SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Seinäjoen Yrittäjät ry
Advertisements

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
2006 huomionosoitussäännöt SUOMEN PAINILIITTO Finnish Wrestling Federation.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
CIRP Certified Investor Relations Professional - sertifikaatti.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
Yrityksen hallitustyöskentely: perusasiat
Päätöksenteko yhdistyksissä
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Osaaja-lehti -tehdään yhdessä! Anne Vuorinen A.Vuorinen
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Pekka Silkosuo, OAJ ALUEYHDISTYKSEN TALOUS. alueyhdistyksellä oma selkeä toimintaa ja taloutta ohjaava normipohja(=rekisteröity yhdistys)alueyhdistyksellä.
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
Itä-Suomen lääninhallitus Hankkeiden valintamenettely, välttämättömät ja hankevalintaa ohjaavat kriteerit sekä päätöksenteko EU-projektipäällikkö Timo.
HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖ T Suomen Painiliitto ry Radiokatu 20, Helsinki.
Nauhaohjesääntö.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
Piiriapurahojen tarkoitus
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Synergiaryhmä.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ workshop Haku- ja valintaprosessi
Vip-opiskelija ja opiskelijafoorumi. Opiskelijafoorumien perustaminen jokaiseen opetuspisteeseen Tavoitteena opiskelijoiden äänen kuuleminen ja vaikutusmahdollisuuksien.
Teema ja strategiset alueet 2 Yhdessä 2017 Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät Suomi nyt Suomen 100 vuotta Suomi tulevaisuu- dessa.
Vinkkilista hyvän yhteistyön rakentamiseen järjestön luottamusjohdon ja operatiivisen johdon välille Vinkit poimittu OK-opintokeskuksen ja SOSTEn järjestämässä.
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä. Sisältö 1.Kirjallisuutta 2.Miksi ansiomerkkejä? 3.Partioansiot 4.Ansiomerkkijärjestelmä 5.Ansiomerkkien ehdottaminen.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
Kuntatieto-ohjelma - valtionavustusohje - Ohjeen kuvat
Tutustumme Kokoomukseen
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
22 Valtiontalous tarvitsee veroja s
Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä
Lions tietoa uusille jäsenille
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Hyvinkää 100 vuotta.
Microfleece - takki Logo rinnassa Naisten ja miesten malli ja koko
Mikä merkki? Minne? Milloin?
Yhteistoiminnallinen kokous
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
Iisalmen Yrittäjät ry 2017.
Turun perusopetuksen opetussuunnitelmatyö 2016 kuntatasolla
Turun perusopetuksen opetussuunnitelmatyö 2016 kuntatasolla
Tilaisuus hanketoimijoille
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Nuorisotyön laadun ja menetelmien kehittäminen Osaamiskeskus Kanuunan TOIMINTAPERIAATTEET Kanuuna-seminaari Jyväskylä
Yhdistysten toiminnasta
TOIMINNAN TILASTOINTI
Marttayhdistyksen vuosikello
JÄSENREKISTERI.
Esityksen transkriptio:

SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat

Ansioristit ja kriteerit SUK- verkoston numeroituja ansioristejä luovutetaan neljässä tasossa: timanttinen, kultainen, hopeinen ja pronssinen Kaikkiin sisältyy kunniakirja ja arkimerkki. ( henkilöstö, toimitusjohtajat, asiantuntijat, hallituksen jäsenet, jäsenet, sidosryhmät) Ansioristin myöntäminen: Kultainen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustyöhön ja järjestötoimintaan pitkään ja ansiokkaasti. Edellyttää käytännössä vähintään 15 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä erittäin merkittäviä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi. Hopeinen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustyöhön ja järjestötoimintaan pitkään ja aktiivisesti. Edellyttää käytännössä vähintään 10 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä merkittäviä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi. Pronssinen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustoimintaan ja järjestötoimintaan aktiivisesti. Edellyttää käytännössä vähintään 5 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi.

Ansioristien hakeminen ja luovuttaminen Ansioristejä voi hakea ympäri vuoden. Ansioristin hakijan tulee olla Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsen. Päätökset kultaisen ansioristin saajista tekee SUK:n hallitus. Hakemukset tehdään kirjallisesti yhdistyksen toimistoon. Esitys tulee tehdä hyvissä ajoin ennen toivottua luovutusajankohtaa. SUK:n hallitus käsittelee esityksiä kaikissa kokouksissaan. Ansioristit luovutetaan jäsenyhteisön haluamassa tilaisuudessa. Kultaisen ansioristin luovuttajaksi pyritään saamaan SUK:n edustaja. Päätökset pronssisen ja hopeisen ansioristien saajista tekee jäsenyhteisön oma hallitus/johtokunta. Tilaukset tehdään kirjallisesti SUK:n toimistoon. Pronssiset ja hopeiset ansioristit luovutetaan jäsenyhteisön haluamassa tilaisuudessa.

Timanttinen ansioristi Timanttinen ansioristi on uusyrityskeskusten korkein tunnustuksenosoitus, joka luovutetaan saajalleen valtakunnallisilla uusyrityskeskuspäivillä/juhlavuoden seminaarissa. Timanttiristin mukana on kunniakirja sekä arkirintamerkki, jota voi käyttää osoituksena saamastaan ansiorististä. Suomen Uusyrityskeskusten jäsenyhteisöt voivat tehdä esityksiä timanttiristin saajiksi vuosittain helmikuun loppuun mennessä SUK:n hallitukselle. Ansioristihakemus tehdään hakulomakkeella. Ansioristin myöntäminen ja vastaanottaminen SUK:n hallitus myöntää timanttiansioristejä kerran vuodessa. Ansioristin myöntäminen edellyttää saajalta maakunnallisia tai valtakunnallisia ansioita uusyrityskeskustoiminnassa tai erittäin merkittäviä ansioita paikallisessa uusyrityskeskustoiminnassa. Hallitus päättää ansioristin saajista maaliskuussa pidettävässä kokouksessa. Myönteisestä päätöksestä ilmoitetaan esityksen tehneelle jäsenyhteisölle ja ansioristin saajalle, joka kutsutaan vastaanottamaan ansioristi Valtakunnallisille uusyrityskeskuspäiville/Juhla vuoden tapahtumaan.

Yhteisö ansioristi puukehyksissä Sitoutunut uusyrityskeskusverkoston yhteistyökumppani (ei pelkästään juhlavuoden kunniaksi)

EhdEhdotus 1Ehdo

Hinnat Timanttinen ansioristi + arkimerkki350 euroa + alv Kultainen ansioristi+ arkimerkki200 euroa + alv Hopeinen ansioristi+ arkimerkki170 euroa + alv Pronssinen ansioristi +arkimerkki130 euroa + alv Yhteisö ansioristi puualustalla160 euroa + alv hallinnoimme hakemuksia webropoliin rakennetun tilausjärjestelmän kautta. saatte linkin ja ohjeet verkostopäivien jälkeen sähköpostitse. kesäpäivillä kesäkuussa mahdollisuus jakaa ensimmäiset ansioristit hakemukset poikkeuksellisesti nyt viimeistään 30.4 mennessä