Suvivirsi Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Muistoissa....
Onneni on olla Herraa lähellä
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
4a:n ajatelmia keväästä
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Maapallo – ihmisen koti
Rentoudu ja nauti, esitys etenee automaattisesti
Oulun koulussa n. 55 vuotta sitten…
Tikkurila 10 The City of dreams
ARAVA Harri Kröger.
Paavalin kirje Filemonille
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Kunnon joulukortti.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
”Neljä grillikoipea!” ”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta.
Jumala tuntee minut; Jeesus – Sana tuli ihmiseksi
KANSAKOULULAULUJA.
Kesäpäivä Kangasalla.
Kiitos sulle Jumalani.
SUUTARILAN KEVÄTJUHLA OLI HIENO JA PERINTEIKÄS Kotimaani ompi Suomi Kotimaani ompi Suomi, Suomi armas, synnyinmaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
ENKELIT.
Tapahtukoon sinun tahtosi
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdestoista etappi
Joona tiputettiin laivasta hän joutui myrskyisään mereen.
Matkalla.
Kevätjuhlassa matkustettiin ympäri Eurooppaa ja käytiin FACE-projektimme maissa eli Walesissa, Italiassa, Ranskassa ja Turkissa.
Niko Saarinen.
Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa.
Neitsyt Maria.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Kerropa minä näit 1. Kerropa mitä näit metsässä eilen, kerro mitä näit. Kerropa mitä näit metsässä eilen, katsomaan kun jäit. :,:Jänöjussi hyppeli innoissaan,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Maan kierto auringon ympäri
Runo Proosa = sanat parhaassa järjestyksessä;
Kevätjuhla Varissuon koulu.
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
JUMALAKÄSITYKSIÄ TEISMI DEISMI MONISMI VARAUK-SELLISET MONO-LATRIA
Joulujuhla.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Kuningasten ajan alku.
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
Lapsuuden Usko.
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Suvivirsi Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. 1/4

Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Suvivirsi Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa. Se meille muistuttaapi hyvyyttäs, Jumala, ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta. 2/4

Taas linnut laulujansa visertää kauniisti. Suvivirsi Taas linnut laulujansa visertää kauniisti. Myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi! Mun sieluni, sä liitä myös äänes kuorohon ja armon Herraa kiitä, kun laupias hän on. 3/4

Maan, meren anna kantaa runsaasti lahjojas, Suvivirsi Maan, meren anna kantaa runsaasti lahjojas, tarpeemme meille antaa sun siunauksestas. Suo suloisuutta maistaa myös sielun sanassas, ain armos sille paistaa, niin on se autuas. 4/4