Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LASSE RAUTIO, JOONAS SIMONEN, HENRI HYTÖNEN & LASSE VÄISÄNEN POLTTOPALLOTURNAUS.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LASSE RAUTIO, JOONAS SIMONEN, HENRI HYTÖNEN & LASSE VÄISÄNEN POLTTOPALLOTURNAUS."— Esityksen transkriptio:

1 LASSE RAUTIO, JOONAS SIMONEN, HENRI HYTÖNEN & LASSE VÄISÄNEN POLTTOPALLOTURNAUS

2 LÄHTÖKOHDAT 1.Urheilutapahtuma 2.Lajivalinta (leikkimielisyys, urheilullisuus, joukkuelaji, kaveriporukat, helppous, ainutlaatuisuus)  DODGEBALL 3.Tuottavuus

3 ORGANISOINTI Markkinointi: Facebook- tapahtuma, mainos sähköpostilistoille, trailer- video mielenkiintoa herättämään. http://www.youtube.com/watch?v=su6OfIGGXNY http://www.youtube.com/watch?v=su6OfIGGXNY Turnaus tuli täyteen (12 joukkuetta) hyvin nopeasti. Muuta markkinointia ei tarvittu. Sääntöjen ja otteluaikataulujen laatiminen  sähköpostin välityksellä joukkueille. Järjestäjien roolien jakaminen mm. tuomarit, kuuluttaja, kahvilan pitäjät, kirjurit. ”Biletiimi” järjesti jatkot.

4 TAPAHTUMA Turnaus pelataan yhden illan aikana. Tapahtumasta halusimme rennon ja viihtyisän  musiikkia, kanttiini, (olutta), patjat, kuuluttaja, joka luo tunnelmaa. Turnauksessa saavutettiin hyvä henki, kun kaikki pelaajat ja katsojat olivat koko illan paikalla. Jokaiselle joukkueelle tarjottiin lähes yhtä paljon pelejä huolimatta siitä oliko joukkue kärkipäässä tai viimeisten joukossa.

5 JOHTOPÄÄTÖKSET Saimme osallistujilta erittäin hyvää palautetta  ”paras opiskelijoiden urheilutapahtuma” Tapahtuman henki oli onnistunut. Yleisöllä ja pelaajilla oli hauskaa. Pääsymaksu olisi joukkueelta voinut olla korkeampi. Tuomarointi oli haastavaa. Mahdolliseen seuraavaan turnaukseen pari sääntömuutosta ja korostaisimme tapahtuman urheilullisuuden lisäksi vielä enemmän leikkimielisyyttä. Osalla joukkueista oli havaittavissa liiallista kilpailullisuutta  turnauksen idea oli se, että kaveriporukalla pidetään hauskaa ja pelaillaan hyvässä hengessä. Turnauksesta ei kannata tehdä laajempaa, sillä tapahtuman rento fiilis menetetään. Turnaukseen olisi tulijoita paljon enemmän, mutta 12 joukkuetta ja yksi ilta on maksimi. Kanttiinitarjontaa tulee supistaa.

6 RYHMÄN TOIMINTA Pääorganisoija, markkinointi ja ilmoittautumiset – Lasse Rautio Markkinointi, juonto ja äänentoisto- Joonas Simonen Päätuomarit – Lasse Väisänen & Henri Hytönen Yhdessä stormaamalla järjestimme turnauksen sekä tarvitsimme koko sivuaineryhmän panosta.


Lataa ppt "LASSE RAUTIO, JOONAS SIMONEN, HENRI HYTÖNEN & LASSE VÄISÄNEN POLTTOPALLOTURNAUS."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google