaihtelevaa ohjelmaa ⇨ Viikonlopputoiminnan tarkoituksena on antaa dementoituneille virkistävää ajankulua ja heidän omaisilleen vapaata ⇨ Asiakkaista huolehtii kaksi ammattitaitoista hoitajaa ⇨ Paikkavaraus etukäteen Helsingin Alzheimer-yhdistys ry Muistineuvola Anita Pohjanvuori

MUISTIVIIKKOTELTTA 17.-21.9.2007 RAUTATIENTORILLA KLO 12 – 18 YLEISÖLLE, ALAN AMMATTILAISILLE, MUISTISAIRAILLE, OMAISILLE, YHDISTYKSILLE JA YRITYKSILLE Järjestäjä: Helsingin Alzheimer-yhdistys ry TULE KUUNTELEMAAN ESITYKSIÄ :MUKANA ALAN ASIANTUNTIJOITA JA YLLÄTYSVIERAITA, KILPAILUJA, KIRJAMYYNTIÄ, OPPAITA JA OHJEITA Yhteistyössä mukana: Muistikeskus- Helsinki, Suomen dementiahoitoyhdistys, Espoon ja Kauniaisten dementiayhdistys, Vantaan dementiayhdistys, Alzheimer- keskusliitto Tilaisuutta tukevat: Fazer, Viking-line, Tallink ym.