Tampere 7.9.2013. NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
P ENGUINS P97 JOUKKUEEN TIEDOTUSTILAISUUS T ALLINNAN MATKASTA Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on urheilujoukkue joka pelaa ja harrastaa Salibandyä.
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Oletko VALMIINA OTTAMAAN HATKAT? MITÄ? KERRANKIN AMISTEN OMA TAPAHTUMA?!
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Laatija / käsittelijä 1 Itämeri-viestijöiden yhteistyöverkosto Aira Saloniemi Verkkopäätoimittaja, Suomen ympäristökeskus SYKE, viestijäverkoston.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
Kumppanuusyhteistyö Hankefoorum Lahti Erityisasiantuntija Anne Astikainen SOSTE.
RAKAS RAAMATTU 2007.
NOPS – hanke Hyria Karankatu 3-5 NOPS -seminaari
Listening comprehension
Voimistelu liikuttaa! Ryhmätöiden antia Startissa IKILIIKE Millaisia eri kohderyhmiä seuroilla on ikääntyville? Nyt tai suunnitteilla? Liikuntarajoitteiset.
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
LC-Kiuruvesi/Nivan järjestämät Lions-kevätpäivät + murtomaahiihtomestaruus- kilpailut Kiuruvedellä
Helmet verkkoon - hankekoulu: Työpaja hanketoteuttajille ja - rahoittajille Kati Keronen Differo Oy klo 9-12.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
© Aseman Lapset ry 2009 A-taso 1. © Aseman Lapset ry 2009 A-taso 2 Walkers-Hubu-bussiprojekti - Keväällä 2011 alkanut kehittämishanke, päättyy joulukuussa.
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Harvialan koulu ja päiväkoti
TAITEIDEN TALO VUOSAAREEN Helsingin kaupungin yhteismarkkinointitilaisuus Hotelli Rantapuisto Liisa Winberg, Vuosaari-toimikunnan pj.
Anna-Liisa Lämsä: Tuhat tarinaa lasten ja nuorten syrjäytymisestä.
Piispanristin kouluun !
Jukka Läärä puheenjohtaja
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
SMILE By Ryhmä 6 Hanne Ek Sonja Lepistö Satu Honkala
Mitä kuuluu rakennekaavioille? Jari Sjölund
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Iida Salminen & Laura Päärni, VAKA-12C
Miten tapahtumani on uutinen?
Tutustumistreeni  Nimi, ammatti, mistä tulee,  tilaisuuden teemaan liittyvä ajatus  Mikä oli kauhein kouluruoka?  Kirja, jota parhaillaan luen  Lapsuuden.
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
TVT (vaka) Projektitehtävä
LÄHILIIKUNTA TUTUKSI – HANKE Kohderyhmä: Lapset ja nuoret, perheet Kohdealue: Kuopion kaupunki, lähiliikunta-alueet Taustakuvaus / Lähtökohdat Taustalla.
Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.
Jessen seikkailu.
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Torstaina klo Ravintola Olè, Veritas stadion, 3 krs., Blomberginaukio.
Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme.
Työ elämään 2015 nuorten ammatti- ja kesätyötreffit Ti klo Oulun kaupunginteatterilla Kaarlenväylä 2, Oulu.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
FIBS Mitä sinä teit viikonloppuna? Mitä sinä teit perjantaina, lauantaina, entä sunnuntaina? Missä sinä olit? Kenen kanssa sinä olit viikonloppuna?
LASSE RAUTIO, JOONAS SIMONEN, HENRI HYTÖNEN & LASSE VÄISÄNEN POLTTOPALLOTURNAUS.
NUMMEN MONITOIMIJATALON KEHITTÄMISKYSELY
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
JOUKKUE-INFO
Lukemisesteiset lapset ja nuoret kirjaston asiakkaina
Hyvinkää 100 vuotta.

LASTEN LIIKUNTAMAA Vapaata, vauhdikasta, iloista ja monipuolista perheliikuntaa 1-12-vuotiaille Huhkolinnassa klo sunnuntaisin
Taitaja2017.
KUTSU Kiitos-illanviettoon Tervetuloa koko perheen voimin!
ELOtoimintaa syksyllä 2016
Lapin alueverkoston ohjelma
Yhteistoiminnallinen kokous
Suomi 2A 2. tunti.
Maksuton koulutus, miksei!
Luottamusmieskoulutusinfo ja uudet jäsenedut 2018
KUMMIPÄIVÄ.
PERHEEN KESKEN Tervetuloa viettämään rentoa golf-iltapäivää
Oriveden 4H, Nuoret Pelissä-hanke
Since 2001 Julia Saarinen 2018.
TOIMINNAN TILASTOINTI
Kaveritaidot.
Esityksen transkriptio:

Tampere

NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin! -Työväenliike kokoontuu Tampereelle superpäivään, jonka aikana työväentalo ja Vanhan kirjaston puisto täyttyvät monipuolisesta ohjelmasta ja iloisesta yhdessä olosta. -Nyt jokaisella paikkakunnalla homma käyntiin ja bussit eli nysset varaukseen ja suunta 7.9. kohti Tamperetta.

Siis Työväenliikkeen yhteinen tapahtuma – Työväki laajasti liikkeelle – Puolue, ay-väki, TSL, opiskelijat, nuoret, eläkeläiset, kulttuuriväki, liikunta, jne. – Voimien kokoaminen – monimuotoisuuden osoittaminen Rentoa ohjelmaa, poliitikkoja, ay-liittojen tapaamisia, musiikkia, iloa, menoa ja meininkiä! Saavutuksia juhlien – yhteistyötä vahvistaen – eteenpäin.

Pieni katsaus tarjontaan Tampereen lauantaissa löytyy mm. politiikkaa, huippuseminaareja, kilpailuja, hauskaa tekemistä ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Pääosassa on rento yhdessä olo. Illan musiikista vastaa bilebändi Jean S.! - ja lisää on luvassa!

Missä? Tampereella – Vanhan kirjaston puistossa alkaen klo 10 – Tampereen työväentalolla alkaen klo 11 – Kahviloissa, ravintoloissa Mediassa Verkossa

Vanhan kirjaston puisto Lasten puistojuhlassa toimintapajoja, kokeile soitinta, musiikkia, ilmapalloja, jne. Toimintapajat jatkuvat klo 14 asti Musiikkia Tampereen työväenyhdistyksen soittokunta ja Miskantti Strömsö – kisa kolmen hengen joukkueet ottavat mittaa toisistaan mitä erilaisimmissa tehtävissä Risto Rohkea – palkinto Musiikkia Nokian Työväen Mieskuoro Eduskuntaryhmän ohjelma Musiikkia Musica Viralliset tervehdykset Tampereen kaupunki, apulaispormestari Pekka Salmi Puheenjohtaja Jutta Urpilainen Ministerit tulessa! Tiukka paikka, jossa sanat on hoksattava nopeasti. Lavaohjelmaan tulee muutaman tunnin tauko. Liitot ovat järjestäneet omia tapaamisia mm. ravintola Tillikkaan. Päivällä on Finlaysonin kahvilassa huippupaneeli aiheesta Hyvinvoiva Suomi 2050 – miten sinne päästiin? Ilta huipentuu lavalla Suomen parhaan bilebändin Jean S.:n keikkaan!

Työväentalo Lauantai SONK 50 – vuotisjuhlavuoden seminaari 2.TSL:n opintojärjestöjen valtakunnalliset neuvottelupäivät 3.Hyvinvoiva Suomi 2050 – miten siihen päästiin? 4.Työväenliikkeen pitkät kaaret (historiaseminaari) Sorsa-säätiö 5.NordMod 2030 – suomenkielinen seminaari 6.NordMod 2030 – kansainvälinen seminaari – pohjoismaisen hyvinvointimallin tutkimushanke; Suomen maaraportin julkistaminen 7.Pentti Haanpää – keskustelu 8.Demarinaiset –kirjan julkaisu ja puheenjohtajapaneeli Lisäksi perjantaina ja lauantaina järjestetään liittokohtaisia tapaamisia, järjestöjen tapaamisia, työväenlaulukaraokea, jne. Jatketaan yöhön! Lauantai-illalle on suunnitteilla jatkot Jean S.:n keikan jälkeen. Hotelleihin on pian mahdollisuus tehdä varauksia tapahtuman kiintiöllä. Tästä tulee sdp.fi – sivulle tietoa.

Tehdään yhdessä hieno tapahtuma!