Ystävänpäivä Kaikki me tiedämme ystävyyden merkityksen. Haluamme hyvän ja luotettavan ystävän, joka pysyy tukenamme ajasta tai välimatkasta välittämättä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Suurten ja keskisuurten kaupunkien terveys- ja sosiaalitoimen kustannukset vuonna 2011 Kuntaliitto Teija Mikkola Erityisasiantuntija.
VALTA VALITA. Miten monta valintaa olet jo tänään tehnyt?
10 RUUSUA SINULLE!.
Marionetit, Keppi- ja Kurkistusnuket
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Naakan oppilaskunta Tervetuloa! Kasvu yrittäjyyteen -hanke - 2 Projekti Idea projektista syntyy kun: –tarvitaan jotain, jotain puuttuu (rahaa.
Olet ystäväni MANIHAR.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Haastattelukysymysten laatiminen
Yksilö ostajana.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Koulussamme aloitettiin tukioppilastoiminta helmikuussa MLL:n paikallisjärjestön toimesta. Mitähän se on?
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
NALLE PUH.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
NAISEN ITSETUNTO.
Lapselle hyvä päivä tänään
Lasten suusta.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Tiimit Tiimit Liikeidea LiikeideaIdeariihi.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Tiistai , klo Turun Ammattikorkeakoulu, Joukahainen OMALLE HUIPULLE.
Riippuvuus tupakoinnista
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Tutorkoulutus I vaihe Tervetuloa Tutortoiminnan tavoitteet Lisätä opiskelijan itseohjautuvuutta, parantaa opiskeluilmapiiriä ja motivaatiota, tuoda.
Demokratiaa etsimässä Helsingin demokratiaryhmän pohdinnoista.
Kysy parilta. Muista päiväys. Mikä päivä eilen oli
VALMENNUSRYHMIEN PELISÄÄNNÖT VOIMISTELIJAVALMENTAJAVANHEMMAT Voimistelen koska itse haluan* Olen esimerkkinä tytöille * Muistan, lapseni voimistelee koska.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Riippuvuus tupakoinnista
Ratikasta innovaatioalusta idea kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa 2012 Työpajan järjestivät ECO2 & Demos Helsinki,
1 Lapset ja nuoret lastensuojelun laadun määrittäjinä Maria Kaisa Aula Helsingin yliopisto
Tervetuloa seuraamaan esitystä meidän tämän vuoden töistä
Kenttäratsastusnäytös Ohjaaja Cajus Aminoff
Riippuvuus tupakoinnista
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Laatumittauksen 2011 tuloksia. Tiedättekö Kuinka hyviä olette? Miten pärjäätte suhteessa parhaaseen? Missä laadun vaihtelu on suurta? Mihin suuntaan laatunne.
Ajatuksia elämästä .....
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Datan metadata - mitä metadata on ja miksi sellaista tarvitaan?
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Muita persoonallisuusteorioita
Kumma nimi yrittäjyydelle…
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Työhön paluu ja työkyvyn haasteet sekä ratkaisukeinot
Volitioprosessi, tahdon!
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
:,: Tänään kasvaa meille
Kehittämisen jatkoyhteistyöstä sopiminen
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Inarin nuorisovaltuuston kärkihankelista
Esityksen transkriptio:

Ystävänpäivä Kaikki me tiedämme ystävyyden merkityksen. Haluamme hyvän ja luotettavan ystävän, joka pysyy tukenamme ajasta tai välimatkasta välittämättä. Kuitenkin ystävänpäivä tulee tarpeeseen. Ikään kuin muistutuksena.

"Ystävän päivää vietetään koska ystävät ovat tärkeitä "Ystävän päivää vietetään koska ystävät ovat tärkeitä." - Lotta Lind 8e "Hyvä ystävä kuuntelee aina ja on tukena." - Milla Räsänen 8e

5b:ltä Vilma Räsänen ja Emmi Arvila kuvailevat hyvää ystävää kivaksi, hauskaksi ja ymmärtäväiseksi.

" Ystävänpäivää vietetään koska ystävyys on tärkeää " Ystävänpäivää vietetään koska ystävyys on tärkeää.” – Satu Alajoki 8B "Ystävänpäivää vietetään jotta saatais uusia kavereita." Kristian Vuori 8b

" Ystävät on oikea seura tämän päivän viettoon." Jutta Sihvola 8b " Ystävyydessä on parasta hauskuus, arjen unohtaminen, miesten vaatteiden pitäminen, voi olla oma itsensä ja paikkojen särkyminen. Tyhmistä ideoista syntyy parhaat muistot." – Elina Asimakopoulou 8b " Ystävät on oikea seura tämän päivän viettoon." Jutta Sihvola 8b " Hyvä ystävä pitää salaisuudet sekä lupaukset." Roosa Luomala 8b

7d:n Annika Nieminen, Jaakko Nieminen ja Laura Laaksonen kertovat hyvän ystävän olevan luotettava, hauska ja tukeva.

”Ystävän päivää vietetään ystävyyden kunniaksi." - Fanni Heinonen 8a " Salaisuudet pysyvät hyvällä ystävällä." -Venla Kalliokoski 8e " Ystävyydessä ei ole yhtä parasta asiaa, kaikki siinä on parasta." - Petra Ilvonen 8b

Tänä vuonna 14.2 muistakaa ystäviänne! Ystävänpäivä muistuttaa meitä olemaan kiitollisia ystävistämme ja rohkaisee meitä kertomaan kuinka paljon välitämme heistä. Lisäksi onhan se ystävyys juhlimisen arvoista ! Tänä vuonna 14.2 muistakaa ystäviänne! Hyvää ystävänpäivää toivoo oppilaskunta 